Israel...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Am nevoie de ajutorul vostru!!
Incerc de citeva zile sa trimit un mesaj( e-mail)in Israel, pe o adresa de forma xxxxx@zoharnet.il
Din nefericire,nu reusesc,desi eu am un cont de e-mail pe YAHOO si am trimis cu succes mesaje pretutindeni,fara nici o problema.Mesajul de eroare e ca n-ar exista host-ul???
N-ar fi mare tragedie,dar uite ca mai am un piculet si nasc, si tare vroiam sa-i scriu matusii mele citeva rinduri.Ea e ziarista,iubeste mult cuvintul scris si mi-ar fi facut placere sa-i scriu.Am intrebat-o la telefon de ce nu pot sa-i trimit mail, si zicea ca de la altii poate primi!!??

M-ati putea ajuta cu o idee? Ce mai e si cu "splendoarea"(zohar:)) asta de adresa de email??

Multumesc mult si pupici!
ps-pt. admin- daca subiectul nu se incadreaza bine aici, poti sa-l muti fara grija, totul e sa-l citeasca cineva din Israel.

Jojonel si bebe FREDDY_ 40 SAPTAMINI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Jojonel, trebuie sa fie @zahav.net.il

Nastere usoara !

Cu drag,
Izzy @Yael -7 luni 1/2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

va pupic fetelor! va multumesc tuturor pt. sprijinul acordat si va felicit pt. seriozitatea de care dati dovada!!
saphir, tin sa iti multumesc pt. promtitudinea ta si in acelasi timp pt. ajutor. eu astazi am programare la doctor si sper ca acesta sa fie unul de incredere. de ce spun asta? pt. ca mergand la medicul ginecolog am intrebat daca pot lua nurofen, narocin ...(aveam mari dureri lombare) a spus ca pot sa iau fara nici o problema, in schimb am intrebat si medicul de familie daca e indicat si mi-a interzis. eu pe cine sa mai cred?asa ca ma duc la un al-3-lea. contra greturilor iau "pramin" la sfatul medicului dar mi-e ca devin dependenta de el ceeea ce stiu ca nu e bine (nu e indicat la gravide).am sa incerc cu peptical.
vis-a-vis de sarcina, felicitari inca o data si sa ai o sarcina usoara si placuta! chiar citesc mesajele de pe site( nu toate ) si am dedus ca esti la a 2-a sarcina, de aceea nu pot sa am decat cuvinte de lauda mai ales ca intervalul este destul de scurt! Bravo, esti tare.
ai grija de tine si toate gravidutele si nu numai!

sara18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Merci frumos!
Se pare ca am luat-o razna, incep sa "vad"cuvinte care nu sint de fapt... cred ca hormonii de sarcina sint de vina...abia astept sa nasc.
Chiar acum vin de la doctor,totul e ok dar cica bebe mai vrea sa stea o saptamina, adica sa ajung la 41 sapt. de sarcina , pe mine ma lasa nervii, deja nu mai am rabdare, vreau sa-l vad!!!!Sotul e si el nerabdator,de fapt cred ca el mi-a servit interpretarea aia cu "zohar"( cool,nu??)
Cum am noutati, scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Jojonel, sa ai o nastere usoara! E baietel sau fetita??
Eu am nascut la 40 saptamani +2 zile
Sa ne tii la curent
Sara18, eu nu sunt medic, dar nu iti recomand medicamente in sarcina. In afara de fier, care o sa ti-l recomande medicul, altceva nimic. Eu tot am mai citit si pe la alte gravidute ca iau vitamine, sau mai stiu eu ce...eu cred ca daca mananci cum trebuie, plus ca noi aici avem fructe multe, iti iei de acolo toate vitaminele posibile si imposibile, nu e nevoie sa iei medicamente. Eu la prima sarcina am avut medic la cabinet particular,dar era super scump, asa ca de data asta merg la clinica. Sper sa fie bine, adica imi dau eu seama de medic daca e bin sau nu, daca nu ma satisface, il schimb pana gasesc pe cineva pe placul meu. Eu nu stiu nimic de pramin pentru greturi, dar stiu sigur ca peptical e recomandat la gravidute si nici nu creaza dependenta.
Ne "auzim" dupa amiaza sa ne spui si noua cum este, da??

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Nu?! Fetelor??

Mergi la inceput

bine v-am regasit!
Jojonel, bafta la momentul mult asteptat!!!!!!! o sa iti tinem pumnii! asteptam vesti cat de curand. toate bune
saphir, merci mult si sunt incantata sa descopar ca am de la cine sa primesc unele sfaturi, de altfel foarte utile.daca ai posibilitatea sa intri pe chat pt. a discuta mai pe larg, astept sa imi comunici ziua ora si eu iti confirm , e ok? eu pot in principiu dupa ora 5. te pup si ai grija de tine, mai bine spus aveti grija de voi!

sara18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

ce mai vesti!!!!!mazal tov lui saphir inainte de toate ca ne cunoastem de putina vreme, apoi si pt. sara bine ai venit iar sa stii saphir ca si la kupat holim poti primi tratament bun.poti merge cu incredere.

Mergi la inceput

Multumesc, iulia. Am fost la kupat holim si am programare pe 28 la ultrasound si pe 11 luna viitoare iar la medic. De asta nu imi place. La medic privat, ma duceam, imi facea si analizele pe loc, si ultrasound si tot...asa... In fine, doctorita mi s-a parut draguta si sper sa fie bine.
sara, avand in vedere ca eu sunt acasa, compu e mereu conectat la , lasa tu mesaj cand vrei sa vb si eu zic prezent.

Mergi la inceput

Saphir, si eu ca si tine pot sa spun acelasi lucru, asa ca ce ar fi sa incercam azi 17.07., ora 20 (locala)pe chat, aici pe site sau daca nu pe icq, messenger yahoo, messenger hotmail( in functie de ce ai tu instalat). astept o confirmare .toate bune.
iulia, merci frumos si sper sa ne vorbim cat de curand.
in rest va pupic pe toate si numai de bine sa aud.

sara18

Mergi la inceput