Pentru citeva sute de dolari...
Raspunsuri - Pagina 2
antoioana spune:
Achamot, ce mai face Andrei? Ma gandesc de multe ori la el, as vrea sa stiu cum ii mai merge.
Multumesc.
anto
antoioana spune:
Am citit povestea lui Andrei si in ziarul Libertatea. Are cineva noutati despre micutz? Haideti sa ne implicam mai multi, va rog! Si cineva din Romania sa ne tzina la curent! Atata suferintza la puiul asta mic...si la parintzi...:((((((((((
anto
cipstyle spune:
Am trimis si noi niste bani in plic pentru micut. DOAMNE-ajuta!
Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)
http://community.webshots.com/user/cipstyle
Adi4U spune:
Am vorbit personal cu parintii in momentul in care am citit povestea in ziar. Este asemanator cu ceea ce ni s-a intamplat noua cu Mihai. Nu stiu de ce subiectul nu mai este la active, dar situatia este destul de grava. Nu au primit pana acum nici un ban in conturi. Spre deosebire de noi ei au reusit sa faca ceva acum trei ani pt. copilul lor. Acum este vorba doar de citeva sute de dolari. Daca vreti sa aflati de ce nu au acesti bani sunatii va veti cutremura prin ce au trecut.
Fara sa jignesc sau sa nu vorbesc de inutilitatea lucrului nefinalizat, atunci:
DACA IN CAZUL LUI MIHAI TOATA LUMEA OFEREA BANI SI EU DOREAM INFORMATIE, AICI DE CE NU SE REACTIONEAZA LA FEL?
Sper ca acest copil sa se faca ceva si sa fie un real succes al spiritului "DC"!
Adrian Tudose
P.S.
Am fost sunat din nou de tatal lui Andrei si se pregatesc de control (la Cluj) - (cu sau fara ajutorul nostru).
Lili_g spune:
..."Nu au primit pana acum nici un ban in conturi"...
Eu am trimis bani si antoioana a confirmat ca au ajuns in cont. Nu inteleg cum de nu au primit nici un ban in conturi.
Lili
adivio spune:
Mai, sa faca cineva din ro o verificare rapida la banca sa se urmareasca firul banilor. Eu o sa-i trimit niste bani prin Western Union in ciuda comisioanelor, dar cum il anunt pe tatic sa-i ridice. Vreau un raspuns urgent.
Adivio&Ioana-nazdravana
antoioana spune:
N-am mai intrat de ceva vreme pe forum...scuze...
Pe data de 29 iulie au intrat in cont 2 275 000 lei. (ordin de incasare 86406, card nr. 5101600065128179, pe numele Vlad Gheorghe Geani)
Lili, am primit si ordinele de incasare, urmeaza sa le scanez si ti le trimit prin email. Te rog da-mi inca o data adresa ta! In ceea ce ma priveste nu vreau sa existe nici cel mai mic dubiu.
Deci...cum adica nimic? Nu ca asta ar fi o suma mare, dar putin cate putin...se duna.
Numai bine.
anto
Lili_g spune:
Buna Adivio,
O sa primesti un cod atunci cind trimiti banii. Trebuie sa-i suni pe parinti sa le dai acest cod. Am gasit la primul anunt urmatoarele numere de telefon:
Vlad Geani
"Telefon : 0723 365 262 Acasã : 0254/570 787 "
Lili
Lili_g spune:
Doar vrem sa fim siguri ca banii ajung in posesia parintilor, oricit de multi sau putini ar fi..
deci poate cineva sa verifice asta?
Multumesc,
Lili