Pentru citeva sute de dolari...
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
antoioana spune:
Achamot, da-ne si noua teme acasa! Te pot ajuta cu ceva...cu persoana aceea de contact din Canada? Timpul trece f. repede in defavoarea micutzului. N-as vrea sa aud ca e la un pas de moarte si noi sa nu fi apucat sa ne dezmeticim.
Numai bine la toata lumea!
Ar trebui schimbat titlul subiectului...poate vor citi mai multi.
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Achamot spune:
Draga Madalina,
Nu am optiunea
de schimbare a titlului activata,pentru ca
aceasta sarcina cade de obicei in ,,ograda" moderatorilor (stiu asta pentru ca si eu sint moderator pe HanuAncutei).
Adresa familiei este:
Vlad Gheorghe Geani
strada Aleea Muncii nr.16, Bloc E2, scara 1, etaj 3, apartament 32, Vulcan, județul Hunedoara, Cod Poștal :336.200.
E-mail : geanivlad@home.ro
geanivlad@yahoo.com
Cont card de credit : BCR nr. 5101 6000 6512 8179
Telefon : 0723 365 262
Acasă : 0254/570 787
Pe 13 octombrie i-au fost trimisi cei 50 de euro promisi. :)
O,Tempora!O,mores!
madalina horsa spune:
Achamot,
hai sa gasim un titlu mai atractiv si sa-l propunem moderatorilor, sunt sigura ca ne vor ajuta.
Te rog, cum spunea si Antoioana, da-ne teme, scrie-i daca te poate ajuta cu Canada, scrie in fiecare saptamana cati bani s-au strans si cat mai trebuie ( unii din noi nu retin tot ce se scrie pe aici, deci nici cati bani trebuie la final), hai sa ne miscam cumva ca timpul nu e in favoarea lui Andrei, din pacate.
Sanatate,
Madalina
![](images/user_man.png)
geanivlad spune:
Sunt tatal lui Andrei. Am atat de multe de povestit si de explicat...este pentru prima data cand
vorbesc in direct pe acest forum iar acest fapt (care se implineste de fapt, nu?) il datorez unui
OM cu suflet mare pe care il numesc Achamot...Nici nu stiu cu ce sa incep - toate se
aglomereaza in mintea mea si am sa incerc sa fiu coerent. Asadar : despre ANDREI. Inainte
ca Dumnezeu sa-mi daruiasca baietelul (pe care mi l-am dorit asa cum si-l doreste orice
barbat) aveam (si am) o fetita - Alexandra care acum are 11 si care este bine sanatoasa si
invata f bine. Inainte de a se naste (Andrei) au fost depistate problemele care prevesteau
suferinta lui Andrei si a noastra. N-am fost adeptii avortului (poate pentru ca suntem
credinciosi si nu suntem de acord sa intrerupem o viata pe care D-zeu a hotarat sa o
inceapa...). S-a nascut Andrei. N-am nici timp si nici spatiu sa povestesc prin ce am trecut... In
mare parte au fost cuprinse in articolul publicat prin grija Omului Achamot pe internet in
forum-uri de specialitate si in presa. Ca sa rezum am reusit la un moment dat sa salvam viata
baietelului nostru (desi oarecum tarziu - la opt luni de viata Andrei avea perimetrul cranian de
72 de cm !!! - iar acest lucru a incetinit - spun medicii ca pentru totdeauna - iar eu sper ca nu -
dezvoltarea normala mentala - la aproape patru anisori de existenta gandeste si se comporta
ca un copil de 1 - 2 anisori ...) A fost foarte greu : suntem doi tineri (33 eu si 32 sotia) care
practic nu mai au viata pe care o au tinerii de varsta noastra, nu putem sa ne traim si noi viata
(eu stiu, un concediu sau ceva - nu ?) Dar asta este problema : martor mi-este D-zeu ca ne-am
da viata acum pe loc pentru ca acest sufletel sa apuce sa traiasca macar cat am trait noi - dar
normal...
N-am cuvinte sa multumesc tuturor Oamenilor care au facut donatii sau care au pastrat
"cald" acest subiect...
Desi pana acum nu am facut acest lucru, ma simt dator fata de acesti prieteni si am sa intru in
detalii despre Andrei: ASTAZI - TRAIESTEEEE !!! si ne bucuram de fiecare clipa de viata (a
lui); este un sufletel foarte iubitor (si "lipicios"), este paralizat de la piept in jos si ii place
foarte mult afara (la aer curat- face gestul cu manuta "pa-pa" si asteapta sa fie scos afara
desi ne este foarte greu pentru ca de fiecare data se gaseste cate cineva sa se mire sau, mai
rau, sa-si faca cruce si sa se mire de el...). Se hraneste doar cu mancare mestecata in prealabil
de noi (desi are dantura dezvoltata normal) si este practic dependent de cineva in permanenta
(nu-si poate controla necesitatile fiziologice - sfincterele - si are nevoie in permanenta de
pampersi)- toate acestea inseamna bani (din pacate...), nu a baut si nu bea APA, doar suc
natural amestecat cu apa (si acesta doar cu lingurita...)
Sunt multe alte probleme pe care nu le voi expune acum si aici DAR de fapt problema mea
este alta (sufleteasca) : lucrez in administratia publica locala (functionar public) - si ca sa
inchei orice discutie legata de acest subiect - venitul meu NET este de 4 mil lei (care fapt se
poate proba). Am vazut si sunt atat de multe cazuri disperate (nu neaparat in situatia
baietelului meu - ci lipsa de bani care se poate generaliza) incat imi este rusine ca am devenit
un caz "mediatizat". Ma simt oarecum "privilegiat" de faptul ca am posibilitatea si sansa sa fi
devenit "un subiect de discutie" si de fiecare data ma intreb daca nu cumva poate ar fi meritat
altcineva atentia dumneavoastra. Si de fiecare data imi raspunde Andrei care ne macina
sufletul si isi cere dreptul de a trai si exista printre noi...
Sa revenim acum la treburi mai practice :
In urma publicarii apelului nostru (in media si pe internet) am fost contactati de Persoane care
au avut sau au trecut macar prin ceea ce am trecut si trecem noi si ne-au dat sperante in
ameliorarea situatiei lui Andrei (adrese de net unde putem apela la un eventual ajutor pentru o
eventuala interventie chirurgicala care ar "usura " trecerea pe aici a omuletului Andrei...) In
urma acestor apeluri am aflat ca o eventuala interventie (chirurgicala) costa in Italia undeva
la aproximativ 15 mii de EU sau daca avem sanse in Canada (poate) gratuit. (prin cate am
trecut nu mai credem nimic - asteptam si noi o eventuala intarire a spuselor).
Si atunci sa revenim - pentru o eventuala actiune de ajutorare VA ROG sa-mi transmiteti un
eventual mail la adresele : geanivlad@yahoo.com sau geanivlad@home.ro SAU va rog dati un
simplu "beep" la nr de tel 0723365262 sau nr fix 0254570787.
Sunt multe lucruri care trebuiesc discutate si nu pot fi scrise aici.
VA ROG SA MA IERTATI SI VA MULTUMESC PENTRU TOT !
Al dvs. GEANI VLAD,
VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !!
antoioana spune:
Achamot, ! Multumim mult, n-am cuvinte...
Ii voi scrie d-lui Geani pe email ca sa-l intreb care este firul pe care merge el cu Canada, poate ne mobilizam mai multi de aici. Va voi tine la curent.
E minunat ca Andrei traieste si trebuie sa luptam pentru el! Sa fie lupta asta un dar pentru el, pentru parintii lui carora le trebuie atat de multa putere si totodata un dar pentru sufletele noastre!
Numai bine si Doamne ajuta!
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...
daniela77 spune:
Sunt o viitoare mamica.. (peste aproximativ 5 luni) si am citit povestea lui Andrei, este cutremurator.
Dar m-a miscat foarte tare dragostea de care se bucura acest copil.
Din pacate nu pot ajuta cu nimic, decat cu un gand bun.
Dumnezeu sa va ajute, si sa-i intareasca pe acesti parinti care sunt supusi la asemenea incercari.
Eu am o vorba.. "Sa nu ne dea Dumnezeu cat putem duce..."
carrie spune:
dragi prieteni,
nu mai e nevoie sa spun cat de mult m-a inpresionat povestea lui Andrei dar si taria si curajul parintilor.le-am trimis si eu un mic ajutor banesc , prin posta , in plic cu confirmare de primire si mama lui Andrei m-a sunat sa-mi multumeasca.avea o voce atata de calda plina de recunostinta si resemnare ca am plans bine dupa ce am vorbit cu ea.e impresionant cum te poti lega de cineva pe care nici nu-l cunosti.vreau sa le mai spun odata ca daca au nevoie de orice ajutor in Cluj sa apeleze cu incredere, au toate datele mele.
avem niste prieteni f buni, cu probleme asemanatoare cu fetitza lor de 3 ani si stiu chinul prin care trec acesti parinti...
va doresc tot binele din lume si multa putere!
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si patru luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
![](images/user_man.png)
Adi4U spune:
In speranta ca se va putea face ceva pentru Andrei va scriu mai jos lista de fundatii si organizatii umanitare care au posibilitatea de tratament medical de lunga durata (de orice tip) care mi-a fost trimisa in raspunsul de la Hospital for Sick Children.
Am publicat-o si ca subiect separat pentru toti cei au nevoie.
Multa sanatate lui Andrei.
Lista de organizatii umanitare si spitale care au programe umanitare internationale:
SPITALE
1. Children Hospital Boston, 300 Longwood Avenue, Boston MA, 02115 USA
Telephone: 617-355-5209
E-mail: jenny.gomez@tch.harvard.edu
2. The Great Ormond Street Hospital for Children, NHS Trust, London England, WC1N 3JH,
Telephone: 44-0-20-7829-8632
Fax: 44-0-20-7829-8635
E-mail: privateinfo@gosh.nhs.uk
3. The John Hopkins Hospital and Health System, 720 Ruthland Avenue, Baltimore, Maryland 21205 USA
Telephone: 410-614-5291
Fax: 410-502-7397
E-mail: fdulay@jhmi.edu
4. Shiners Hospital (Orthopaedic or Burns) 2211 N. Oak Park Avenue Chicago, IL 60707
Telephone: 1-800-237-5055
5. HOSPITAL FOR SICK CHILDREN, TORONTO, ONTARIO, CANADA, M5G 1X8
Tel: 416-813-1500
Web: www.sickkids.ca
ORGANIZATII UMANITARE
1. WILLOW TREE CHILDREN'S FOUNDATION 'WILLOW COTTAGE', 13 Wayland Avenue, Ward Green, Barnsely, South Yorkshire, S70-5HY
Tel/Fax: 0111226 206409
Web: www.willowfoundation.co.uk
2. OPERATION SMILE , 6435 Tidewater Drive, Norfolk, VA, USA 23509
Tel: (757) 321-7645
Fax: (757) 321-7660