Ce se intampla?
Sunt foarte nedumerita...Fac parte dintr-o generatie mai noua sa zic asa, am 21 de ani, si nu ii mai inteleg pe tinerii din ziua de azi, adica ma refer la partea masculina, de ce toti se feresc de a-si asuma responsabilitati? Oare au devenit raritate barbatii care sa isi doreasca o familie? In loc sa tine pasul cu tehnica si restul evolutiilor dupa parerea mea, ne intoarcem in epoca de piatra unde hrana era mai importanta, oare de ce am ajuns sa nu ne mai intereseze decat bani, bani si iar bani? Oare ce s-a intamplat cu valorile fiintei umane? Nu mai conteaza decat aspectul fizic, dar atunci unde punem frumusetea interioara a unei persoane? Trist dar adevarat din pacate...Asta este pararea mea si astept sa fiu contrazisa
Cu respecte,
aniella
Raspunsuri
Yasmin spune:
hai aniella, arunca, spune tot, parashte-l.
de ce te-a suparat atat de rau? el cati ani are? de obicei le trece prin cap sa se insoare la 17 ani si la 35. daca are intre, nu il acuza atat de rau.
tu vrei sa te maritzi?
http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
lorena_andreianu spune:
Aniella, nu are sens sa-ti bati capul cu un astfel de personaj. Stai linistita... Femeile sunt mai dornice sa se casatoreasca decat barbatii, asa cum zice si Yasmin.
O sa gasesti si tu pe cel destinat. Dragostea adevarata vine cand te astepti mai putin si cand ajungi sa nu fii pretentioasa (oricum, cand vei stii ca e iubirea cea mare, o sa-i accepti toate defectele, pentru ca il iubesti).
Exista intr-adevar o varsta in care ajungem sa disperam si sa credem ca doar aspectul fizic conteaza, dar e doar o stare pasagera si vei vedea ca nu e chiar asa.
Nu mai fii asa pesimista, este si steaua ta undeva. O vei gasi mai devreme sau mai tarziu. Intre timp, tu fa-ti scoala, lucreaza, fa-ti prieteni, nu trebuie sa disperi de pe acum.
Curaj
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
aniella spune:
ms mult ca mi-ati raspuns, drept ii ca eu vreau sa imi fac un rost, nush de ce dar simt lipsa unei familii, mai bine zis a unei familii a mea, ghinionul este ca aveam pe cineva potrivit dar viata ne-a departi, eu am stat 2 ani in alt oras, unde mi-am facut o viata a mea,prieteni si aici mi este fff greu ca nu am pe nimeni si vad ca azi maine sunt gata si cu faculta dar tot singura....
cu prietenie
aniella
nicol3 spune:
Draga mea, ai numai 21 de ani. Asa gandeam si eu cand aveam varsta ta. M-am maritat la 24, si acum , la 27 am si un BB frumos. O sa vezi ca atunci cand e scris, vei da peste o persoana care iti va spulbera toate aceste temeri. Bafta si multa incredere in tine !
Cu drag,
Nicole
Mironna spune:
Uite cateva sfaturi:
"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici atunci cand esti trista, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de ambetul tau"
"Nu iti petrece timpul cu cineva care nu e dispus sa si-l petreaca cu tine"
"Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fi recunoscatoare"
"Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut"
"Nu te agita atat, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti mai putin"
Mirona si BB Andrada
karmen spune:
Aniela,
Nici eu nu-s departe de varsta ta, asa ca se cheama ca tot din generatia noua fac parte.Sigur ca exista si barbati care reusesc sa-si asume responsabilitati, doar ca la aceasta varsta (inainte de 25) nu se grabesc sa faca asta. Inca vor sa mai viseze, sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului fara obligatii.Si pentru asta au nevoie de bani. Nu-ti pierde speranta, lasa-le timp si ai rabdare. Conteaza si atitudinea ta, trezeste-i interesul pentru familie nu-l impinge de la spate sa se angajeze intr-o astfel de raspundere. Timp destul, perseverenta si dragostea sa nu se piarda undeva pe drum, asta-i calea.
Carmen Ghilescu