Mamici din Rahova

Mamici din Rahova | Autor: totonio

Link direct la acest mesaj

Exista mamici si in Rahova?!?!?!?!?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DOINA SANDA spune:

DA,EU SUNT UNA DINTRE ELE...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonio spune:

buna ziua DOINA S, cam putine mamici nu crezi?????
doar noi doua .....
problema este ca eram curioasa cam cite suntem, dar vina mea este ca nu am deschis nici un subiect, poate din cauza asta nu mi-ai raspuns decat tu... oricum iti multumesc.

apropo ai copilas, eu da, il cheama Octavian si avem 2 ani si 4 luni si suntem tare dragalasi.

pa te pup si poate mai vorbim (acum in acest moment chiar nu gasesc nici un subiect de discutie....poate tu!?)

Mergi la inceput

Buna,Totonio.Mai sunt mamici din Rahova,cel putin eu stiu vreo doua...,dar probabil nu au trecut pe aici
Bravo tie ca totusi faci apelul,ca eu m-am gandit ceva timp in urma,dar mi-a trecut...
Noi stam in Sebastian,si ne plimbam,cateodata,in parcul cu acelasi nume.Nu imi prea place acolo ca nu e umbra...si pe soarele asta,prefer sa mergem in parcul Carol.Ne place mai mult acolo,e maricel parcul,si e si mai racoare pe sub pomi.Mai ales acum,ca au inflorit teii,e asa frumos.Oricum nu se compara cu parculetul de la noi din cartier.Si apropo de cartier,si parcuri...lipsa total!!!Numai blocuri si blocuri...
Norocul nostru e ca bunici stau la curte,in Berceni...alta viata!!!!!
De abia asteptam sa o tulim acolo,o sapt. stam aici ,una acolo.
Saptamina ce vine plecam iar,asa ca nu o sa fiu pe aici sa mai 'discutam',dar ne intoarcem.
Sa iti traiasca baietelul!!!!
Am si eu un pui si il cheama Tibi,si pe 14.07 face 1 an.
Si noi suntem dragalasi,dar si nazdravani....rau de tot!!

Multa sanatate,si va pupam

Mergi la inceput

la multi ani pentru puiutul tau........desi iti spun cu 8 zile intirziere......

Mergi la inceput

MERCY MULT!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Si eu stau la Piata Rahova si imi plimb puiutul prin Parcul Sebastian si tot asa nu prea imi place ca nu e umbra...Comorica mea are 2 luni jumate si o cheama Maria Carolina, i-am serbat duminica prima ziulica de nume din viata ei...

Mergi la inceput

ANCULINA,LA MULTI ANI pt tau!!!!
Sa-ne traiasca!!!!
Si a noastra a fost ziua,pe al meu pui il cheama Marian Tiberiu!

Mergi la inceput

Mersi mult! LA MULTI ANI pentru voinicul tau!Noi suntem micute-micute, dar crestem noi...

Mergi la inceput

la multi ani pentru puicutica mica a ta si sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa.
.....am auzit ca te plimbi prin Sebastian, de saptamana viitoare voi venii si eu acolo cu Octavian (2 si 6 luni), poate ne vedem.....

inca odata LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Mersic! O.K.! Cand vrei sa iesi in parc,da-mi un PM inainte, sa vedem, poate ne corespund programele si ne vedem prin parc!

Mergi la inceput