Regatul Danez (2)
Raspunsuri - Pagina 8
satany spune:
naro..io cred ca vrei sa te fac..frigaruie..sau frigarel....ba nu..tap la rotisor..
am venit de la Sankt Hans..au ars o laie..ca d-abia se oprise ploaia si n-au aparut decit 3 danezi iar restul..paie..doamne, ce-oi fi cautat io p-acolo?
Mona_B spune:
quote:Mai Narancea, hai ca mai ridic o data telefonu, chiar daca nu ma suna nimenea(citez dintr-o postare trecuta a ta)M-a amuzat teribil replica ta...vino si pe la fetele din Germania, tot nu-i nici un umorist pe-acolo.Ma binedispun toata ziua cand iti citesc postarileSi sa nu-ti schimbi nick-ul ti se potrivete ca o manusa!
Originally posted by narancea
ai cautat vrajitoarea in caru cu paie, dar ti s-o fi inmuiat de la ploaie ?
Mona
narancea spune:
aaaaaaaa ai vazut tehnica la mine? daca va vorbeste omul frumos si va da dreptate, nu va trebuie, cum se ia unul in gura cu voi, cum va place hahahahahahaha avetzi samintza de scandal in voi
glumesc, am sa intru si la voi, ah unde e maicamea sa vada cum ma vor fetele
delilu spune:
Narancea, cred ca fetelor le place simtul umorului, sunt sigura ca nu samanta de scandal e cea care ne atrage.
Azi nu mai ploua aici. De fapt...sunt vreo 30-33 grade acum...La voi cum e?
Mona_B spune:
quote:Esti sucit rau, dar ma faci sa rad si-i face bine la bebe!
Originally posted by narancea
aaaaaaaa ai vazut tehnica la mine? daca va vorbeste omul frumos si va da dreptate, nu va trebuie, cum se ia unul in gura cu voi, cum va place hahahahahahaha avetzi samintza de scandal in voi
glumesc, am sa intru si la voi, ah unde e maicamea sa vada cum ma vor fetele
Mona17 saptamani
Mona_B spune:
quote:Delilu, la voi e raiul pe pamant, aici in Germania sunt niste vantoase, in nord au fost asa puternice furtunile ca au murit doi oameni si-au distrus o multime de case...
Originally posted by delilu
Narancea, cred ca fetelor le place simtul umorului, sunt sigura ca nu samanta de scandal e cea care ne atrage.
Azi nu mai ploua aici. De fapt...sunt vreo 30-33 grade acum...La voi cum e?
lilanda spune:
Meeey, narancea, poate-o tai la nemtoaice, c-acusi te zic lui santany!!! Si stii cum e ea!!
Iar tu Delilu, mai vino bre si fa-ne-n ciuda cu timpiraturile alea!!! Pai frumos e asa, sa rizi de umezelea omului??
delilu spune:
Eu una m-as multumi cu o temperatura mai normala...noroc ca aici la serviciu am aer conditionat...dar cand ies afara si ma duc acasa......Si aici a tot plouat ...dar de azi e ...SOAREEEEE.