inseminare artificiala [IAS] 9
Raspunsuri - Pagina 14
annaa spune:
Eco o sa fac din doua in doua zile+analiza estrogen, dar spune ca sa incerc fara IAS.
La cat costa tratamentul+consultatii pentru o luna -peste 15mil, cred ca o sa ajung in Bucuresti, si o sa cer si parerea altui medic.
Ana
gabid spune:
Anaa... si tu esti de departe!As vrea sa -mi spui si mie cat te ajunge inseminarea!sansele sunt mai mari la inseminare decat stimulari si contact natural.Eu mergeam la Bucuresti in ziua 11 pt eco si imi spunea daca trebuie sa mai fac o eco sau fac direct pregnylul.Cel mai rau e cu drumul...Bacau-Bucuresti.Eu am unde sta in Bucuresti dar trebuie sa-mi iau concediu 2-3 zile pt inseminare.Si eu ma gandeam ca o inseminare ajunge vreo 10 mil...dar fata de FIV 1900 $ la Giulesti fara medicatie e ceva,nu?
Gabi si Moni cea obraznicuta.
annaa spune:
Gabi
De curand am vorbit la telefon cu o fata pe care am cunoscut-o la Sovata acum un an.E din Comanesti si merge la un medic in Bacau -o doctorita mai in varsta, care are si un cabinet-clinica privata.
Din cate imi spuea ea zice ca ar face si inseminari si monitorizari.
Saptamana viitoare o sun din nou sa-mi dea date mai multe.Poate gasim ceva mai aproape.
Eu nu am unde sa stau in Bucuresti, dar problema asta o rezolv eu cumva, deplasarile SV-B-SV ar fi problema, si drumul mi se pare groaznic si banuesc ca nici cam indicat in asemenea situatii-mai ales ca eu sunt o persoana destul de sensibila la curent, frig.
Ana
gabid spune:
Ana,ma intereseaza si pe mine numele dr.Vreau sa-mifac monitorizari ca sa vad cum mai stau dupa nastere.Inainte de FIV aveam toti hormonii dati peste cap,acum am doar progesteronul ff mic,atat!Cat despre inseminare in Bacau nu am auzit!Poate face stimulari hormonale si asta m-ar interesa1Poate dai de ea!
Rozi spune:
Fetelor, daca va pot da un sfat din experienta mea:
FACETI HSG INAINTE DE INSEMINARE!
Dupa ce-am facut HSG am inteles ca am facut doua inseminari de-gea-ba!!!! Timp, bani, nervi, emotii, sperante, deziluzii. Daca as fi stiut dinainte...!
Cereti doctorului sa va faca! Nu faceti ca mine!
"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"
gabid spune:
Rozi,nici nu ma gandeam ca un dr poate face inseminare fara sa vada o HSG.Eu cand am mers primadata la Ancar indiferent ce i-am povestit eu mi-a dat de facut analize hormonale,HSG si monitorizarea ovulatiei pe o luna fara stimulare.