Progesteron si test pozitiv

Progesteron si test pozitiv | Autor: nique15

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare pentru voi: este posibil ca injectiile cu Progesteron sa determine un test fals pozitiv?
pe 7 iunie, saptamana trecuta am facut un ultim test inainte de a incepe aceste injectii pentru declansarea menstruatiei si era negativ.
Am facut injectiile cate 2 fiole de 25ml timp de 3 zile. pe 14 am avut o usoara sangerare, mai mult pete maroniu deschis si am crezut ca este ciclu. astazi dupa pranz am facut un test si au iiesit imediat si foarte clar 2 liniute!
Ce inseamna acest lucru?!!
Va rog sa-mi raspundeti!

Ionique C.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu este posibil ca de la progesteron sa-ti iasa un test pozitiv,progesteronul fixeaza sarcina doar.

Eu zic ca e cu ochisori , mai ales ca "falsa menstruatie" a fost mai mult pete.......asa ca mai repeta inca un test si dupa aia bea sampanie ...

Bafta!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu zic ca treci la mamici!
Felicitaraai!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Nu ma pricep, dar iti tin pumnii! Sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

In ian. si au am patit la fel, am facut 3zile progesteron pentru declansarea menstruatiei, si dupa 4-5 zile am avut ceva pete maronii parca eram in ultima zi, si dupa inca alte 5 zile cand am vazut ca nu mai vin uratii, cu toate ca stiam ca de la progesteron fiole vine dupa 5-6zile si destul de abundent am facut un test si eram intradevar .Din pacate nu a fost sa fie pana la capat.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si eu zic ca e bebe. Fa un test de sange , ca sa fii mai sigura. Oricum, eu iti spun FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Nu ma pricep eu la asta dar daca fetele zic ca e cu ochisori or sti ele ceva .Sa fie de bine.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Fetelor va multumesc pentru incurajari!
Se pare ca sunt intr-adevar in mai putin de 5 saptamani.
Problemele mele nu se opresc aici... petele maronii continua si mi-am luat concediu medical sa stau in pat, iau Duphaston, No-spa si Diazepam. Dar mai am o intrebare: in prima zi de "falsa menstruatie" am apucat sa iau o pastila de Diane 35. Cat de mult credeti ca afecteaza aceasta pastila sarcina mea?
va pu dulce, ma rog ca voi toate sa fiti gravidute cat mai curand, caci imi sunteti foarte dragi!

Ionique C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

FELICITARI!
Si intraba dr. de problema ta, dar nu cred ca afecteaza, au am o cunostinta care a ramas si lua rigevidon si si-a dat seama ca este insarcinata abia dupa doua saptamini de buline, si nu a avut nimic a dus sarcina pana la capat cam cu emotii dat totul a fost bine.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

FELICITARI!!!!!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Eu am in ziua 21 a CM valoarea progesteronului 28,89. Ce parere aveti?

Mergi la inceput