Aparat foto digital

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Andreea, sa il stapanesti sanatoasa si sa faci pozici cat mai multe si sa ne arati si noua
O sa verificam periodic albumul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

esti un dulce mihai sarumana pt. urari

andreea

Mergi la inceput

helppppppppp deja are cica eroare aparatul meu cel nou.

edy sotul meu a zis prima oara ca e di la baterii, dar pe naiba.se aprinde , apare hp invent pe ecran dupa care in coltul de jos din stanga apare E si un numar.........
ce ma fac ? sa ma duc sa-l schimb, sau la servicul lor?

mercic pt. raspunsuri

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Incearca sa-ti cumperi un aparat digital cu renume. Mai bine dai un ban mai mult dar stii ca te va tine.
Noi ne-am luat un Olympus C-740 si suntem supermultumiti. Zoom-ul e de 10 si are 3 megapixeli. Pozele ies foarte clare, iar la distanta bate super. Singurul dezavantaj care il are este aceea intarziere pe care o cam au toate aparatele digitale. Nu vorbesc de cele peste $1000.
Ca sa ai mai multe detalii intra pe site-ul softpedia, si acolo vei gasi mai multe opinii despre aparatele digitale.
Numai bine,
Ciuf

Mergi la inceput

Sa nu va cumparatai hp 735 , pt. ca eu am luat teapa si ziceam ca am avut nesansa sa o patesc chiar eu, numai ca la service erau o gramada cu pb. la hp-uri..

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu tot astept pozici dupa ce il repari !
Sper sa nu aiba nimica serios si sa se rezolve repejor.

Mergi la inceput

uraaaaaaaaaaaaaaa.

l-am schimbat cu altul. am intrat bine de tot in ei si rezultat altu la schimb. buehehe i'm so happy.

andreea

p.s.
mihai am trimis pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Noi avem HP 945 si inca n-am avut probleme cu el (sper sa nici nu avem daca tot m-am pus pe laudat ).
Am gasit acum un site interesant de ales aparate digitale si il trec aici, in caz ca mai ajuta cu ceva pe cineva.
http://www.shortcourses.com/choosing/contents.htm

Mergi la inceput