Fisier pdf

Fisier pdf | Autor: adi2003

Link direct la acest mesaj

Pot fi transferate datele dintr-un fisier pdf intr-un fisier word? Daca raspunsul este afirmativ, cum se procedeaza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Merge destul de simplu, dar pierzi imaginile si formulele.
Meniu File - > "export document to text" iar apoi poti sa-l transferi in word.
Cred ca cu varianta "cumparata" se poate mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In principiu nu. Cu mici exceptii. Trimite-mi fisierul daca vrei.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

nu stiu daca se poate atunci cand fisierul pdf este parolat.
in general, cele luate de pe net sunt parolate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

in Acrobat Reader exista un instrument de selectie a textului, care are un T pe el, in bara de instrumente (in partea de sus a ferestrei). dai clic pe el, apoi apesi Ctrl + A si vei selecta tot textul; apoi apesi Ctrl + C, te duci in documentul Word si apesi Ctrl +V si poc! apare tot textul.

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

Uite niste link-uri de pe google
www.google.ro/search?q=pdf to word&ie=ISO-8859-2&hl=ro&meta=" target="_blank">http://www.google.ro/search?q=pdf to word&ie=ISO-8859-2&hl=ro&meta=

Exista destul de multe programe dar cam toate sunt pe bani :( ...

Uneori chiar selectia textului poate fi dezactivata si atunci nu
poti face nimic prin mijloace clasice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by danis

in Acrobat Reader exista un instrument de selectie a textului, care are un T pe el, in bara de instrumente (in partea de sus a ferestrei). dai clic pe el, apoi apesi Ctrl + A si vei selecta tot textul; apoi apesi Ctrl + C, te duci in documentul Word si apesi Ctrl +V si poc! apare tot textul.

succes!

Asa am facut si am reusit! Multumesc pt. ideea cu acel "T" pt. selectarea textului. Acolo nu m-am descurcat eu initial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Daca setarile de securitate ale fisierului tau iti permit copierea textului, poti proceda dupa cum ti-au spus cei dinaintea mea. Este de ajuns sa selectezi un text, click dreapta si vezi daca optiunea "Copy" este activa.
Nici varianta platita a Adobe Acrobat nu iti poate face ceva daca fisierul tau are parola de protectie... eu am editia asta si nu pot face nimic la cursurile de la facultate.

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

Catalin incearca cu un software de conversie (vezi mesajul meu anterior) sau ca sa elimin protectia incerca asa :
1.Instaleaza un driver de imprimanta cu post script.
2.Printeaza cu optiunea "print to file" bifata.
3. Va rezulta un fisiere cu extensia .ps.
4.Fisierul .ps poate fi usor convertit intr-un pdf (eu folosesc o unealta free pt linux)

hth

Mergi la inceput