curiozitate sau dorinta?

curiozitate sau dorinta? | Autor: puffy

Link direct la acest mesaj

luna asta mi-a venit ciclul pe 1.06.la fix 28 de zile.am in zilele 10,11, 13.
desi inteleg ca ar fi trebuit sa am ovulatie in ziua 15 vad ca am scapat-o.a mai trecut o luna.numai ca in ziua 23 a am facut un test care a iesit negativ.maine ar trebui sa imi vina dar deocamdata nici un semn.temp nu am luat-o in timpul ciclului dar am luat-o azi dim.37.04(la 8 si un sfert cand m-am trezit).

intrebarea mea era:cu cate zile inainte de ciclu scade temp???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

puffy, eu zic ca ai sanse de bebe daca temp e inca sus. desi ai in ziua 13, chiar daca ai ovulat in ziua 15 stii ca traiesc citeva zile. e sanse sa fi supravietuit citiva si sa fi fost acolo la momentul potrivit.

eu stiu ca temp incepe sa scada 2-3 zile inainte de a veni rushii. 37 e inca mare dar depinde si cum sint temperaturile tale, pe medie, inainte si dupa ovulatie.

mai stai o zi-doua si mai fa un test. nu fi dezamagita, dupa parerea mea ziua 23 e foarte devreme pt a fi testul pozitiv.

tin pumnii stinsi.
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De obicei temperatura scade cu o zi inainte de venirea menstruatiei.La mine scade doar in ziua in care vine.La fiecare dintre noi e altfel.
Mai asteapta si fa un test pe maine.Asa o sa fac si eu ca tot in 1.06 mi-a venit ultimul ciclu.Poate avem noroc luna asta!
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mali spune:

La mine temperatura nu a ajuns la 37 grade in nici o zi din luna asta(max 36.8) si totusi ieri testul de sarcina mi-a iesit pozitiv.Am deja 2 zile intarziere, sanii sunt tari iar in abdomen simt o ¨greutate¨ si usoare contractii. Daca m-as lua dupa temperatura as zice ca nici urma de sarcina dar totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mali depinde ce temperaturi ai tu de obicei,daca valorile tale se situeaza pe la 36.2,36.3; 36.8 in sarcina e posibil.Eu iti zic felicitari de pe acum!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Mali, felicitari! Test pozitiv, simptome...ce mai..esti graviduta!
Ca temperatura maxima e 36,8 e OK..... la mine cea mai mare a fost 36,5 (dupa ovulatie-detectata de fertilityfriend), deci in cazul meu daca s-ar fi mentinut ar fi fost sanse... in cazul meu, temperaturile obisnuite sunt 36,2-36,3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mali spune:

Fetelor multumesc de urari,imi vin atat de bineeee!! Si eu cred ca e dar totusi azi merg sa-mi fac niscaiva analize de sange si urina. Despre temperatura nu prea stiu cum e deobicei pentru ca din toamna trecuta am incetat sa o mai masor (luna asta - o presimtire!!!!) si atunci era dubioasa rau de tot (eram in tratament pentru PAP 3), cert e ca de ceva zile se mentine la 38. Ieri am stat la o larga discutie cu o fitoterapeuta careia i-am povestit ca ani de zile (mai bine de 10) nu am ovulat si ca deodata,incepand chiar din ianuarie anul asta (ramas gravida,pierdut sarcina) s-a intamplat in fiecare luna. Explicatia e iar fi ca am inceput sa ovulez datorita propolisului!!!! Inca de la inceputul iernii, in fiecare zi am luat urmatorul ¨tratament¨ (he, he, in scop de a preveni raceala): pe stomacul gol - o lingurita miere + laptisor de matca, o cana de ceai in care dizolvam 25 picaturi propolis si o lingurita de polen si 2 linguri pe zi (dimineata si seara) de suc de Noni. Daca am inceput sa ovulez sau nu de ¨tratamentul prevenitv¨ impotriva racelii nu stiu, dar cum eu nu prea cred in coincidente inclin sa cred ca el e ¨vinovatul¨. Continui sa i-au polen in fiecare zi,in iaurt sau in ceai (e foarte indicat pentru ) si cele 2 linguri de suc de Noni. Dupa rezultatul analizelor sper sa ma inscriu oficial in randul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Da, temperatura de regula scade cu o zi inainte de venirea ciclului. Uneori se intampla sa scada si cu 2 zile (dar mai rar) sau chiar in ziua ciclului (aici a fost primul caz confirmat de care am auzit).
Daca t uai ciclu de 28 de zile, ovulatia ta mai degraba a fost in ziua 14, nu 15. Deci sanse si mai mari sa fi ramas insarcinata. Doar daca ai avut confirmarea ovulatiei prin alte metode sau daca stii tu ca faza luteala la tine e de doar 13 zile, poti spune c-ai ovulat in ziua 15.
Testul de sarcina l-ai facut prea devreme (ziua 9-10 dupa ovulatie). Mai ales daca nu a fost un test de sarcina care sa poata fi facut inainte de prima zi de intarziere a ciclului (asa cum sunt majoritatea testlor), ai toate sansele ca testul sa nu fie capabil sa masoare un nivel asa scazut de hCG si deci sa nu apara 2 liniute.
Repeta testul acum (ca deja ciclul ti-a intarziat - daca nu cumva ti-a venit intre timp de cand n-ai mai postat) Cum mai e acum temperatura?

Mali, e clar ca esti burtosica-mititica. Doar ca la tine temperaturile de-a lungul ciclului sunt situate sub nivelul clasic (37 de grade), dar asta nu inseamna decat ca ai alt ritm la temperaturilor. Este absolut normal, curbele de temperaturi difera de la persoana la persoana. Important e sa inregistrezi salturi dupa ovulatie (adica acele curbe specifice) si sa se mentina ridicata. E mai putin important cat e temperatura absoluta.

22+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

mi-a venit.si intradevar in zia 15 am avut la testul maybe baby feriga intreaga.acum ptr luna viitoare mi-am luat teste de ovulatie normale.mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Puffy, imi pare tare rau ca nu a fost bebe luna asta. Sa dea Domnul sa fie luna urmatoare si sa nu te mai tina pe jar...

22+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna ,eu sincer inca pina la virsta asta nu am mi-am masurat niciodata temperatura si habar nu am care sunt masurile,de la >>pina la.Va rog explicati-mi si mie cum se tin si de cind pot incepe aceste masuri sa le urmaresc,eu am ciclu normal sa zic eu 26-27-28 zile,dar in general 26-28 intotdeauna asa i-mi vine.
Numai bine si multa sanatate.

Fabya

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput