Fetele din Suedia... noi nu barfim? (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Si inca unul:

Conspiratie nordica?
UEFA va deschide imediat o ancheta daca Danemarca si Suedia vor face un scor dubios“, au sustinut sus si tare oficialii forului european.
Insusi presedintele Lennart Johansson a dat asigurari ca la Porto se va juca “pe bune“. Si totusi, cele doua reprezentative nordice au obtinut singurul rezultat care le califica pe amandoua: 2-2.
DUBLA. Tomasson a deschis scorul, iar Larsson a egalat din penalty imediat dupa pauza, in aceleasi momente in care la Guimaraes marcau si italienii. Tot jucatorul lui Milan i-a adus din nou pe danezi in avantaj la jumatatea partii secunde. Cu un minut inainte de final insa, in urma unei centrari a lui Wilhelmsson, Jonson l-a prins pe picior gresit pe Sorensen si a marcat golul care califica ambele formatii scandinave.
MESAJE. Daca jucatorii au fost nevoiti sa spuna ca meciul a fost corect, suporterii celor doua selectionate scandinave nu au trebuit sa se ascunda dupa deget. “2-2: victorie nordica. Bye-bye Italia!“, a fost doar unul dintre mesajele afisate de fani. (Delia Gomoescu)

Infundati de scandinavi
Elevii lui Giovanni Trapattoni au castigat degeaba meciul cu bulgarii. In sferturi merg “prietenele“ nordice Danemarca si Suedia

DELIA GOMOESCU
Italienii n-au scapat tocmai de ce le-a fost mai frica. Un rezultat de 2-2, aranjat sau nu, intre Danemarca si Suedia. Astfel, victoria chinuita a “azzurrilor“ din confruntarea cu Bulgaria a fost inutila. Peninsularii pleaca acasa, in timp ce nordicii trec “la brat“ in sferturi.
ABSENTE. Nici Giovanni Trapattoni si nici Plamen Markov nu au avut la dispozitie cel mai bun unsprezece. In afara de Totti, sanctionat de UEFA pentru ca l-a scuipat pe danezul Poulsen, selectionerul italian nu i-a putut folosi nici pe Cannavaro si Gattuso, ambii suspendati, in timp ce Vieri, accidentat la genunchi, a fost doar rezerva. La bulgari au lipsit capitanul Stilian Petrov, fara drept de joc dupa cartonasul rosu primit in partida cu Danemarca, dar si accidentatii Vladimir Ivanov si Ivailo Petkov.
CHIN. Absentele s-au facut insa simtite mai mult in tabara italiana, “squadra azzurra“ avand mari probleme in a-si gasi ritmul. Chiar Marco Materazzi, inlocuitorul lui Cannavaro, a fost cel care ar fi putut atarna piatra de gatul echipei italiene. In ultimul minut al primei parti, fundasul lui Inter l-a luat in brate in careu pe Berbatov, iar Martin Petrov a transformat penalty-ul, spre disperarea “tifosilor“ peninsulari. Golul egalizator a venit insa rapid, imediat dupa pauza. Asaltul macaronarilor asupra unei echipe bulgare, care n-a aratat mai nimic nici de aceasta data, a fost insa fructificat abia in ultimele minute ale jocului. Cassano a adus victoria, dar degeaba. Scandinavii au dovedit ca “vecinul de langa casa niciodata nu te lasa“ e un proverb la mare pret atat la Copenhaga, cat si la Stockholm.

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7564&mode=thread&order=0&thold=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Elena, distractie placuta!

Idora, eu tot cu Suedia tin, in ciuda tuturor articolelor. Parerea mea e ca italienii vad conspiratii si coruptie peste tot si pe deasupra nici nu stiu sa accepte o pierdere cu demnitate (dau vina pe altii pentru esecul lor).
Auzisem undeva ca asa cum in Groelanda sunt o multime de cuvinte pentru zapada, tot asa in Italia sunt la fel de multe pentru coruptie.

Cred ca Olanda va castiga, dar asta nu ma impiedica sa tin cu Suedia. Mie cel mai rau imi pare ca nu s-a calificat Romania, dar asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Salut
Dau si eu raportul ca tocmai m-am intors dintr-o mini excursie, de la Odense...nu puteam rata asa o zi, fara-un strop de ploaie!!! La voi cit a stat azi soarele pe cer???
Meci greu are azi Suedia, mai greu decit si-ar fi inchipuit, dar cine stie, ca uite ce de-a surprize in campionatul asta!!! Eu am inceput sa tin cu Danemarca, numai asa pe idea ca pe noi romanii nu ne-a batut chiar orisicine...o campiona, nu??? Da' una peste alta, Danemarca are o echipa buna si un antrenor bun!!!
Va pup si Elena, distractie placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

pai bine mai danezilor ce faceti voi in vecini??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

louisea ne-ai prins , aici ne facem veacul, fetele astea din suedia il au pe vino-ncoa in ele.

eee idora ce bine ca ai gasit articolul ala, si uitasem de marcel raducanu, mai traieste vad hahahaha

rayuela este in botezuri ? cine este nasii la botezul asta ?

si acum ............... lalandia ! ce tot zici tu acolo ? lalandia...... cum sa tii cu danezii ? of of of invatza aici de la un veteran, niciodata nicicum niciunde nu ti cu danemarca, ah sa treaca numai citziva ani si sa mai fi pe aici, sa vezi tu ce ai sa mai tzii cu danemarca hahahahahaha

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!
Suedia-Olanda 0-1! Trebuie totusi sa recunoasteti ca a fost un meci tare. Mi-e o ciuda pe diva de Zlatan
Idora, ai mai avut un motiv de a mai goli o sticla Si eu, de necaz

Mergi la inceput

adelina tu esti matinala............

Mergi la inceput

Si matinala si nocturna , daca nu crezi vara-te in albunul meu ... stiu si niste versuri pe tema respectiva, dar sunt cam fara perdea , asa ca ...am scris doar inceputul

Urmaresti meciul deseara? Nu te mai intreb cu cine tii, ca am dibuit raspunsul

Mergi la inceput

tin cu fratzii mei din cehia ca sint si ei latini de-ai nostrii si pina una alta nu ne-au facut nici un rau

Mergi la inceput

Am inteles ca eu ca tii cu cehii (da' cred ca stii ca nu sunt latini si doar vrei sa-mi testezi cunostintele ; am citit odata undeva ceva frumos: "Romania e ca o perla latina intr-o scoica slava"). Eu de acum ma uit la meciuri fara emotii.

Mergi la inceput