Bebelusi din Apr 2003 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Nu esti singurica Vlada. Mai sunt si eu, care la fel nu stiu ce sa mai fac, sa-i mai dau sa suga sau nu... Oricum cred ca a fost ceva f. bun pt ei.
Imi cer scuze dar am extrem de mult de lucru. Sper sa revin cat mai curand.

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Doamne fetelor ce productive sunteti cu lapticul...
Si noi papam de toate in afara de carne de porc si carnati si chestii din astea grasoase, insa nu putem scapa de biberon. Voi ati scapat?
Nu vrea sa bea laptele din cana. Bea 100 ml si gata, se plictiseste. Insa din bibe il bea pe tot (cateodata 300 ml) de zici ca e cu miere. Si inca o problema avem: inca mai bem formula. Nu vrem deloc lapte de vaca. Am avut 4 incercari nereusite. Nu mai stiu cum sa procedez.
Acu, de vreo doua zile a aparut si primul semn de socializare: MUCII. Toti copiii de la gradi sunt mucosi, asa ca acu are si Emi ceva muci. Ii dam cu chestii din astea usoare si speram sa scapam de antibiotic.
Cam astea ar fi noutatile noastre... eu sunt franta de oboseala, pe tati il vad facand crucita la bebe, asa ca ma duc si eu la culcare ca maine mai e o zi... si pe urma vine weekendul cel plin de alte treburi.
Pupici si numai bine,
Mamamariana

PS. Nu mai facem si noi un album ceva de 18 luni (de exemplu???) ca sa ii mai vad si eu pe toti puii stranshi gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si noi tot cu biberonul,dar papam lapte de vaca cu cereale,in tot cazul dupa circa 1 ora de la biberon,cere de mancare,asa ca e musai sa-i dam ca altfel incepe sa tipe(de foame!!).
Poate facem o coproductie de genul bal mascat:Cu masca si fara masca!
Hai pupici tututor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Mamamariana si noi ne-am "socializat"... Diana - la day care, de unde ne-a adus cu generozitate si acasa. Ei i-a trecut nasucul in doua zile, la mine a fost insa mai rau si nu am scapat 100% nici dupa o saptamana!
Dar fetelor, sunt tare bucuroasa: fata mea nu mai plange dimineata cand o las acolo. Isi aduce aminte ca trebuie sa protesteze abia cand ii zic "la revedere" si o pupicesc; atunci parca ar mai scanci ea putin, dar nu e deloc convinsa. Suntem pe drumul cel bun!
Acum, ca sa vedeti cum "spun" copii tot. De cand merge la day care, Diana mea are un nou "joc": duce tot de apuca la ureche si spune "Alo?"! Cum la noi in casa nu prea ne-a vazut e nici unul din noi agatat de telefon.... de unde a putut ea invata jocul asta nou???

Legat de laptic, si fata mea tot cu biberonul il bea. Din cana sau din paharul cu cioculet nu-i place. Formula ii dau acum numai cand o apuca setea/foamea si nu suntem acasa. Altfel, deja s-a obisnuit cu lapticul de vaca, pe care i-l dau putin mai rece decat temperatura camerei, dar nu direct din frigider. Daca e prea rece sau prea cald nu-l vrea. (Asta ar putea fi cauza pentru care Emi refuza laptele "normal"?) De mancat mananca aproape orice; nu i-am dat pana acum nuci sau alune, iar ce e posibil sa-i faca rau (tocaturi, dulciuri concentrate, si altele de genul asta) i-am dat numai foarte putin, cat sa guste.

Eu am avut marti un interviu. Daca voi fi mai buna decat restul, m-or mai chema o data si pentru un interviu tehnic. Daca nu, nu! Oricum caut in continuare si voi trimite resumeuri pana voi primi o oferta.

Astea ar fi noutatile de pe frontul de vest. Va

Laura
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

In sfarsit am terminat !!!
Sunt super fericita si incantata de camera lui Vlad,mai ales ca si el s-a bucurat nespus si nu ne prea asteptam...de aseara sta numai acolo,si-a dus jucariile preferate ( inca nu am apucat sa asezam chiar totul ) ,ba chiar ne tranteste usa in nas !!! Nu credeam ca va fi asa usor...mai ramane sa vedem cum il vom convinge si sa doarma acolo singur...Cel mai incantat este de stelutele de pe tapet care stralucesc in intuneric,efectiv nu-l poti urni de acolo.
Azi l-am si tuns prima data, la tati in brate, cu putin circ, dar domnisoara de la frizerie a avut multa rabdare si s-a terminat cu bine...Ma tot uit la el ca nu mai e deloc un bebe,mi se pare un baietel in toata regula !
O saptamana excelenta tuturor !
Pupici

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga Vlada din descrierea ta vreau eu sa ma mut in camera copilului!!!!cu atatea stelute pe pereti cred ca sigur nu as dormi,ci as aprinde lumina din jumatate in jumatate de ora ca sa le mai vad o data si inca o data si tot asa pana dimineata.
Bravo voua caci ati reusit cu decorarea si sti cum se spune:Mult a fost,putin mai este! asa ca acum spor la aranjat lucrurile.

Cu siguranta ca nicile gagalici de ieri au devenit fetite si baietei,iar de acum in colo vine si capitolul"PERLE"caci vorbesc din ce in ce mai haios,cu exceptia lui Axel,care se incapataneaza sa nu scoata nimic.
Pricepe si imi arata tot,dar nici o vorbulita!
Oare asa sunt PESTII de tacuti?!?!?!?

Va doresc o saptamana buna si cu mariri de salarii(nu-i rau nu!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32751" target="_blank">Bebelusi din Apr 2003 (14)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput