Ce gatim azi??? (2)
Raspunsuri - Pagina 15
alesandra spune:
Pranz : pulpe de pui ( fara piele si care sunt la macerat de ieri intr-un sos de soia, usturoi,lamaie, curry...) la gratar si orez fiert
Cina : ghocchi alla romana ( adica niste galusti turtite puse la cuptor cu parmezan si unt ) si salata verde
alesandra spune:
Revin sa va spun ca pulpele de pui au avut un succes f. mare, insa le-am facut in cratita in sosul in care au stat la macerat plus 2 catei de usturoi + 2 crengute de rozmarin
intr-o alta cratita am facut un ardei gras taiat cubulete (l-am prajit in putin ulei)
orezul...fiert doar cu sare.
Am facut cate o gramajoara de orez, una de ardei...pulpa de pui...a iesit super.
louisea spune:
azi am gatit un fel de chinezesc (mai mult sau mai putin) : pechetele de primavara (cumparate inghetate si doar prajite), legume: bambus castane, morcovi, muguri de soia (conserva) si amestecate cu otet + putin zahar, orez si pui cu alune, ardei, ceapa.... toate servite cu sos de soia....
mari_alhillo spune:
azi la pranz omleta cu rosii si branza cu castraveciori acrii
seara pui la cuptor cu ciuperci si cartofi+ salata
CRISMIR spune:
,sunt cam lenesa zilele astea.........asa ca am facut numai mancare de mazare cu carne de pui...si ma gandesc ce sa mai fac dulce,ca as manca ceva bun...,Mirela
schuster laura spune:
Buna fetelor.
Eu am gatit
-miercuri PULPE DE PUI LA TIGAIE cu CARTOFI si ARDEI COPTI.
-ieri am gatit LEGUME PANNE cu OREZ si SALATA DE SEZON.
-astazi ?
Acum caut pe aici si incerc sa ma hotatasc.
Ozi buna la toate si un WEKEND placut.
Laura
schuster laura
sheherezada spune:
-salata de vinete
-salata de ardei copti
-supa de pui cu taietei
-ficatei de pui cu legume innabusite
-clatite cu dulceata de cirese
sheherezada
danyce spune:
cartofi prajiti cu cascaval si pulpe de pui la cuptor+salata de sezon