Aparat foto digital
Raspunsuri - Pagina 3
m34 spune:
Andreea, sa il stapanesti sanatoasa si sa faci pozici cat mai multe si sa ne arati si noua
O sa verificam periodic albumul tau
mamicaluitheo spune:
helppppppppp deja are cica eroare aparatul meu cel nou.
edy sotul meu a zis prima oara ca e di la baterii, dar pe naiba.se aprinde , apare hp invent pe ecran dupa care in coltul de jos din stanga apare E si un numar.........
ce ma fac ? sa ma duc sa-l schimb, sau la servicul lor?
mercic pt. raspunsuri
andreea
ciuf spune:
Incearca sa-ti cumperi un aparat digital cu renume. Mai bine dai un ban mai mult dar stii ca te va tine.
Noi ne-am luat un Olympus C-740 si suntem supermultumiti. Zoom-ul e de 10 si are 3 megapixeli. Pozele ies foarte clare, iar la distanta bate super. Singurul dezavantaj care il are este aceea intarziere pe care o cam au toate aparatele digitale. Nu vorbesc de cele peste $1000.
Ca sa ai mai multe detalii intra pe site-ul softpedia, si acolo vei gasi mai multe opinii despre aparatele digitale.
Numai bine,
Ciuf
mamicaluitheo spune:
Sa nu va cumparatai hp 735 , pt. ca eu am luat teapa si ziceam ca am avut nesansa sa o patesc chiar eu, numai ca la service erau o gramada cu pb. la hp-uri..
andreea mami lui theo si florin
m34 spune:
Eu tot astept pozici dupa ce il repari !
Sper sa nu aiba nimica serios si sa se rezolve repejor.
mamicaluitheo spune:
uraaaaaaaaaaaaaaa.
l-am schimbat cu altul. am intrat bine de tot in ei si rezultat altu la schimb. buehehe i'm so happy.
andreea
p.s.
mihai am trimis pm.
nikomiko spune:
Noi avem HP 945 si inca n-am avut probleme cu el (sper sa nici nu avem daca tot m-am pus pe laudat ).
Am gasit acum un site interesant de ales aparate digitale si il trec aici, in caz ca mai ajuta cu ceva pe cineva.
http://www.shortcourses.com/choosing/contents.htm