Intalnire, 18-19 sept la Konstanz,bodensee!
Raspunsuri - Pagina 2
iris spune:
hai ziceti 18 iulie!!!! ca atunci dormim noi in konstanz inainte sa ne catzaram in munti; viniti?!
pupici
tinatache spune:
mai, eu stiam ca toamna incepe in septembrie :)), de aia am zis dupa 15 sept. Noi suntem plecati de pe 10 iulie pana la inc. lui august, dar e clar ca n-o sa ne putem organiza in asa fel incat sa se nimereasca pt toata lumea. Ne-am dori sa venim, daca se poate, daca nu... poate data viitoare. Oricum, ne gandim la voi si speram sa ne vedem cat de curand!
Cristina
Adela spune:
Cine mai vine pe 18 iulie? Doinita tu oricum vii la elvetika si te prind eu undeva sa-ti "mananc" fetitele de obrajori....
Marius> hai la elvetia, nu faci mult cu avionul. Maxim 2 ore.
Mai mult faci pana la bucuresti.
~~Adela &
Julia
2 ani- 19. Iunie. 2004
Yasmine spune:
Am veni shi noi, dar 15 iulie e cit se poate de nepotrivit, pt. ca nu vreau neaparat sa nasc la Bodensee, dupa 15 septembrie am fi shi noi amatori.
Corinna & Co
P.S. Tinatache, weekendu viitor suntem la München, vineri shi sambata, poate ne vedem !
Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Sven Alexander care s-a dovedit a fi Yasmin in devenire http://www.rhp.ro/Andreasn/
Camelia spune:
Si eu votez pt septembrie pt ca in iulie suntem in Romania.Ce m-as bucura sa ne vedem!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Adela spune:
Atunci dupa 15 septembrie sa fie sa treaca perioada concediilor.
~~Adela &
Julia
2 ani- 19. Iunie. 2004
lorelei_19 spune:
Pai hai sa ne intalnim de 2 ori. Io propun 18 iulie. Cu Malina n-am cum sa vin, ca nu e in ch
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
liv spune:
Eu votez pentru toamna, dupa 15 septembrie, desi si atunci va fi greu, cu bebe mic
, asa ca nu promit ca vin, dar tare mi-ar placea sa ne intilnim. Oricum, Bodensee e destul de aproape de München, nici nu trebuie sa dormim acolo, poate ca asta usureaza oarecum situatia pentru noi.
PS Yasmine, cind veniti voi in München, pe 26-27 iunie? Poate ne intilnim la o berica
daca nu ploua prin zona.
LindaG spune:
Si eu votez pentru septembrie ca in iulie nu am cum si in august suntem plecati in Ro.Ma primiti si fara copil,ca nu am?
LindaG
tinatache spune:
primim, cum sa nu, ca si asa nr copiilor il depaseste pe cel al mamicilor asa ca o sa avem nevoie de ajutor :)
Tocmai am ajuns e la Bodensee si e f fain, pe insula la Lindau e dragut de tot. Mai propuneti si alte locuri.
Cristina