-dupa chiuretaj in urma pierderii sarcinii (sapte saptamani)trebuie neaparat sa mai merg la un control ginecologic sau e suficient daca merg dupa ce raman din nou insarcinata?
-dupa cat timp pot incerca sa raman din nou insarcinata?
-ar trebui sa/mi fac analizele pentru a vedea daca nu am cumva toxoplasmoza, o persoana apropiata are o pisica dar nu am contact direct cu ea, doctorul spune ca nu e necesara analiza.
Salut! Sigur ca mai trebuie sa mergi la control .E bine sa astepti min 3 luni inainte de a incerca din nou. Sunt si alte analize care se dau dupa un avort spontan: citomegalovirus, chlamydia,microplasma, ureaplasma si inca cateva care se dau in fctie de caz.
Buna,eu cred ca trebuie sa mai mergi la un control,am pierdut sarcina dupa 9 saptamini.Am fost si mi sa spus ca am o anexita pe partea stinga acuta.Trebuie sa urmez un tratament si sa astept trei luni inainte de a ramine iar gravida.Iti urez succes
TM
Bineinteles ca trebuie sa mergi inca la control. Eu am pierdut o sarcina in saptamina 8 si nu au trebuit sa-mi faca chiuretaj.
E dieferit de fiecare persoana cit asteapta pina a ramine din nou insarcinata, eu de exemplu am ramas la o luna dupa pierderea sarcini. Acum sint in saptamina 24 si totul e deocamdata ok si sper ca Domnul sa ma ajute sa duc sarcina la sfirsit.