mucus, temperatura si ovulatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Duphastonul,normal trebuia sa il iei doar dupa ce constatai ca ai avut ovulatie.Luat inainte acesta inhiba ovulatia,deaia este necesara echografia.Eu iti spun din proprie experienta.Daca te duci acum la echo,chiar pina in ziua 21 stiu eu,sigur se vede daca ai avut ovulatie sau nu.Duphastonul este un progesteron care ajuta la fixarea unei eventuale sarcini,dar nu stiu daca este responsabil cu cresterea temperaturii.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Duphastonul sau orice alt medicament care contine progesteron ,nu influenteaza temperatura.

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

aveam si eu o intrebare ptr fetele care fac stimulare cu clostybegit.am luat si eu din cele 5 pastile vreo 3 luna asta,...restul le-am uitat, dar am de 3 -4 zile niste dureri de ovare de nu mai pot merge.e normal??vi sa intamplaT? inseamna ceva?

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

puffy nu vreau sa spun o prostie dar cred ca aceste dureri apar in cazul suprastimularii, cam greu la tine ca ai luat numai 3. L-ai luat la recomandarea medicului?
Daca da este mai bine sa-l intrebi de ce ai dureri atat de mari.

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetele, ziceti-mi si mie pliz, care ati mai luat Serophene? M-a pus doctorul sa iau. Incep de azi ziua 4 pana in ziua 8 inclusiv timp de 3 luni. Am citit ca poate da sarcini multiple (asta zau ca nu m-ar deranja) da' se pot forma si chisturi. Ce stiti de asta?
O sa reincep si cu temperatura, sa vad ce fac cu monitorul ca are bube-n cap. Sotul cica mi-e fertil (Slava Domnului!).
Puffy, imi place semnatura ta

Oana_B

Mergi la inceput

eu am luat serophene in loc de clostybegit si cu el am ramas prima oara.acum nu stiu unde l-am pus de-aia am luat closty.oricum e aceeasi compozitie dar e american si are mai putine efecte secundare.

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorely spune:

Bine v-am regasit…

Tinand cont de temperatura bazala din ultimele zile, tind sa cred ca ovulatia a fost in ziua 12, asa cum banuiam initial: haideti sa vi le mai scriu o data sa-mi spuneti si parearea voastra:

Ziua 5 36.8 (Clostilbegyt)
Ziua 6 36.9 (Clostilbegyt)
Ziua 7 36.9 (Clostilbegyt)
Ziua 8 36.9 (Clostilbegyt) - mucus
Ziua 9 36.9 (Clostilbegyt) - mucus - coontact sexual
Ziua10 36.8 - mucus
Ziua 11 36.9 - mucus - contact sexual
Ziua 12 36.7 - mucus abundent - contact sexual
Ziua 13 36.8 - mucus
Ziua 14 37.0 - contact sexual
Ziua 15 37.0
Ziua 16 37.0
Ziua 17 37.2
Ziua 18 (astazi) 37.2
Astept raspunsurile voastre.
Va pup.
Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

eu cred ca in ziua a13a. daca n-ai ovulat, graficul ar fi un zig zag.
foloseste www.fertilityfriend.com
iti iei temperatura vaginal?
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Iaca ma bag si eu in discutie. Si eu as zice ca in ziua 13, pentru ca ovulatia apare dupa ultima zi cind ai observat mucusul fertil (sau se poate si 2-3 zile) si uneori temperatura nu creste brusc, ci creste treptat in citeva zile dupa ovulatie.

Ioana

Mergi la inceput

postez aici...sa nu mai creez alt subiect.
iar am luat luna asta serophene.si ma doare azi in ziua 14 ovarul stang de mor.ce inseamna de fapt durerea asta??si se mai tine cont daca faci stimulare de data cand ar fi trebuit sa aibe loc in mod normal ovulatia??

Mergi la inceput