"Cine iubeste lasa..."

"Cine iubeste lasa..." | Autor: infofun

Link direct la acest mesaj

Am gasit un articol in "Cosmopolitan" si pentru ca m-a facut sa zambesc vreau sa vi-l arat si voua.

"Cine iubeste,
si lasa
(de la el)
"Stii ce? Sa nu-mi cumperi nimic de Ziua Indragostitilor. Mai bine ia-ti tu bilet la un meci de fotbal! " Iti dai seama ca o asemenea replica din partea iubitei tale nu reprezinta altceva decit un vis frumos si care se va materializa (probabil) cu o zi inainte de Apocalipsa. Pina atunci insa, credem ca ar fi o idee buna daca ai aplica sugestiile noastre, in beneficiul ambelor parti.

Apel la buna purtare
"Buna ziua! Ati sunat la Centrul Mondial de Predare a Bunelor Maniere pentru Barbati, pe scurt CMPBMB. Daca aveti reclamatii, frustrari sau nemultumiri de orice natura, va rugam sa va adresati altui serviciu. Aici s-a inchis."
Recunoaste, cam asa ar suna mesajul de intimpinare daca am dori - Doamne, fereste! - sa facem vreun comentariu malitios la adresa manierelor tale! Dorim sa precizam ca nu s-au abolit (inca) gesturile de buna crestere vizavi de partenerele de viata! Asta inseamna ca am fi teribil de incintate daca, spre exemplu, ne-ai turna mai intii noua in pahar, daca ne-ai aseza scaunul la restaurant sau daca ne-ai deschide galant usa de la masina (dar nu de la masina de spalat).

Imaginea macho este perimata
nu mai incerca sa-ti fabrici o infatisare de dur, mai ales cind singurele tale arme sint cele trei kilograme de gel din par si camasa apretata, strategic deschisa cu vedere la pieptul paros. Nu e rau sa marturisesti ca te afecteaza o problema de la serviciu, ori ca ai gresit cind ai luat o anume decizie. Fii pe pace: nu te vom considera mai putin barbat daca recunosti ca ai incurcat drumul spre mare, preferabil insa inainte de a intilni indicatorul "Bine ati venit la Vama Giurgiu-Ruse". Parerea noastra este ca te lasi prea mult influentat de filmele de actiune, unde personajul principal incaseaza pumni cit nu duce un tren de marfa, iar in final este mai proaspat ca o margareta dintr-o poienita de la marginea padurii. Dar s-ar putea sa-ti scape ca, desi nu s-a plins cind a cazut de pe zgirie-nori si s-a lovit de elicopterul ce trebuia sa-l salveze, cind vine vremea bandajatului e jale! Pina si el isi exteriorizeaza durerea, cu toate ca a supravietuit celor mai dure lupte subacvatice, ori violentei intilnite in Los Angeles.

Campania de atitare
…sau de teasing, daca preferi termenul de origine, reprezinta o cale sigura de a ne cuceri. Efortul consta in reorientarea imaginatiei tale, de la pronosticurile meciurilor din fiecare saptamina la relatia de cuplu. Surprinde-ne, alinta-ne, fa-ne cadouri (simbolice - nu e nevoie sa ne cumperi Bijuteriile Coroanei), intr-un cuvint, arata-ne ca sintem in centrul universului tau. Gindeste-te cum ar fi daca o zi intreaga nu ne-ai vorbi deloc, in schimb ti-ai exprima sentimentele numai prin fapte. Un buchet de flori atent oferit, un bilet de dragoste, un SMS ori un e-mail plin de gingasie vor avea efecte sigure la capitolul romantism in relatie. Scuza cea mai des intilnita este ca toate aceste "dovezi romantioase" te-ar obliga sa nu fii tu insuti. Sa ne intelegem: nimeni nu are pretentia sa scrii poezii! Apoi, crezi ca ar fi greu sa ne oferi un album cu pozele noastre cele mai reusite si cu o dedicatie scrisa din sufletul tau? Sa fii romantic nu inseamna sa izbucnesti in plins cind se scutura frunzele, ci sa-ti exprimi dragostea, asa cum o simti tu."

Sursa: Revista Cosmopolitan-Editia iunie 2004-(nu este precizat autorul)

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mey ma lasi , nu cred ca exista cineva care sa zica
"du-te tu la meci " in contextul respectiv.
Dar interesant oricum.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

daca fix de 14 februarie e derby-ul etapei, sau ceva foarte important, ceva ce si-a dorit de multa vreme sa faca si numai in ziua aia poate atunci eu i-as spune asta, de ce nu? Sarbatorile sunt un prilej de bucurie si sarbatoare, atunci cand se poate, dar daca nu putem merge la o seara romantica si pe 15, 16, 17... februarie ca nu-i bai.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Dar ce ar fi daca am cumpara noi fetele doua bilete la meci si am merge impreuna, chiar daca nu suntem microbiste. E bine ca partenerul sa-l cunosti in diferite ipostaze. Sa vezi cum se exteriorizeaza, sau cum se abtine sa o faca pentru ca esti si tu de fata.
De ce totdeauna vrem ca ei sa faca anumite gesturi? Noi le facem?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Polux eu chiar m-am dus de cateva ori cu sotul la meci si chiar daca nu imi place meciul(si el stie)m-am simtit tare bine cand s-a bucurat(la o faza in care s-a dat gol) si m-a luat in brate pe stadion!!!
Insa si el este respectuos si nu a uitat sa fie "cavaler"!!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mda, dar sa nu le dam prea mult nas ca apoi nu vom mai prididi de atatea "meciuri".
Cum ar fi sa sune: Iubito iti fac un masaj azi ca prea ai trudit!!!
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

da' si cu cadou de Ziua Indragostitilor si cu bilet la meci, nu se poate?

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cred ca e f. important in casnicie respectul reciproc si nu ma refer doar la formulele de politete.Respectul trebuie sa fie reciproc si sa se refere si la respectul fata de hobby-ul celuilalt,fata de dorintele lui,fata de placerile lui,fata de munca lui.Cand vrea sa priveasca la tv unul din filmele lui sf,pe care eu personal le detest,ii respect dorinta si il las in pace,dar cu prima ocazie trebuie si el sa se revanseze fata de mine.Eu ii respect preferintele cu conditia sa faca si el la fel,ca de nu sau

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

L-as lasa la meci dar cu conditia sa mi se intoarca favoarea.Asa nimeni nu are ce sa reproseze nimanui.Singura problema ar fi ca si mie imi place sa merg pe stadion.Deci ma duc cu el.

Mergi la inceput