Mamici din Arad...?(11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau draga si eu spun prezent la intalnirea din august, numai sa nu fie in 4, 5 sau 6, ca atunci trebuie sa fiu in Cluj la control.!
Nu stiu fetelor ce ma fac eu atat vreme fara voi si DC....deja am si dat fuga la internet cafe...si n-au trecut decat vreo 2 zile de cand nu mai am net....
Pupici la toate si insanatosire grabnica la Anto!
dulci, Ioana si Alesio mic(26 sapt si 2 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, mi-am amintit ceva faze mai vechi de-a lui Claudiu, dar am crezut ca sunt si ceva faze mai recente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Hallo fetele vin din nou la voi cu vesti de la Anto.Azi a plecat acasa si sa intors inapoi in spital cu salvarea asa de rau ia fost.Analizele nu i-au iesit toate sa stie sigur ce are,cele care aveti numarul ei de telefon scrieti macar un mesaj dar ea nu stiu daca va poate raspunde ca nu stiu daca mai are ceva pe cartela.
Maine mai vorbesc cu ea si o sa va mai scriu noutati.Sa speram ca o sa-i fie mai bine.Toate cele bune va doresc.Claudelu nu mai stiu daca ti-am raspuns la al doilea PM dar sper ca nu te superi,o de la noi pentru voi.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Multumim Toria ca ne-ai spus iar despre Anto.Imi pare asa de rau ca nu se simte bine.Totusi,nu stie de la ce i rau?,o doare ceva? Te rugam sa ne spui si noua cand afli ceva si transmitei multa,multa sanatate.Spune-i ca ne e dor de ea.

Ioana,vad ca nu rezisti mult fara noi! M-am gandit si eu pe cand plec in concediu,nu stiu ce voi face ca tare dependenta sunt de DC.

Clau nu ai vorbit cu Anto? Spune-ne si noua daca stii ceva.

Fetelor,noi maine mergem la parinti si stam pana duminica,deci ne mai "vedem" duminica seara sau luni.
Va pup si va doresc un week-end placut si timp frumos.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiak spune:

Ceau fetelor!
eu din pacate nu prea apuc sa stau la computer. Am reusit acuma in sfirsit sa citesc ce ati scris in ultimele zile.

Saraca Anto!!! Oare ce e cu ea? Sa fie totusi de la vaccin? Ii tin pumnii sa se faca bine.

Noi sintem bine, Vanessa a fost astazi dupamasa la socrii mei si eu am surluit toata casa. Am facut ordine, curat, am spalat pe jos, sters de praf, ordine prin dulapuri. Am si uitat cit de repede se poate face ordine si curatenie cind esti singur acasa Cu Vanessa functioneaza cam asa... Eu fac in camera mare curat, si pina am ajuns in bucatarie, demoleaza iar Vanessa totul In orice caz, cind termin, arata de parca nu as fi facut nimic
Acuma cel putin am avut timp sa admir ordinea citeva ore!

Ingerasul meu e acum de o jumate de ora acasa, mi-a sarit in brate cind m-a vazut, m-a strins tare si mi-a zis "Mama lieb!!!" (Mama te iubesc) Doamne cit stie sa fie de dulce...

Eu merg acum in bucatarie, trebuie sa pregatesc ceva pt. cina ca ne e la amindoua foame.

V-am pupat

Mergi la inceput

Azi am vorbit cu Anto e mai bine doamne ajuta dar a vomitat toata noaptea un lichid galben si avea frisoane,a primit perfuzi si poate luni primeste si rezultatul de la analize.Maine o sun din nou si o sa-i transmit salutarile de la voi.
Noapte buna va doresc si va mai scriu maine stiri de la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Toria multam fain ca ne ti la curent!!!Doamne biata Anto!!!Eu i-am mai scris si azi un mesaj, m-am gandit eu ca nu poate biata sa scrie...oricum suntem alaturi de ea!!!Te rog, daca mai vorbesti cu ea, sa o intrebi daca a primit mesajele de la mine pentru ca u stiu de ce am eu impresia ca telefonul meu se duce si-mi face figuri...as vrea sa stiu daca le-a primit...

Din pacate nici eu nu ma simt foarte bine, am o stare de greata de nu-i adevarat, ma doare ingrozitor de tare capul...sper doar sa nu pasca ceva nasol...abia vad ce scriu si asta dupa ce am luat si un Ketonal...pai cred ca e din cauza ca ieri mi-a fost ffff cald si am baut doar apa de la frigider

Va pup si va doresc numai bine!!!!!!!!

P.S: Toria nu mi-ai raspuns la al doilea PM, dar ce sa fac cu tine de data asta te iert

Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ADUNAREA!!!!!

Pe unde umblati fetelor??? Eu sunt singurica si mi-e frica!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,iaca reusesc sa trec si eu azi un pic pe aici.
In primul rind vreau sa va intreb cum e azi vremea la Arad?Ca astazi se "decide" vremea pe urmatoarele 7 sapt. Aici ii cald,mai iese soarele dar inca nu s-a decis daca sa iasa complet sau sa lase loc norilor.Eu sper sa vina soarele sa avem 7 sapt. vreme faina.

Ioana,mi-e dor de tine.Sa mai treci Pe aici!!!!

Clau,poti sa-mi trimiti te rog pe PM numarul de celular a lui Anto?Vreau sa-i scriu si eu un mesaj.

Toria,multumim ca ne tii la curent.II tin pumnii sa se faca bine repede.

Va pup si intru mai tirziu(Mark are chef sa facem curat,eu nu prea,dar n-am incotro.)

LindaG

Mergi la inceput

Fetele va mai dau si acum vesti de la Anto,azi ia fost mai bine a pic mai bine a si mancat ceva si maine poate o sa si afle de la ce ia fost asa rau.
Claudelu scuze te rog ca nu am mai raspuns la al doilea PM dar sint si eu batrina ce sa fac,dau o cand o sa trec pe la Arad,maine intru pe la Cenad asa ca poate data viitore.
A primit mesajele tale si iti multumeste,si pentru restul de fete la fel a spus,multe salutari de la ea si va multumeste la toate pentru gindurile bune si ca va ginditi la ea.
Noapte buna va doresc si ne mai auzim.

Mergi la inceput