Paulo Coelho

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ayumi uite aici link-ul unde am gasit oferta asta: http://www.librariilehumanitas.ro/product.php/PAULO_COELHO_-_OFERTA_SPECIALA/1170/. Eu stiu ca cei de la humanitas fac livrari si in strainatate, dar dureaza vreo 20-25 de zile. Presupun ca daca le comazi si au stocul disponibil ti le vor trimite. Trebuie sa platesti cu card Visa -parca.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ralucami,iti multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

cipcipcip- totul e relativ, dar nu e bine sa dai chiar asha cu parul- e ridicol. ce e pentru tine ridicol, pentru altzii- milioane de multzi altzii, e interesant. mie mi-a placut la nebunie cartea 11 minute! si mai ales ca actiunea se petrece in elvetia, unde locuiesc si eu. felul cum a descris elvetia vazuta prin ochii mariei (prin ochii strainului), felul cum a descris lumea asta interlopa din geneva este extraordinar! am citit o critica aici despre cartea lui, si un oarecare iugoslav se intreba daca nu cumva coelho ar fi fost unul dintre clientii de baza, ca prea a descris totul bine si prea cunoaste multe
Cartile pot fi citite si de persoane care au o cultura literara mai saraca- o iei ca pe o povestire antrenanta, dar si pentru cei cu pretentzii, e plina de substrat. Eu am mai citit si "diavolul si d-ra prym" si am sa mai caut in continuare cartzile lui. mie-mi plac, sunt ushoare si totushi cu efect de lunga durata- m-am gandit o gramada la carte.

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Ce anume e ridicol si de ce ti se pare ca am dat cu parul? Eu mi-am spus parerea, atita tot, doar am voie sa cred orice, nu? Am spus ca mie mi se pare foarte slab si am cerut alte pareri, sa vad ce gasesc altii la el, poate are vreo calitate care mie mi-a scapat.
Cit despre oamenii cu o anume cultura literara sa avem pardon, dar nimeni nu il place (nu ca as avea eu cultura literara). Cel putin Alchimistul e plina de chestii pseudo-religioase-filozofice care sint total aiurea in tramvai. Eu dupa ce am citit cartea, fara sa am cunostinte religioase sau filozofice, am stat si m-am tot gindit si am intors-o pe toate partile si sint multe lucruri care nu merg puse cap la cap. Din pacate am citit-o acum citeva luni si am si uitat-o, altfel veneam cu nenumarate exemple

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip
Cel putin Alchimistul e plina de chestii pseudo-religioase-filozofice care sint total aiurea in tramvai. Eu dupa ce am citit cartea, fara sa am cunostinte religioase sau filozofice, am stat si m-am tot gindit si am intors-o pe toate partile si sint multe lucruri care nu merg puse cap la cap.

Scuze ca intervin, dar cum poti sa spui in legatura cu ceva despre care afirmi ca nu ai cunostinte, ca este "pseudo" sau "aiurea in tramvai"?

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cataghe

quote:
Originally posted by cipcipcip
Cel putin Alchimistul e plina de chestii pseudo-religioase-filozofice care sint total aiurea in tramvai. Eu dupa ce am citit cartea, fara sa am cunostinte religioase sau filozofice, am stat si m-am tot gindit si am intors-o pe toate partile si sint multe lucruri care nu merg puse cap la cap.

Scuze ca intervin, dar cum poti sa spui in legatura cu ceva despre care afirmi ca nu ai cunostinte, ca este "pseudo" sau "aiurea in tramvai"?

This is the first day of the rest of my life!

Pentru ca daca si eu, care nu ma pricep, am sesizat chestii care nu se potrivesc sau se contrazic intre ele, inseamna ca chiar e slab, nu?
Ma faceti sa o mai citesc o data ca sa vin cu exemple concrete...
Eu nu contest ca are citeva idei bune (mi-a placut in Alchimistul chestia ca fiecare are un rol in viata pe care ar trebui sa-l urmeze ca sa fie fericit), dar mi se pare ca abereaza prea mult in rest. Parerea mea, bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by cami30

poate doar cei care au trait o nebunie existentiala ar putea patrunde mesajul lui coelho. Rebel si vizionar, luptand cu regulile si strictetea impusa de parinti, aruncat in spitale de nebuni pentru simplu fapt ca doar cuvantul era stapanul sau... coelho este pentru cei care pot sa descifreze metafora vietii prezentata atat de simplu si simplist in cartzile sale...

cami

rebel, vizionar, luptand cu regulile, metafora vietii, doar cuvantul era stapanul lui..esti sigura ca vorbesti de Coleho si nu de Dostoievski. Mult prea mari cuvinte pentru un scriitoras la moda. Chiar daca plac multora carticelele lui, sa le lasam printre carticele...

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by descintec

quote:

poate doar cei care au trait o nebunie existentiala ar putea patrunde mesajul lui coelho. Rebel si vizionar, luptand cu regulile si strictetea impusa de parinti, aruncat in spitale de nebuni pentru simplu fapt ca doar cuvantul era stapanul sau... coelho este pentru cei care pot sa descifreze metafora vietii prezentata atat de simplu si simplist in cartzile sale...

cami

rebel, vizionar, luptand cu regulile, metafora vietii, doar cuvantul era stapanul lui..esti sigura ca vorbesti de Coleho si nu de Dostoievski. Mult prea mari cuvinte pentru un scriitoras la moda. Chiar daca plac multora carticelele lui, sa le lasam printre carticele...

D.

mey descantecule, poate nu stiai, dar la vremile noastre decazute, avem si noi dostoievschii nostri, nu?

cine mai are timp sa citeasca caramizile lui dostoievski cand avem acia, la-ndemana, toata spiritualitatea lumii in 5 minute... ai sa ne traiasca si io zic ca astia care nu agream, sa dam cu ignore, ca acia ie pasiuni mari...

scuze ca m-am bagat (stiti voi ca nu ma puteam abtine, n-am cetit ce-ati scris decat pe saritelea, dar mi-am zis: ce cauta domne descantecu pe topicu cu cuelo??????????)

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

descintecu cauta cintecu :)

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

nah cantec! nah! de la botta citire

quote:
Originally posted by gandacelu
(...) cu cu cu (...)

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by descintec

quote:

cami

D.

Subscriu

Mergi la inceput