Dr. Mihailescu Gheorghe - Polizu

Dr. Mihailescu Gheorghe - Polizu | Autor: oana_s

Link direct la acest mesaj

Fetelor, urmeaza sa nasc la inceputul lunii august la Polizu cu d-nul dr. Mihailescu (face numai garzile la polizu, in rest e la policlinica Batistei), medic care mi-a urmarit intreaga sarcina. Sunt multumita de el, m-a incurajat permanent, e adevarat ca nici nu am avut o sarcina cu probleme, mi-a raspuns la toate intrebarile, a fost mereu amabil si dragut. As vrea totusi sa aflu daca cineva a mai nascut cu el, cum se comporta la nastere, e un bun profesionist, vine daca este chemat in miez de noapte, daca de ex pleaca in concediu la cine te trimite in cazul in care nasti....si mai ales daca cineva a nascut natural cu epidurala cu el...eu asa as vrea si nu pare prea incantat.

Va multumesc pt orice raspuns!

Oana si bb Mara 34 sapt

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna,

Draga, am 2 colege la serviciu care au nascut cu el. Sotul uneia din fete e chiar prieten bun cu acesta, fiind tot in bransa lor. Ea e f. multumita de dr. Mihailescu. Din cate stiu de la ea medicul nu e de acord cu anesteziile, l-a intrebat si ea de epidurala si a refuzat categoric. O sa-i spun sa-ti scrie cand se intoarce in birou.
Cealalta colega care a nascut tot cu el, s-a chinuit un pic mai mult, chiar mi-a spus atunci, la cateva luni dupa nastere, ca nu ar mai naste natural. Dar acum (dupa aproape un an) i-a trecut.

Eu am ales un medic de la Municipal pt. ca vreau anestezie si acolo fac si la cerere.

Mergi la inceput

Draga Oana,

Eu (colega) am fost f. multumita. Am nascut normal, a glumit cu mine pe timpul travaliului. Si eu am intrebat de epidurala si a zis "termina cu prostiile", dar discuta, poate in cazul tau accepta. Eu nu prea sunt fricoasa si nu am insistat.
Dupa nastere n-am avut probleme deloc, mi-a scos firele la timp. Daca este in concediu, probabil vorbeste cu alt coleg, intreaba-l, la mine nu a fost cazul.
Cel mai bine e sa discuti toate aceste detalii cu el.

Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

fetele, va multumesc din suflet , m-am mai linistit un pic, chiar n-aveam pe nimeni care sa-mi spuna cate ceva despre dansul...mie mi-a zis ca imi face epidurala...acum vom vedea, dar oare de ce nu e de acord, are vreo motivatie speciala?
Dar oare daca ajung inaintea lui la spital si trimit vreo asistenta sa cheme anestezistul si imi face epidurala ..adica il pun in fata faptului implinit, nu prea mai are ce sa zica, ca doar nu m-o lasa nenascuta, nu?

Va pup si sa fiti iubite

Oana si bb Mara 35 sapt

Mergi la inceput

Oana,

Nu face nici un anestezist de capul lui... Si medicul spune probabil la ce dilatatie sa-ti faca, pt. ca daca faci prea devreme si se duce efectul cand esti la apogeu, ce faci?
Stiu ei mai bine, da' parca nu se face de la inceput din ce am mai citit eu e forum. Vezi ca e un subiect cu "nasterea normala sau cezariana" si inca unul cu "de ce cezariana" sau asa ceva, am uitat, si au scris multe fete care au nascut normal cu epidurala.

Mergi la inceput

[bang, da-mi si tu o parere...ce sa fac, sa-mi schimb medicul in ultima luna de sarcina? Oare m-o primi cineva? Am auzit ca doamna dr. Corina Grigoriu de la Municipal ar fi ok....sau Nayel de la CFR2, dar de el n-am cum sa dau...ai auzit e si pe la o clinica particulara?
Tu cum vrei sa nasti?

Multumesc mult, esti o dragutza!

P.S. si de epidurala stiu, intr-adevar nu se face decat la dilatatie 3-4..asa ca...

Oana si bb Mara 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana 1000 spune:

Buna fetelor trebuie sa merg la un alt Doctor cea care ma monitorizat pana acum pleaca in Germania si nu mai am incredere sa imi recomande ea pe altcineva , va rog din suflet sa imi recomandati daca stiti pe cineva cu suflet si rabdate din Bucuresti ( deaca se poate si nr. de tel. sa imi pot face programere ) sunt in 32 de saptameni si sunt stresata rau nu am cu cine sa nasc !!!!si apropo doctorra care mi-a dat teapa o chiama Manescu Voichita de la Elias

va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Oana, Georgiana, vi-l recomand pe Dr. Anca de la Municipal. Nr. de la cabinetul particular este 224 66 31 (dupa ora 13).
Cum sarcinile voastre sunt inaintate iar la dansul e mereu coada (programarile se fac cu o saptamana inainte), spuneti-i doamnei care raspunde la telefon ca este o urgenta ca sa va strecoare printre programarile existente.

Eliza - 20 saptamani
DPN 24 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Multumim, Eliza!

Oana si bb Mara 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana 1000 spune:

Eliza- multumesc

Mergi la inceput