Bebelusi de august-septembrie 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

biscuiti eu ii dau CiciBebe

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Simona, draga de tine, noi va trimitem muuuulti pupici si numai ganduri bune!
Eu m-am speriat teribil cand am citit ce-a patit Dani. Nici nu pot sa-mi imaginez prin ce ai trecut. Doamne, bine ca a trecut fara urmari!

Tango, ce mila mi-e de Daria. Of, of, of, ce greu o fi de ea, mititica. Va dorim multa putere, sa treaca repede perioada asta si sa fiti bine .

Mihaela, ne-am uitat la pozele voastre si ne-au placut mult de tot. Mai, mai, ce fete frumoase ! Si ce rochita frumoasa are Silvia...

Noi vom pleca la mare luni dimineata, asa ca mai am ceva timp.

Pana atunci, sambata mergem la o nunta. Pe Oana o vom lasa cu ai mei.
N-am mai fost la o nunta... de nu mai stiu cand.

Oana a rupt 3 perechi de incaltari. Pai daca merge !!!!!
Zilele trecute o pereche, iar astazi 2 !!!!!!

O pereche de sandsalute abia azi i le-am luat, am incaltat-o o singura data si am venit cu talpile desprinse .
Sper sa ne simtim bine, am nevoie !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Tigresa, am trimis pe PM adresa mea. Mersi !

Cat lapte bea Oana ? Pai, nu mai beaaaaaaa...
Incerc sa-i fac macar 2 mese pe zi cu lapte + cereale sau gris sau orez.
Simplu nu mai bea deloc!

Eu cred ca-i f. bine cat lapte bea Horia. Parca spunea cineva ca la varsta lor e OK 500 ml. Parca in "Mama si copilul" scria cat ?!

Cristina, tu ai subtitrare in romana la "Cenusareasa" ? Am primit de la cineva un CD cu desenul animat, dar nu are subtitrare.
Ma gandeam ca daca o ai tu, poti sa ne-o trimiti si noua pe mail. Se poate ? Saru' mana !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

biscuiti cu graham.. avem 5 kile in casa... si sunt iam-iam.

tigreso.. vine si retzeta.. stai sa o pun si pe hartie ca io o fac din ochi.


Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumim din suflet pt felicitari celor care nu ne-au uitat , acum am depasit si noi pragul celor 9 luni, suntem baieti maaari .

NicoletaF sa-ti traiasca si tie baietelul, sa fie sanatos si sa nu va mai aud cu rele din alea prin care tocmai ati trecut. Sa dea Domnul sa ii fie bine si cu ochisorii, si cu celelalte toate! Cat despre dintisori, noua ne-au iesit cei 2 de jos, dar abia, abia cresc, nu stiu daca asa e normal...si de azi a inceput iar sa fie mai marait si cam baloseaza asa ca s-ar putea sa mai apara unii...dar nu vad care ca nu se observa nicaieri nimic.

Simanoro, Doamne Doamne, prin ce-i putut sa treci ...ai fost tare de tot...eu cred ca ma ofileam cu puiul acolo...ma resuscitau pe mine cred...acum lasind gluma, le doresc puiutilor tai sanatate si sa va fereasca Domnul de toate relele!

Si, de fapt, pe toti puiutii nostri la fel, Doamne, Doamne, cred ca de-acum e mult mai greu din cauza pericolelor din jur, pe care noi nu le mai sesizam ca atare.

Anny, bravo lui Sergiulica, ca se face repede bine , ca e vesel si nu e speriat!

Tango, saracutza Daria, ce nasol trebuie sa-i fie...dar oricum stii si tu ca e spre binele (si frumusetea) ei! piciorusele scumpe si sper sa aiba rabdarica sa reziste cu ele atita timp...eu am avut o colega cu un caz identic, dar cea mica nu a rezistat mai mult de o saptamina (i se si incalzeau f rau piciorusele) si i le-a scos. Acum are 2 ani si jumate si nu se vede nimic deosebit fata de alti copii...

Mih, pupici pe putzulika lui Matei, cred ca deja s-a produs evenimentul neplacut si sper ca Matei a facut fatza barbateste. Scumpul de el, sa ne povestesti repede cum a fost...tu esti oki? Dar Bogux ?

Dana-ene, petrecere frumoasa, bravo, uite cineva care se mai si distreaza. La nunta, apoi in concediu, frumos va sade....hehe, hai sa aveti vreme buna si sa va simtit bine!

Cristinamh, am zis si eu acum 1000 de ani ca si noi credem ca venim pe 26 iunie, de ce nu ne-ai trecut ma rog?!?!? Cat despre "concubinajul" cu mamele in ceea ce priveste bebeii...hm, hm, daca vrei, iti dau meditatzii.... Nu, glumesc, ce-i drept mama ma ajuta si ea cat si cand poate cu Raducu, dar ma "altoieste" pe mine ca de ce fac asa si nu altfel, ca de ce nu fac aia si fac ailalta...etc etc si, eu sunt muuult mai mare decat tine, dar se pare ca mama inca nu s-a prins

Oana-noemi, cum adica e microbist Erik, ca se uita la tv sau cum?! Sa nu-mi zici ca deja da cu piciorul in minge?! Felicitari pt dintosul nr 4!

Roisin, petrecere frumoasa la liceu si sper sa iasa bine cu colegii, cat despre zombie, bishti de-aici ca numai asa nu arati tu! Mi-a placut faza cu catelusul nr 2 din casa

Ce-o mai face "cine-o fi si Sisi asta"? Dar Petra?!
Ele erau mai prezente...sa speram ca lipsa este numai din timpul ocupat al mamicii.

Mai fetelor, am si eu o problemutza: am primit imprumut de la cineva un tzarc, ca sa-l obisnuiesc pe Radu in vederea unui viitor concediu, sa stea acolo si sa doarma in el. Buuun, tzarcul e frumos, curat, f. spatios, l-am umplut cu jucarele, dar cu greu il cnving sa stea in el. Chiar daca il aducem in aceeasi camera cu noi, chiar daca nu, sta max 5 minute si incepe sa maraie si apoi sa plinga, de zici ca-i parasit acolo. Nu stiu cum sa-l fac sa se invetze sa stea, ca totusi eu nu vreau sa dorm cu el in concediu ca stiu ce golanel are mama, si se invatza (cred...) cu noi, de nu-l mai dezobisnuim pe urma. Basca, somnul nostru va fi ca de scanduri rigide . Aveti vreun sfat? Ca nu stiu daca exista solutie la asta...

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

danateu ori ignori copchilu' cand maraie in tzarc ori il scoti de acolo! depinde cat de bine stai cu nervii!
fiu-miu e microbist in sensul ca urmareste cu pasiune meciurile de la campionatul european! eu nu il las sa se uite la tv, ca stiu ca nu-i voie, dar i se lipesc ochii de ecran!
500 ml de lapte mi se pare mai mult decat bine, nenea Capraru zice in "Mama si copilul" ce e foarte bine!
Biscuitei ii dau de la Rostar- Petit beurre, nu graham ca nu e la regim! Acum au scos un sortiment de biscuiti cu miere, care sunt foarte buni, i-am dat sa-l testez si papa foarte incantat!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

lui Raducu si lui Andrei Catalin!!!!!!!

Danat, sa stii ca si Oanei i-au crescut f.f. greu dintisorii dupa ce-au spart gingia. Deci.. se intampla si altora

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Simanoro, prin ce-a putut trece Dani, saracutul de el!!!! Ma bucur ca e bine si iti vei reveni si tu, stiu ca nu e usor!
Si eu sunt terorizata de faptul ca Silvia baga absolut, dar ABSOLUT totul in gurita, am mai spus asta...am scos si eu o piuitoare din gurita ei, apoi bilute, o moneda, plus multe multe bucati de carton, de hartie si scame. Trebuie sa fiu non stop cu ochii in paispe si cand o vad ca molfaie, sunt cu degetele in gurita ei.

Tango, multa rabdare acum cu Daria si nu-i arata ca esti suparata din cauza gipsului ei, astfel va trece si ea mai usor peste luna in care trebuie sa-l poarte. multi!

Tigresa, Silvia bea max 480 ml lapte pe zi, plus iaurtul de la ora 16, sau cereale cu lapte. Biscuiti mananca Petit beurre de la rostar, sau de la ce firma gasesc, la noi nu sunt biscuiti speciali de bb, dar ii papa cu mare placere, sunt moi si se topesc repede in gurita.

Dana-ene, multumim mult! Ia uite, zilele trecute spuneam si eu ca mi-e dor de o nunta, ultima a fost anul trecut in mai cand eram graviduta si ce-am mai dansat... Sa va distrati pe cinste!
Si apoi sa aveti vreme buna si odihna placuta la mare! Si noi vom lasa fetele anul asta acasa, cu mama.Oanei si sa nu-i fie tare dor de voi!

Roisin, distractie placuta! E tare placut sa-ti reintalnesti colegii si profesorii .
Uite ca eu am ratat intalnirea de 10 ani de la liceu(in sensul ca nu a organizat nimeni), iar anul asta sunt 10 ani de cand am terminat facultatea si se pare ca tot nu s-a ocupat nimeni, n-am primit nici o veste, sunt tare suparata pe chestia asta....

Mih, i-am tinut pumnii lui Matei, acum il dulce si speram ca a fost un mic barbatel si nu l-a durut prea tare.

Oana-noemi, pupacim pe Erik microbistul! Auzi, de la varsta asta?! Pai o sa va traga la stadion peste cateva luni



Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

N-am sa stiu niciodata cum sa va multumesc ca sunteti alaturi de noi...si nici nu stiu cum ar fi fara voi...Multumiri 1000 si pupici inca de o mie de ori pe atat!!!Sotul meu este mut de uimire cum oameni pe care nu i-ai cunoscut niciodata personal iti pot fi atat de aproape. Ei, uite ca pot fi, pentru ca sunt OAMENI!!!! (oare este si feminin plural pentru oameni ;))))
MULTUMIM!!!!


victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

nu-i nimic , daca nu exista fem pl , il inventam noi - OAMENE ! Ce face puiul ?

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput