Jocul cu filmele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Intr-adevar, Pretty Woman.
Este randul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

pretty woman - cred ca l-am vazut de 10 ori ... de cate ori este la tv nu stiu cum ma nimeresc pe canalul ala si nu mai pot trece mai departe...

hmmm... alt film pe care-l iubesc este cam asa:

mare, bungalows pe plaja, el tinerel si frumusel vopseste la ele, dar si scrie in timpul liber... apare ea - superba... mare amor mare, apoi scandal cu seful lui... tanara pereche indragostita se muta.

ea capata o slujba la un restaurant, il convinge pe el sa incerce sa-si publice cartea dar... esec, ea face o criza... el vede cum treptat femeia iubita o ia razna...

(nu l-am vazut de mult ca am imprumutat caseta si s-a pierdut, dar ascult muzica c-am gasit-o pe cd).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Voljena, te rog, indicii Ca uite ca am ajuns pe pagina a doua...

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

mai intai - merci fetele! aici cu voi am avut revelatia - sa ma uit pe ebay si am gasit! mi-am cumparat filmul.

indicii... hmmm... ziua se certau si noaptea faceau amor. o relatie de pasiuni destructive si emotii violente. neputinta invinsa prin forta. in final el nu suporta s-o vada in starea in care ajunsese... ii spune ca romanul i-a fost acceptat in sfarsit si...

nu as vrea sa stric placerea vizionarii pentru cine nu l-a vazut... asa ca nu va povestesc sfarsitul in amanunt.

film frantuzesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Ma predau... Ieri mi-am batut capul cu siguranta mai mult de 2 ore.Nu l-am vazut si nici nu am auzit de el.
Haideti sa instauram o regula a jocului. Daca timp de 24 de ore nu apare nici un raspuns, se "pune in joc" un alt film. OK?
Pleeeeease, ma innebuneste chestia asta...Ce film eeeee?

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

hai s-o las sa cada atunci...

este '37.2 le matin' sau 'betty blue'. sa-l vedeti ca este absolut superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

voljena, e tot randul tau
(nu mi-ar fi trecut prin cap filmul asta, ca nici eu nu l-am vazut :))

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Iubirea nebuna dintre un nimeni si o don'soara din inalta societate se sfirseste nasol,marea luindu-si tributul.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Titanic?

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Corect Q!
Valentina

Mergi la inceput