Jocul cu filmele
Raspunsuri - Pagina 15
Iris2002 spune:
Doi barbati sunt indragostiti de doua femei in coma... sfirsitul e tragic si in acelasi timp aduce speranta unui nou inceput...
lilanda spune:
Un film despre relatia spirituala care se naste intre un criminal condamnat la moarte si o calugarita.
Iris, off topic, Almodovar este unul dintre regizorii mei favoriti, iar cel mai tare mi-a placut filmul lui "All About My Mother", imi venea sa pling si sa rid in acelasi timp....
conchita spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Un film despre relatia spirituala care se naste intre un criminal condamnat la moarte si o calugarita.
Dead Man Walking cu Sean Penn si Susan Sarandon.
Authority Zero
conchita spune:
Lilanda, este o adevarata onoare sa ghicesc ghicitorile tale.
...unde aflam despre tari ca Tomania si Bacteria. unde un barbier trage ponoasele asemanarii fizice cu adenoidu' sef...unde barbierul este evreu, dar adenoidu' nu.
Authority Zero
lilanda spune:
Mey, asta desi seamana cu un clip publicitar (danez) este "The Great Dictator" al lui Chaplin...sau ma-nsel??
conchita spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Mey, asta desi seamana cu un clip publicitar (danez) este "The Great Dictator" al lui Chaplin...sau ma-nsel??
corect, e randul tau. IARASI :))))
Authority Zero
Iris2002 spune:
Lilanda, si eu care ezitam intre Todo sobra mi madre si Hable con ella....
Si pe mine ma fascineaza Almodovar... muzica din filmele lui, povestile incredibile si finalurile pline de speranta...e un optimist incorigibil.