Sporturi ?
Ce sporturi fac prescolarii? Ei au ales ori li s-a impus?
Alex merge la karate din luna octombrie 2003, a avut examen de grad luna aceasta si a obtinut centura alba. Ii place foarte mult.
Raspunsuri
Cary spune:
Anul trecut a facut o luna inot am sperat ca poate se mai ingrase(nu s-a pus nimic),dar a fost la impuse.In tot cazul ii place apa si nu are frica de ea.
Anul asta doresc s-o dau la tenis ca mai are 2 prietene care si sper sa-i placa.
Rebecca 5 ani si jumatate.
elena_ltd spune:
Bun subiectul. Oana mea (4,5 ani) pana acum n-a facut nimic de performanta sau constant. Vara - inot si iarna - patinaj. De anul acesta ne-am gandit si noi tot la karate pentru ca isi doreste. Dar referitor la asta am o dilema. Citeam acum vreun an pe-aici o recomandare a unui tip care practica nush ce arta martiala ca piticii sa inceapa ceva mai tarziu acest sport pe motiv ca sunt obligati sa-si modifice, mute centrul de greutate. E, uite asta ma framanta pe mine si tare as vrea sa stiu si parerile voastre.
Si nu numai despre artele martiale, despre sporturile recomandate la varsta prescolara.
Numai bine
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Ana71 spune:
Baietelul meu (4 ani si jumatate) tocmai a inceput un curs de inot, la strandul din Drumul Taberei. Dupa prima sedinta e tare incantat. Cursul cuprinde 10 sedinte, fiecare sedinta avand cam o ora . Am vazut copii un pic mai mari (incepand cu 5-6 ani), in parcul Moghioros, luand lectii de tenis de camp (e un teren mare acolo).
CristinaT spune:
Ana poti sa ne dai mai multe detalii si eu as vrea sa faca Oana acest curs, dar nu sunt din zona si nu stiu unde ar putea fi. Poate pe la o scoala, ca nu stiu in parc unde. Oricum ma intereseaza si daca este seara-sau in week-end, cat dureaza o sedinta, catre zile pe curs... etc... ce-ti mai aduci amminte. Am inteles ca fac copiii tot felul de otite, sau mai stiu eu ce la ochi, ai vazut cumva persoanae asa mai dubioase pe acolo...
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
Mary-Jane spune:
Baietelul meu (acum are 4 ani si 8 luni) a incercat multe sporturi:
- inot intre 3-6 luni si apoi 2-3.5 ani
- balet de la 2.5-3 ani
- patinaj 3-3.5 ani
- fotbal de la 3 ani incoace
- tenis de la 4 ani incoace
Toate i-au placut. Eu l-am dus la toate ca sa incerce. Acum ar vrea karate, am fost la o sedinta si i-a placut. Nu prea e convenabil pt mina insa. E martea pe la 6 seara, sint obosita dupa serviciu, celelalte au fost fie in weekend, fie cu gradinita (inotul), fie l-a dus bona.
Eu am vrut sa aiba ocazia sa incerce mai multe sporturi ca sa ii fie mai usor sa inteleaga despre ce e vorba cind le vede apoi la televizor. Evident, as vrea sa cred ca are un talent natural pt unul din sporturi, dar deocamdata nu l-am descoperit. Ma bucur ca acum ii place baletul si mergem impreuna la spectacole, sta tare cumintel cit dureaza spectacolul. Acasa n-ar sta asa cuminte, dar acolo sta.
"Mary-Jane"
Ana71 spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Ana poti sa ne dai mai multe detalii si eu as vrea sa faca Oana acest curs, dar nu sunt din zona si nu stiu unde ar putea fi. Poate pe la o scoala, ca nu stiu in parc unde. Oricum ma intereseaza si daca este seara-sau in week-end, cat dureaza o sedinta, catre zile pe curs... etc... ce-ti mai aduci amminte. Am inteles ca fac copiii tot felul de otite, sau mai stiu eu ce la ochi, ai vazut cumva persoanae asa mai dubioase pe acolo...
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
Este un strand particular, langa o terasa (care nu stiu cum se cheama, are niste scaune de rachita)exact langa parc. Intre statiile de autobuz (pentru 168, 368, troleul 69)de la Billa si statia Eugen Lovinescu. Deci practic de la Billa mai mergi putin inainte spre parc si, la a 2-a intrare in parc vezi terasa asta si strandul. Este foarte curat, la intrare persoanele sunt cat de cat selectate (nu intra persoane dubioase). Cursul pentru incepatori are loc intre 9-10 dimineata si costa un milion 10 sedinte (pe care le poti face in zilele cand ai timp, dar numai intre orele astea). Daca poti veni in fiecare zi, timp de 10 zile consecutiv costa 800 000 lei, dar ai pierdut ora daca nu poti merge o zi (eu am optat pentru cealalta varianta pentru ca sotul meu nu poate merge in fiecare zi). Noi nu am fost in week-end (si nici nu stiu daca se face) pentru ca e destul de aglomerat strandul. Au colac pentru fiecare copil, fac exercitii de miscare si pe uscat (au niste bancute pe care stau pe burtica si ii invata sa miste picioarele). Eu nu am fost cu ei, dar sotul meu a filmat si m-am lamurit si eu. Copilul e foarte incantat, astazi s-a dus iarasi si abia astepta. Si eu m-am gandit ca poate raci, m-am gandit la otite dar sa speram ca nu va face. Victor are parul scurt si nu prea s-a udat la cap. La fetite le pune casti pentru inot. Oricum la mare n-a avut probleme de genul asta si a stat foarte mult in apa.
Cary spune:
Ana,dupa descrierea facuta de tine cred ca este vorba de PARCUL MOGHIOROSI.
Distractie placuta tuturor!
Ana71 spune:
quote:
Originally posted by Cary
Ana,dupa descrierea facuta de tine cred ca este vorba de PARCUL MOGHIOROSI.
Distractie placuta tuturor!
Da, intr-adevar parcul este Moghioros (am spus-o in mesajul anterior) dar terasa aia nu stiu cum se numeste.
adididi spune:
Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa-mi dau copilul la karate dar nu cunosc nici un centru sau club la care sa-l duc. Va raman datoare!!
Mona mami lui adi si didi
alexa spune:
quote:
Originally posted by adididi
Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa-mi dau copilul la karate dar nu cunosc nici un centru sau club la care sa-l duc. Va raman datoare!!
Mona mami lui adi si didi
Intreaba la scolile generale de cartier.
Alex este inscris la clubul de karate Italo, antrenamentele sunt la sala de sport de la o scoala generala.