ecografie morfologica la 15 saptamani??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Ioana, colul se scurteaza in urma contractiilor.
La varsta asta a sarcinii contractiile se simt ca dureri sau senzatie de presiune in josul abdomenului (ca inainte de ciclu). Daca simti asa ceva, intinde-te pana trec.
In felul asta colul o sa fie OK :-)

Mie mi-a dat doctorul si No Spa pentru situatiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Sa stii, Eliza, ca mi s-a intamplat sa simt vag genul ala de durere. Si intr-adevar, m-am asezat mai comod si au trecut. Ma crezi ca habar nu aveam ca alea sint contractii !?!?1? Doamne, tare prostuta mai sint !

Ioana si un bebe mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Ioana, dar ce, crezi ca eu am stiut? Mi-a explicat si mie doctorul :-)
Bine, la mine a pus mai mare accent pe contractiile astea pentru ca eu am risc crescut sa pierd sarcina. Am uter septat (uterul meu e impartit in doua "camere" de un sept) si asta inseamna ca fatul are ceva mai putin spatiu sa se dezvolte. Asta mai inseamna si ca la mine apar contractiile mai devreme (4 luni) si reprezinta un pericol pentru sarcina. Si a trebuit omul sa-mi explice ca nu o sa simt contractii ca mamicile care se apropie de nastere, si senzatiile astea ca inainte de ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Adevarul este ca nici eu nu i-am spus medicului de durerile astea vagi decat la inceput, si mi-a spus sa nu ma stresez pe tema lor. Acum insa ii voi spune din nou. Si asa sint stresata aiurea, macar sa ma linistesc pe tema asta !

Ioana si un bebe mic-mic

Mergi la inceput