Ochii care nu se vad se uita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by sora2001

Fetelor,nu exsista"IUBIRE VESNICA"

Rock on!

---------------------------------------------------------------
Back in the Black! SamsungSucks.us

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Depinde ce intelege fiecare prin "iubire vesnica",cand ne uitam la parintii nostri,care dupa 20 de ani - poate si mai mult - de casnicie inca isi mai zambesc complice,se tin de mana in parc si se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna....ce poate fi decat o iubire mare si sincera?!Categoric iubirea lor - pentru ei - este vesnica.
Asa vad si eu casnicia mea ,si peste ani de zile,pentru ca sotul mi l-am ales din dragostea.

Am stat despartita de sotul meu pentru cateva luni,cand ne-am revazut ne-am regasit mai greu,am fost putin timizi dar si bucurosi de revedere. Uneori despartirile de scurta durata fac bine relatiei,o condimenteaza putin.
Parerea mea

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

Noi am fost despartiti o data 10 zile cand sotul meu a fost plecat cu serviciul , ne-a fost foarte greu la amandoi, asta a fost acum vreo 7 ani, de atunci nu am mai repetat experienta. Anul trecut a fost in Perth de 3 ori in 2 saptamani si in loc sa ramana acolo (cum au facut colegii lui) a preferat sa zboare de fiecare data acasa si apoi inapoi in Perth .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

"Distanta este pentru dragoste ceea ce este vantul pentru foc: o stinge pe cea mica, o aprinde pe cea mare!" Adevarat, va spun din proprie experienta. Sotul meu a fost plecat de acasa de mai multe ori, luni intregi.
Nu va aplecati urechea la barfele vecinelor, dragele mele, cum adica "lasa, draga, bucura-te cat e plecat, fa-ti de cap, ca si el face la fel!!!"? Pai prin asta te distrugi tu, ca femeie, in ochii tai, in primul rand, inainte sa-i faci un rau sotului sau familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

draga sanzi, parerea mea este ca tu te simti neglijata, singura atata timp cat este plecat si iti faci tot felul de griji. te influenteaza si ce zice lumea si iti faci ganduri negre. fii sigura ca si el, cat timp este plecat pe mare, isi face astfel de ganduri..intre voi va exista mereu acel sentiment de infidelitate, de incertitudine, pentru ca si el traieste cu teama ca tu ai libertate si faci ce vrei...asa ca tu vrei, ca atunci cand vine din deplasari, sa fie mai atent cu tine, mai afectos si tandru...iar el gandeste la fel, vrea sa fie primit de o sotie iubitoare, tandra si fidela. totul se rezolva cu comunicare, rabdare si blandete.
nu-ti mai pune problema daca el te insala sau nu, ci mai degraba asigura-l de dragostea ta, de respectul si devotamentul tau. nu mai cauta sa faci comparatie cu alte cupluri pentru ca nu ai ce compara, voi sunteti unici in felul vostru, concentreaza-te mai mult pe relatia voastra si nu te mai lasa influentata de cei din jur. cauta solutii pentru voi!
olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Draga Olga, nu mi-am pus problema ca ma inseala, ca stiu ca nu o face.
Intrebarea mea era alta...oare in timp desparirea alereaza o relatie de cuplu?
Adica in 10-12 ani???
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

draga sanzi, daca generalizam este posibil,... dar cum tu esti un caz unic, aparte numai tu esti in masura sa iti raspunzi (pentru ca numai tu stii si simti anumite chestii, te bazezi tu pe ceva cand cauti astfel de raspunsuri), noi te cunoastem foarte putin si nu putem intra in intimitatea lucrurilor, asa ca o parere spusa la modul general nu cred ca te avantajeaza pe tine. cel mult poti sa ceri sfatul prietenilor tai apropiati care cunosc cat de cat situatia, pe tine si pe sotul tau, si ei cred ca sunt mult mai obiectivi decat noi cele de pe sait.
olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Depinde cat de solida este relatia.Daca legatura e puternica pot trece peste ea o mie de uragane si tot in picioare ramane ,dar daca nu...nu.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Ochii care nu se vad se uita?Asa o fi ?HAbar nu am .Poate ca da poate ca nu.O sa-ti dai singura seama.Depinde cit de puternica e legatura dintre voi.Eu nu cred ca mi-ar placea sa ma vad cu cineva in reprize si copiii mei la fel.

Femeile au nevoi ,barbatii la fel.Intelegi ce vreau sa spun.Dar daca voi va iubiti ce mai conteaza si asta.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Un raspuns intelept cel de deasupra. Mai cred insa si faptul ca atunci cand tu(voi) ai(ti) decis sa mergi(eti) mai departe trebuie sa fi stiut cum va fi, adica ai(ati) ales aceasta varianta asa cum este ea. Daca ai ales bine sau nu, daca rezisti sau nu, tu sau el, doar voi o stiti. Ziua de azi si cea de maine va va da raspunsul de fiecare data. Sper sa fie un raspuns suficient de bun incat sa mergeti linistiti mai departe. Veti sti precis care e raspunsul cel mai bun pentru voi, voi insiva.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput