Fetele din Suedia... noi nu barfim? (3)

Fetele din Suedia... noi nu barfim? (3) | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

Poftiiiiiiiti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Julie!

P.S. Dormim, dormim si noi, dar mai tarzior cä este incä luminä afarä acum!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Wooooow!!!! Inca? In Jap. se intuneca pana la 8 seara, si asta acum, cand e ziua luuuuunga.
Chiar, este vb de nopti albe acolo, la voi, acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by Julie

Wooooow!!!! Inca? In Jap. se intuneca pana la 8 seara, si asta acum, cand e ziua luuuuunga.
Chiar, este vb de nopti albe acolo, la voi, acum?

In zona mea, a Göteborg-ului nu sunt chiar nopti albe, dar pe aproape (mai ales dacä e senin)! Intuneric-intuneric cam 4 ore panä la solstitiu, apoi o luäm in sens invers panä ajungem sä ne plangem cä e ziua prea scurtä!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Cum sa dormim Julie??Na, mai chefuim si noi cateodata sa ne mai treaca amarulE adevarat ca sunt nopti albe aici, se intuneca pe la ora 23:30 si se lumineaza pe la 3:00 dimineata!! Dar tine-te mai incolo cand sunt vreo 4 ore din 24 lumina
Weekend placut va doresc!!Eu mai stau putin treaza ca doar am motiv ca-i weekendMa duc ca ma asteapta domnu`

Mergi la inceput

SCULAREA
Tocmai am vorbit acasa, e timp f. frumos, sunt 28 de grade iar aici e innorat si bate vantul, a inceput sa ploua si nu sunt mai mult de 17-18 grade

Mergi la inceput

Voi chiar ca sunteti ocupate azi
Eu ma bucur ca ne vin prietenii aia suedezi din Göteborg, de care v-am mai zis ca-mi place si sa tragem din nou un chef si-n seara astaBineinteles ca se lasa din nou cu gratare si cuVad ca mi-am cam facut un obicei din asta dar nu-i rau
Saptamana viitoare sper ca ne vom intalni din nou cu totii, nu de alta dar sa nu-mi ies din mana
Eu sunt bucuroasa ca Kent si-a mutat din nou vasul de pescuit in celalat port, ca a incercat la macrou dar f. rau merge, in nici un an n-a fost atat de rau.Sunt bucuroasa din cauza ca acum nu va lipsi aproape toata ziua si toata noaptea de acasa ci va merge dimineata de pe la 3:30 si se va intoarce pe la ora 19:00 ( e mai bine)!!Va pescui din nou cod si rechin.Adela, trimite-l pe Radu, ca stiu ca e curios sa vada cum e si-i mai bine decat la pescuit de macrou!!Am fost si eu o data cu ei!!
Mai sunt bucuroasa ca au terminat de pus termopanele la balcon acasa in Romania si ca de luni vor pune centrala.Deci n-o sa mai fie problema la iarna cand o sa stam vreo 2 luni, cu caldura si taxele care trebuie placute chiar daca nu sta nimeni.
Eu va urez un weekend placut

Mergi la inceput

Eu sunt cu pregatirile pentru musafiri dar mai trag si cate un ochi din cand in cand pe net.
Cititi aici daca nu aveti idei de vacanta cand plecati in Romania:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=618&&codcap=188&&idart=5307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua harnicutelor!!Am ajuns deja la volumul 3!!
Eu o sa mai trag cu ochiul pe aici,nu va scap din vedere,sa tinem flama aprinsa!
Primul soc de cind au venit ai mei:sa pot face un dus in liniste!!!!,sa pot sta pe fara sa-mi fac griji..mare minune!!!
BAsca mama care spala vasele,tata cu bucataria..e paradis curat!!
Va pupic

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

aaaa...pai intai va laud ca am ajuns la vol 3,si acum va gasesc pe pagina a 2a???
pe unde umblati cucuietelor?

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Inainte ne-au plecat si noua musafirii.Ne-am culcat pe la 6:00 azi dimineata si ne-am trezit pe la ora 12:30.Am avut facuta de ieri ciorba acra de pui si a picat f. bine dupa chef.In orice caz a fost fain dar ma simt putin cam obosita!!
O sa mai revin mai tarziu ca acuma-s bleaga rau!!

Mergi la inceput