inseminare artificiala [IAS] 9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Anis,

Nu-mi pun probleme ca voi avea rezultate din prima. Nu-mi permit...
Am facut ieri prima inseminare.
Si stii, chiar am povestit cu bioloaga de la spital si pe urma mai tarziu cu sotul meu exact chestia ca ai nostri guvernanti se plang ca avem natalitate negativa, dar nu fac nimic sa o stimuleze. Ca oricum, din cate vad eu, cei care faceau 10 copii inainte, fac si acum, lor nu cred ca le trebuie ajutor la chestia asta.
Am vorbit si eu cu o prietena din Germania care zicea ca la ei toate chestiile de gen IAS, FIV sunt gratis.
Nu ca neaparat e vorba de bani, ci de modul de tratare al problemei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Jonica , sa ai bafta! Mi-ar place sa reusesti din prima..sa spargi tiparele Ias-ului !Tinem pumnii!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

AniS,

Multumesc mult. Chiar daca nu din prima, macar din a doua sau a treia.
Si eu ma gandesc la voi toate, pentru ca stiu ce inseamna sa astepti ceva, si sa astepti, si sa astepti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titilina spune:

Sunt un nou membru, nu prea am habar cum se procedeaza, dar as vrea sa aflu mai multe despre inseminare si FIV. Nu am fost la Giulesti decat odata, mai demult, dar as vrea sa stiu cum pot ajunge la dr. Niculescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Ce credeti se poate face in aceeasi luna HSG si inseminare ?
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu fac luni HSG iar vineri merg la dr. Cocei sa vedem daca se produce ovulatia si poate imi face si inseminarea daca se produce ovulatia. Am vorbit cu ea ca imi fac HSG acum si mi-a zis ca nu este nici un fel de problema , din contra este mai bine.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

In mod normal, nu se poate. Gandeste-te ce solictante sunt ambele proceduri. In plus, odata facut HSG-ul , in lunile imediat urmatoare ai sanse destul de mari sa ramai , fara inseminare.
Ce zici?
Oricum, succes!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

In timpul IAS nu e nici o soliciatre interna, NIMIC! Cu ajutorul unui cateter iti introduce dr-ul sperma prelucrata.
In timpul HSG, insa, este(solicitare) si una destul de pronuntata.
(le-am facut pe amindoua, si stiu despre ce e vorba!)
Se poate face HSG si IAS in aceeasi luna cu conditia ca intre ele sa fie o distanta de 2 zile, macar, pentru eliminarea completa a substantei de contrast de la HSG. Daca ai aceasta marja incearca pentru a nu mai pierde inca o luna!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxroxrox spune:

SUNT NOU VENITA PE FORUM SI SUNT DESPERATA DEOARECE DE 3 ANI INCERC IN ZADAR SA RAMAN INSARCINATA...PROBLEMA ESTE LA SOTUL MEU CARE ARE O MOTILITATE SCAZUTA A SI NE-AM GANDIT SA APELAM LA INSEMINARE ARTIFICIALA, NU FIV DEOARECE NU NE PERMITEM FINANCIAR (CE NESANSA).
DE FAPT NICI DESPRE INSEMINARE NU STIU CAM CAT NE-AR COSTA....AS FACE ORICE POSIBIL SA-MI PERMIT FIV DACA AR FI NEVOIE.....
CE MA SFATUITI? SA O FAC LA GIULESTI SAU LA MEDSANA???
MAI AM O INTREBARE: CAT DE DUREROASA ESTE HISTEROSALPINGOGRAFIA??
CRED CA AR TREBUI S-O FAC CA SA-MI ELIMIN STRESUL CA POATE AR FI VREO PROBLEMA SI LA MINE...EU DE ALTFEL AM MAI AVUT O SARCINA(CU ALT BARBAT)SI NU AM PROBLEME DE NICI O NATURA.
ASTEPT RASPUNS!!!MULTUMESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Parerea mea este ca l-a medsana costa nejustificat de mult 500euro (fara tratament) , la giulesti stiu ca mai putin ,dar n-as vrea sa-ti spun gresit , cam 2 milioane procedura in sine.Poate stiu mai multe fetele care au facut acolo . Daca nu ai probleme HSG n-ar trebui sa te doara , daca ai ...

Mergi la inceput