Placenta jos inserata???????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

io iti doresc tot binele...si Doamne ajuta!
asculta medici..si stai linistita.
oricum...m-am intristat ca nu am reusit sa mai vb cu tine si aveai nevoie de incurajari.
va tin pumnii.bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

anne, si eu am stat tot in camera 404, dar eu am stat internata doar o noapte, apoi am convenit cu doctorul meu ca imi da drumul acasa daca stau cuminte, si mi-a dat injectiile din spital sa le fac acasa

Eu uram spitalul ala, nu le-ai vazut pe toate femeile alea nenorocite si shtirbe cum se aduna seara la WC sa fumeze????...si gravide...

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu sunt sigura ca o sa fie totul bine. Striu pe cineva care a avut aceeasi problema si pana la urma placenta s-a ridicat si a nascurt natural fara nici o problema. Tu esti curajoasa si sunt sigura ca totul va fi bine!!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Anne-mary...am sa ma rog in continuare pt tine si am sa dau acatist...dar eu simt ca de data asta va fi bine...

Si pana una alta fara stres si efort...lasa-le naibii...

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Anne-mary, eu sunt in 23 de saptamani si placenta mea este jos, acopera partial colul. Cu primul copil, placenta a fost pozitionata sus. Doctorul mi-a spus ca se ridica in proportie de 95% din cazuri, peste cateva saptamani trebuie sa ma duc la eco, sa vedem daca s-a urcat putin.
Recomandarile medicului au fost:
1. nu sex.
2. sa ma odihnesc si repaus la pat.
3. nu la eforturi.
4. nu stres.
Imi este teama, normal, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult, iar Alex ma tine ocupata toata ziua. Am noroc, ca ma intelege, daca-i spun ca "mami trebuie sa se odihneasca", si ma lasa sa stau intinsa in pat.
Eu multumesc pentru fiecare zi, o zi trecuta cu bine, este o zi castigata. Gandesc pozitiv si nu doresc sa ma copleseasca nici un gand rau. Mi-a fost greu cand am facut amniocenteza, am trecut-o cu bine, acum astept eco si vizita la medic, sa-mi spuna ce si cum mai este placenta.

Iti urez numai bine, fii calma, si sa ne strangem bebeii sanatosi in brate.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

si eu placenta jos adica faptul ca-mi ridic copilul in brate nu e bine??!! bine c-am aflat si noi... merci! (dar cine vine sa-mi puna copilul in scaunel cand ii dau papa sau cand il scot din cada?! sau cand plange sau cand...)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Si eu la fel
Am numai 7 saptamani si am patit-o..cei drept mai mult pete maronii ce dureaza de 7-8 zile,doar o data op pata de sange...acelasi diagnostic
Problema mea e ca nu mi s-a dat decat nospa pastile si 1/sapt gravidinon.,si nu mi s-a spus sa stau numai in pat..asa ca merg la servici,nu fac efort,dar stau la etj.4
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

anne-marry 15sapt DPN 21 Dec.
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput