Cum vi se pare viata in Japonia? (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

bai gagici mi-am facut calc praf... am intrat pe adresa de la irimell de muzica si de ieri nu mai merge calc..mi-a instalat singur nu stiu ce program...sper sa va pot trimete mesju
sorina,de indata ce depistez ce are (sper sa nu fie virus) ,iti dau un pm ca sa vb pe yahoo

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Vaaai, Sandra20, imi pare cumplit de rau...sper sa nu fie vreun virus. Sorina, mai bine nu mai lua muzica de pe site-ul ala ca sa nu patesti la fel...Ufff, imi pare rau fetelor...

Sper sa se rezolve!

Mergi la inceput

irimell stai mai linistita ca doar nu e vina ta...am reusit sa fac calculatoru sa mearga dar a ramas ceva instalat in el si nu pot sub nici o forma sa-l sterg..un fisier ORBIT..a fost instalat ieri si sunt sigura ca asta e de vina...si partea naspa e ca nu stiu ce e...virusi imi zice ca nu am...cred ca ar trebui sa instalez windows-ul din nou..ooffff!!

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

RALUCA am vrut sa spun ca se v-a ocupa ea de toate formalitatile de care am nevoie adica ce ai spus si tu.Despre 2kyu nu prea am jishin dar incercarea moarte nu are,oricum dau si pt.3kyu .Se dau amandoua intr-o zi .Se mai poate da un alt test in septembrie parcape data de5 dar asta este numai ca sa vezi nivelul la ca esti.
AIKO eu una dau examenul asta pt. mine.
ELI te sun maine si iti povestesc cum a fost cu nasterea la mine,este mult de povestit.Va pupic.

Nana&Kuraudo
http://www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=743533004105&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by nanatigru
IRIMELL daca vrei sa inveti jap. calumea iti recomand pt. inceput KUMON.Eu asa am inceput acum 3ani.Acum am profesoara mea care a 1kyu si la jap. si la engleza .dar cel mai important este cat inveti tu acasa.Eu hiragana si katakana le-am invatat singura acasa.Succes!

Nana&Kuraudo

Nanatigru, Kumon este o metoda de invatare? Poti sa imi zici cum se numesc manualele?
Problema mea sint kanji, ii invat, ii scriu si apoi le uit citirile...le inteleg sensul dar nu le retin citirile...Ufff....am si o memorie mititica, recunosc. Iar cu keigo sint in ceata...dar nu ma las.

Spor la invatat si succes la examene!
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Irimell,stai draguta linistita ca nu-i nici o problema,nu-ti face griji,se poate intampla oricui!

Sandra,eu zic ca nu-i nevoie sa reinstalezi windows-ul,du-te la control panel si cauta files-ul cu pricina,si sterge-l frumusel de acolo.Si asa scapi de probleme,este foarte simplu.
Da-mi de veste daca mai ai probleme, apoi discutam si pe messenger.

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele,bafta la examene,poate ne intalnim la test.
io am pikat anul trecut nivelul 1,ca tiganu la mal,mai lipseau vro 50
de puncte.Mai incerc si anul asta si pana il iau.Eu am nivelul 2 si e mai ushor la angajari si la interviuri,adika isi dau
seama japonezii ca te descurci cat de cat cu vorbitul si cititul.
Dar.....nici anul asta nu cred ca iau nivelul 1,m-am cam lasat de invatzat.....mai mult cu bebe si .

Bafta la invatzat.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

KUMON este un fel de scola sau cursuri unde poti sa inveti jap. sau engleza .La librarii se gasesc si carti dupa care poti invata in stilul KUMON.Daca intrebi de KUMON hon poti sa vezi despre ce e vorba.Un mod mai usor de invatat kanji este sa te uiti la filme le in engleza si sa incerci sa gasesti kanji pe care deja ii stii si sa faci legatura sau daca iti place la karaoke .SUCCES!
SAMURAILADY esti de apreciat.Bafta in continuare.

Nana&Kuraudo

Mergi la inceput

am incercat,sorina,la add/remove programs,nu?nu este...il am decat in C la program files..si cand ii dau erase imi zice ca nu poate fi sters ptr ca il foloseste windows-ul..ceva de genu ( e in jap.)..
tu ai reusit sa iei muzica?

cine stie cum se activeza html?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Sandra,cred ca m-am prins cu ce te-ai pricopsit...
Anumite programe pe care noi le download-am dupa internet vin insotite cu un alt mic program atasat,un fel de reclame,asa numitele spyware,niste mizerii care se instaleaza uneori automat in calc. Si eu am avut probleme de genul asta,avem instalate in calc. tot felul de prostii si chestii de care nu aveam nevoie,mai mult ma incurcau.
Insa pentru a le sterge trebuie sa-ti instalezi un anumit program care face curatenie in pc-ul tau. Eu am un astfel de program instalat.
Poti incerca cu cele gratuite ,insa nu stiu cat sunt de sigure.
Nici eu nu ma pricep :(((
Incerc sa caut eu un program de sters nebuniile alea,mai scrie-mi daca ai rezolvat problema ori nu.
Bafta!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput