Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

Buna,

Pe micutul meu inca nu l-au vazut bunici decat in poze. Nu mai avem decat bunici din partea mea ca mama sotului s-a stins din viata anul trecut, saraca nu a apucat sa il vada nici macar in poze. Doar prima ecografie a apucat sa o vada.
Bunica o sa vina in curand la noi asa ca o incerc sa o pregatesc de pe acum ....insa cred ca e cam greu. Probabil ca o ma programez ca sa mai am si eu loc de ea...

Dar cred ca asa sunt toti bunici. Desi cred ca ea ar fi fost singura cu care m-as fi intels asa cum vroiam eu. Era tare de treaba, m-am inteles tare bien cu ea.

Cristina si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Ne-am intors din parc de vreo jumatate de ora, am facut baita si acum papa. Asa ca o mana o am libera (cealalta tine biberonul)
Mi-a cumparat sotul Galactogil - 258.000 lei cutia, de la farmacia 2NA. Multumesc, Miri
Contine extract de galega si de malt, plus alte completari. E importat din Franta. Deci se confirma chestia ca berea favorizeaza lactatia, bazandu-se pe malt - ia mai toarna un paharel...

Da, vreau sa va spun ca noi nu prea mai contam pentru proaspetele bunici, numai de micuta Cristina intreaba; tare amarate au fost cand au auzit ca nu s-a simtit bine dupa vaccin. Din pacate, mai traieste doar o stra-bunica, adica o bunica de-a mea, are 87 de ani si ma rog sa fie sanatoasa si sa-si vada stranepoata. Intr-adevar, Piciulica, si la mine trebuie programare ca sa mai ajung la bebe. Daca pe mama imi mai permit sa o pun la punct, cu socrela a fost mai dificil sa o desprind de copil. Chiar daca statea cuminte si se uita la maimutoii de pe pereti, ea nu se ridica de langa patut, ca nu cumva sa inceapa sa planga si ea sa nu fie acolo sa intervina prompt Pot sa suport, gandindu-ma doar ca nu stau decat cateva zile pe luna si ca le e foarte draga.
Cristina (Cipstyle), multumim pentru aprecierile adresate tizei tale! Anelisa ta e o norocoasa sa mai aiba stra-stra-bunica! Eu nu am apucat sa-mi cunosc decat 2 stra-bunici, cand eram f mica, dar le mai tin minte vag.

Gata, va las, ma duc sa inghit medicamentul! Atineti-va, ca maine curge laptele suvoaie

Ela si Cristina (21.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Ilinca in el de cateva zile , fiindca mi-e greu cu carutul (stam la 8 si liftul e de la etajul 7),si azi ,cand am iesit din nou in carut s-a smiorcait intruna.A trebuit sa vina al meu , cu Fetelor ,ce parere aveti despre portbebe?Ii scoateti afara in portbebe?Eu am scos-o pe portbebele , sa ne ia , caci nu puteam sa ma mai ajung acasa .Problema e ca multa lume ma intraba “binevoitor” daca sunt sigura ca nu stramb coloana copilului ,plimband-o asa mica in portbebe ,desi e din cel cu spatele inalt ,pentru copilasi mititei.Voi ce credeti?
Irina si bb Ilinca (26 aprilie04)
irina

Mergi la inceput

[blue]Scuze ,a aparut mesajul incomplet mai inainte .Vroiam sa stiu ce parere aveti despre portbebe?Eu am scos-o pe Ilinca in el de cateva zile , fiindca mi-e greu cu carutul (stam la 8 si liftul e de la etajul 7),si azi ,cand am iesit din nou in carut s-a smiorcait intruna.A trebuit sa vina al meu , cu portbebele , sa ne ia , caci nu puteam sa ma mai ajung acasa .Problema e ca multa lume ma intraba “binevoitor” daca sunt sigura ca nu stramb coloana copilului ,plimband-o asa mica in portbebe ,desi e din cel cu spatele inalt ,pentru copilasi mititei.Voi ce credeti?
Irina si bb Ilinca (26 aprilie04)[/blue]irina

Mergi la inceput

De fapt nu incomplet ,ci gresit .Acum am vazut.Scuzeirina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleral spune:

Buna fetelor.. sa raspund si eu la sondaj.. pe rand..:

1.cam 8-pampersi pe zi, in principal dupa mese.. inca papam la 3 ore
2.8 mese pe zi.. sta doar 5 minute la san desi incerc sa-l conving de mai multe.. dar nu tine..
3.Papa la 3 ore. in general ii dau la cerere inca, avand in vedere cat de putin sta la san.. macar sa recupereze cantitativ..hahaha.. amar
5. baita ii facem zilnic, dara daca adoarme in preajma orei nu-l mai trezim. O facem in baie. cam 5-10 minute.. tare ii place apa calda.. rade si se agita vesel in ea. Apoi urmeaza unsul cu crema/ulei fiert racit masajul si incer sa-i mai dau o portie de papa.. Baia o fac dupa ce papa.. altfel nu mainteleg cu el.
6. Gimnastica zilnic, impreuna cu un usor masaj.. doar sta atat de mult pe spate mititelul.. si eu as anchiloza, nu?
7. Da, ma mulg incercand sa completez ce manaca el la masa. Dupa ce manaca cele 5 minute, ma mulg rapid si-i mai dau inca ceva.. Concluzia: nu pleaca chiar satul de la san..e cam lenes..
8. Nu-mi place sa-l las sa planga..incerc sa evit pe cat posibil.. dar la colici nu prea am incotro..

hai ca s-a trezit .. fug la el..
Ne puteti vedea aici: http://f1.pg.photos.yahoo.com/pb/nicolral/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

Merci Nedda,piciul meu implineste 4 luni in 6 iulie si ma gindesc sa-i iau un scaunel pt masinal.Oricum,daca ai cumva vreo poza cu scaunelu'(mai bine zis,cu bb in scaunel,trimite-mi te rog la adresa ildihunyadi@yahoo.com,sint curioasa cum arata.)

Ela draga,pe linga apa,ciorbitze se recomanda chiar 3-4 l de ceai pe zii(sau sucuri).Prietenele mele,care au fost aproape in situatzia ta ,au facut la fel.Cei drept e fff greu daca bb nu suge.Cu mina nu reusim sa creem vacumul necesar scoaterii usoare a laptelui.Si bb se pricepe de minune,dar daca n-are rabdare,ce sa-i faci?Totusi te felicit pt. rabdare si ambitzie......fiecare zi in plus e o mica victorie(asa consider,si ma bucur pt fiecare zi in plus ca am lapte),dar daca e sa nu mai fie,nu disper.Noroc cu formula.Mama zice ca eu am crescut pe lapte de vaca si apa de la orez fiert(primele luni-dupa accea ,a diversificat incepind din luna 3-a).Cu toate astea,am fost la med,de fam. sa-mi prescrie formula(ii dau citeva cutii unei prietene care are nevoie) si restul il pap eu,sub forma de ciocolata.Silueta mai poate astepta...........Sa stii ca am sa merg si eu sa caut ceai galactogil,n-am mai auzit de asa ceva.Eu beau lactoherb-amestec de maciese,anis,chimen,fenicul si roinitza........Azi am fost tare fericita!Am iesit cu puiu' in oras sa-mi rezolv niste treburi si dom'sorul a batut recordul in dormit -4 ore jum.!Poate s-a flescait de la caldura mare,in orice caz sinii mi s-au umplut atit de bine ca as mai fi putut alapta un bb.Si cind ma gindesc ca sint zile cind atirna pe mine ore intregi,sau din doua in doua ore,e o bucurie si asta ca se mai intimpla altfel.Noroc si tie!La tzitze mai pline!Uite chiar acum imi ridic paharu' cu herbul miraculos!.e totusi mai ieftina varianta mea,cu 150 mii imi rezolv cam 20 de zile.In cutia de gala.... contzinutul e varsat sau in plicuri?
Hai,ca trebe sa ma car,pic jos de obosita.Zilele astea mi-s tare incarcate

Cypstile-no problem,nu-ti fa griji...Sotul a plecat si nu i-am zis sa cumpere.S-ar putea sa fie f aproape ca si pret,de pampersii din ro.Totusi poate itzi va convenii tie sa incerci marca,eu am fost tare multzumita.si poate e mult mai ieftin ca pampersul din germania.Oricum daca e ceva ceea ce uraste sotul,e sa se incarece cu lucruri voluminoase,cum ar fi scutecele astea,baxurile de ulei,prafurile de spalat si altele.
Cind mergi la vaccin roaga-o pe doctoritza sa se uite in gitul bb,sa nu fie rosu.....(ar tr sa faca asta fara sa-i spui ce-i drept) ,daca n-are febra,sau i se intimpla des sa aiba nasucul infundat nu e problema.Totusi nu sint doctoritza,cel mai bine e s-o intrebi pe ea.
???de ce s-a eradicat vaccinul BCG?........pupilici la stra-stra nepotzica lu stra-stra bunica

Irina,.Am si eu unul,marca cicco,f buna ,cu spateza dreapta din material mai dur si captuseala si l-am scos pe ficior de citeva ori in ea,cind nu-mi puteam rezolva altfel treburile.nu au fost probleme cu el(daca adormea ii tineam usor capul drept),ci cu spatele meu.....dupa 40 minute sint knock out!Totusi nu as face in mod regulat,cu toate ca scrie pe ambalaj ca se poate folosii incepind cu luna 3.
Ei,ca tare m-am carat..........

In legatura cu bunica...,ca bunic n-ar saracul nici unul,alta data.Noapte buna "fetelor"....[/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna fetelor!!!

Bine ati revenit Nedda si Laura!!!

Apara si eu in cele din urma, mai rar e adevarat dar ce sa fac daca am de scris niste referateDe citit va citesc , am deschis DC si Word-ul...mai scriu o fraza, mai trag un ochi pe DC sa vad ce mai scriu fetele, si uite asa trece ziua!!!

Referitor la bunici...eu am mare foarte mare noroc cu mama si tata, dar cateodata simt ca ma sufoca, ca nu mai avem loc de ei, parca ar vrea ca micutul sai iubeasca doar pe ei, ba mai mult de cateva zile mama i se adreseaza lui Raul cu "mama", de ex. "hai la mama", dar am pus-o la punct...ei chiar mi-au spus ca noi, adica eu , sotul, sora-mea si cumnatul, nu mai contam pentru ei, ca doar noi suntem mari si putem avea griji, dar RAUL....In schimb de soacra-mea nu pot spune acelasi lucru, de o luna nu l-a vazut chiar daca sta si ea tot in Arad...

Strabunici are si Raul, pe una o vom vedea sambata, iar pe cealalta probabil la toamna daca ne ajuta D-zeu sa reusim sa mergem la ea si daca nu se intampla ceva, ca e fff batrana, are 92 ani si nu se stie niciodata, chiar daca ea se tine fff bine..

Iar in ceea ce priveste portbebe-ul noi l-am scos o singura data in el, pentru ca nu avem unu foarte bun, chiar daca suntem la al doilea...si plus de asta avem mare noroc ca langa blocul nostru sunt case, iar la una dintre case stau niste prieteni de ai nostri si tineme caruciorul la ei...si spun ca avem noroc pentru ca chiar daca se strica liftulnu sunt nevoita sa-l car tot timpul sus jos...

P.S: Ela ai o fetita fff draguta!!!E o scumpa in rochita aia roz!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

Merci spic de griu...imi e de folos,ca si comparatzie.La cite luni s-a nascut bb tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cu mica intarziere...

Tuturor Anutelor!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/

Mergi la inceput