Bebelusi de august-septembrie 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Azi am fost la Buftea la un prieten la curte, a stat Andreea toata ziua afara ca seara a adormit instantaneu. S-o fi vazut ce veselie pe ea cand a vazut 4 catelusi mici ce se harjoneau pe iarba. A fost foarte cuminte.
Freia, eu cunosc pe cineva care lucreaza la o firma de mobila la comanda, noua ne-a facut destule, foarte frumos lucrat, noi i-am zis cam ce-am dorit dar design-ul a fost al lor, foarte modern si frumos, si, foarte ieftin. Daca vrei iti dau numarul de telefon.
l_carmen2003 Noi avem aer conditionat in sufragerie si pe Andreea numai aici o tin, la 23-24 de grade. O las pe jos, pe aceeasi parte cu aerul conditionat dar spre coltul camerei, aerul bate spre tavan, e setat incet si nu-i vine deloc curent. Si eu am fost ingrijorata la nceput sa nu raceasca dar nu are nimic. Am incercat la inceput varianta lui Danat dar, cat sta aerul inchis se incalzeste destul de repede plus ca nu e bine expusa des in timp relativ scurt la diferente mari de temperatura (diferente cam de 5 grade). Daca aveam 2 instalatii de aer in 2 camere era altceva. Asa ca o las in camera cu aerul pornit.

Numai bine
Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, am primit mailul cu hartile, multam! Eu sper ca ne vom descurca. Daca nu, am acum mobilele Oanei si Freiei si in caz de ratacire le voi apela.Asta in cazul in care nu dau de tine.
Am gasit si noi harta mare a bucurestiului pe internet, dar cu amanuntele tale sper ca va fi OK.

Freia, multam de nr., daca nu dau de Cristina, am acum si nr tau. Asa ca pe cineva tot voi gasi sa vina dupa noi.

Le uram si noi cu intarziere sa creasca mari si sa fie sanatosi sarbatoritilor de ieri: Alexa-Capshunika, Cezar si Ioana.
Si pentru tigrisorul Horia uram de asemenea sa creasca mare, sanatos.
Toti bebeii sa-i bucure pe parintii lor.





Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Va multumim fetelor pentru ca ne-ati tinut pumnii.
Nu v-am raspuns de vineri pentru ca vineri am stat acasa sa-i ingrijesc putzulica. Am incredere si in bona dar parca mai multa incredere am in mine!
Hai sa va povestesc cum a fost.
Am ajuns la policlinica la doctorul chirurg recomandat de pediatra lui Matei. De cum s-a apropiat de el, Matei a facut botic. De unde oare stia ce-l asteapta? N-am idee dar banuia saraku.
Eu plecasem chitita sa-l intreb de anestezie, un spary ceva dar nici nu am avut timp ca-l si vad pe Matei decalotat. Nu a plans in momentul decalotarii ci dupa. M-a pus sa-l tin de maini, asistenta de picioare si taksu belise ochii cat cepele sa vada ce-i face lui fisu. A venit doctorul cu o foarfeca chirurgicala si a dezlipit pielita cu ea. Atunci dai si urla, tremura tot, s-a inrosit ca racul si urla de mama focului. El plangea, massa plangea si vorbea cu el sa calmeze baiatul. Dupa operatiune l-am luat in brate si s-a calmat. Dupa ce-am iesit de acolo a dormit cam o ora. Ne-am dus si la tati la servici si acolo ne-au stiut toti colegii lui tati de fiecare data cand faceam pipi pentru ca urla de mama focului si asa am tinut-o toata ziua. A inceput sa planga de vreo doua ori si in tramvai. Vineri a fost ceva mai bine. Cand il decaloteaza taksu (ca massa nu poate) se incordeaza tot si tremura. Mi-e o mila de el... Sambata seara l-a decalot Bog si Matei a inceput sa planga, eu sa urlu la taksu sa-mi lase copchilu in pace si sa nu mi-l mai chinuiasca. Duminica seara nu a mai fost asa rau.
Danat noua ni se scoala de mult ma, dar eu nu mi-am facut probleme ca stiu de la niste prieteni care au tot baietzel ca la fel facea si al lor si e perfect normal doar sunt si ei niste mici barbatzei.


Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

of, of, bietele putzulici ce mai patesc ele! pupam sa treaca!
de sculat se scoala si a noastra, dar ce tefaci cand trage de ea ca de elastic? si cu o placere....


Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

La multi ani sarbatoritului de azi: Stefan-Daniel! Sa creasca mare si sa fie sanatos!

Danatl-am admirat mey pe Raducu in pozele noi! Frumos mai e si zambareeetttttt nevoie mare! E un scumpik!

Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Stefan Daniel a facut astazi 10 luni.
Sint mare, mare am 82 cm si 11 kg!

Mami e bucuroasa ca bb a strigat-o astazi cu o mutritza care spunea "vezi stiu ca esti mama dar uitasem cum se zice!".

Si avem si poze noi!

Rodica si Stefan Daniel

http://community.webshots.com/user/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

La Multi ANi lui Stefan-Daniel sa fie sanatos si voios, ca l-am vazut in poze ca e tare zambaretz si jucaus! Sa va traiasca!

Mih, multumim mey de aprecieri, acum ma umfluuu, si iar ma umfluuu (de parca ar mai fi fost cazul )
Cat despre putzulika lui Matei scump, eu repet: nu va lasati impresionati si lucrati acolo in fiecare seara ca altfel mai rau sufera baiatul dupa aia...treaba voastra...oricum intr-o zi doua gata! Trece tot, uitam ce-a fost rau...

Oana-noemi, misto faza cu trasul de putza, si Raducu a avut vreo 2-3 tentative, mai ales in timpul baitei de seara, dar s-a lasat pagubas si nu l-a mai preocupat subiectul. Are tiiimp berechet
Cat despre dormitul lui Raducu asta este de vreo luna jumate una dintre pozitiile favorite,mai ales la somnul de dupa-amiaza, impreuna cu pozitia stind pe burtica, dar cu fundul in sus...si le doarme nene vreo ora neclintit.

NicoletaF, sanatate Andreiutzului scump, lasa cu greutatea, important e sa fie el sanatos, ca timp este sa recupereze. Uite ca Raducu deja ma cam rupe de mijloc, noroc ca si eu sunt fortoasa pe masura, ca nu stiu ce s-ar fi facut o mamica mai normala cu unul ca el...cred ca-l invatza de la 8 luni sa mearga singur , sau ii lua masina.

Freia, sa stapinesti sanatoasa combina, brafa tie, v-ati innoit! Pupici capshunicii cu personalitate

Hai ca mec pe chat un pic si pe urma la nani ca-mi pica ochii in gura da' rrrau, nici nu nimerwesc tastele...



danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi puisor Stefan Daniel si sa cresti mare mare si frumos.
Alex - si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Freia, am dat prea repede "trimite mesaj", la multi ani cu intarziere pt draga Capshunica, si, stii, eu am facut candva un fix cu combina si am cautat 1 luna pana am gasit ce mi-a placut, m-am dus la magazin cu sotul meu si am zis,uite pe aia o vreau, s-a apucat vanzatorul sa se bucure ca o luam si cand colo, vad in catalog alta mai bestiala- avea si compartiment special pt sticle, un fel de congelator pt racire rapida, dar care nu exista in stoc. Au adus-o dar dupa o saptamana dar au adus-o gri, asa ca am mai stat o saptamana si abia apoi am adus-o acasa. Si o iubesc si acum!!!!
La multi ani cu intarziere si Ioanei Maria Alexandra , Ioana Maria si lui Cezar Alexandru , sa fie sanatosi si voiosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Multumim frumos de urari!! Gata, avem 10 luni, inca 2 si se face anul!

Mei..,citesc si ma minunez ce scrieti voi de baietii vostri!!!
Pana acum nu am observat la Horia astfel de tendinte...dar are tot timpul sa ajunga un tigru adevarat!!

Noi am invatat sa facem "Pa-pa!" cu manuta (chiar face si singur cand observa ca pleaca cineva, fara sa dau eu sau altcineva tonul); catelul este "am-am"..oul ceva de genul "oooo". Ma surprinde ca reuseste repede sa imite, si la nebunii mai ales e f. receptiv.

De mancat vad ca incepe sa manance mai bine: sambata i-am dat mamaliguta cu ciulama,in seara asta budinca de dovlecei, la pranz ciorba cu carnita de peste. Nu mai e baiatul asa de mofturos.
Dar' vroiam sa va inteb de creier: cum il pregatiti voi?


Cristina: pana la zodia de foc a lui Horia, cred ca ereditatea isi spune cuvantul.Eu eram de mica (si sunt in continuare) "foc" de apa.
Si as vrea si eu un tricou ptr. Horia (tot asa inscriptionat cu "Bebelus..", sper ca am inteles bine ca e vorba despre tricouri tot inscriptionate), dar numai daca e alta culoare (verde praz de preferat daca exista, sau altceva..). Da-ne eventual mai multe detalii, daca ai mai multe variante; daca nu, ia ptr. Horia ce iei si ptr. Andrei.

Multi pupici!!
Luiza

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput