nasterea prin cezariana
Raspunsuri - Pagina 2
mamicaluitheo spune:
Eu am 2 cezariene la activ deci fara contractii, fara nika, programate.
Am avut parte de un doctor minunat(prof.dr.anca alexandru florin de la spit.universitar).
El a stat si m-a si cusut, si vreau sa-ti spun cat de mult conteaza si lucrul acesta.
a doua zi dupa ce mi-au scos sonda si perfuziile m-am ridicat din pat, este adevarat ca prima senzatie ar fi ca ti se taie mijlocul in doua, dar cu un diclofenac in popou si un algocalmin pe vene::)) imediat mi-a trecut, firele au cazut dupa o saptamana(fire absorbabile) , m-am refacut extraordinar, eu care la o simpla intepatura sau taietura stateam si cate o sapt. sau 2 sa-mi treaca.
iar cand le auzeam si le vedeam pe fetele care nasteau sau nascusera normal, ca de-abia mergeau, de-abia stateau pe fund am fost profund recunoscatoare ca a ales aceasta operatie.
sanatate maxima si inca ceva.......vindecarea si totodata recuperarea difera de la organism la organism.
andreea mami lui theo si florin
mamicaluitheo spune:
Tinuşa apropo in Ro::)) mie nu mi s-a facut clisma.
pupici la scumpilici
tot andreea
bubulina2 spune:
mamicalui theo,
si eu tot cu Dr. Anca o sa nasc peste vreo 3 saptamani. Se pare ca tot prin cezariana (inca nu ne-am decis) dar am o placenta previa care s-a ridicat dar nu foarte mult. Si mie imi e frica de dureri si injectii si am auzit mai multe paciente de-ale lui ca au fost foartte multumite de prestatia lui la cezariana si ca s-au refacut repede. Tu acum cat timp ai nascut? Imi povestesti putin despre experienta ta? Eventual daca ai mai facut-o deja poate imi poti scrie pe privat. Merci
mamicaluitheo spune:
Draga bubulino trimis pm la tine......
nastere usoara si pupici multi de la andreea mami lui theo si florin
http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo
Midori spune:
Eu am vrut sa nasc natural (mai ales aici unde se pune accent pe natural), nu prea eram pregatita sufleteste
pentru o operatie, mai ales ca mie mi se face rau si cand imi
ia sange daca ma uit.
Cezariana e o operatie. Practic te trezesti operata si cu un BB in brate.
Acum dupa mai mult de un an nu mi se pare ceva asa groaznic,
as fi in stare sa mai indur una.
La mine a fost cam asa, am avut sangerare fara contractii.
Pe mine m-a apucat panica, doctorul meu si inca altul calmi???!!!
Chestia asta n-am inteles-o, probabil o rutina japoneza.
Ba mai mult mi-a zis dupa ce m-a pus la monitor ca as mai putea sa stau 3 zile acasa ca n-am dilatare.
Eu am zis ca n-am sa stau 3 zile acasa cu sangerare si sa-mi pipai mereu burta sa vad daca se misca copilul si apoi sa nasc , daca as mai fi fost in stare.
Asa ca am insistat si mi s-a facut la cerere chiar peste 2 ore m-a programat si foarte BINE am facut ca Bbica a avut
cordonul rotit de 2 ori in jurul gatului.
Nu inteleg dece nu s-a vazut la ecografie???!!!
Va imaginati ce s-ar fi ales dupa o nastere naturala?
Concluzia mea
"Asculta-ti instinctul" Oricat ai citi si oricat de informat esti nu se stie niciodata ce te asteapta.
Operatia de Cezariana nu e ce mai grea incercare, comparand
cu ce urmeaza dupa, cresterea si responsabilitatile pt BB
Daca vrei sa alegi, asculta parerile celor care le-au facut pe ambele, nastere naturala si C.