Mamici din Constanta(8)
Raspunsuri - Pagina 7
dadi_t spune:
Am trecut pe injectabile! E disperando Anduta! Ce mai, lupte greco-romane cand trebuie sa faca injectiile! Mai intai spune ca vrea sa-mi mai spuna ceva, doar doar mai amana momentul, iar apoi incearca sa ma induioseze cu <te iubesc mult de tot mami>. Uf, mi se rupe inima in doua! Eu tot buhu-buhu, dar pe alta tonalitate Bibilutza e bine mancau-ar mama! Papa, kaka si nani...
Prima oara cand am dus-o pe Anduta la plaja ~2 ani, nu pleca de pe cearceaf. Iar cand o puneam pe nisip ramanea ca avionul cu mainile in aer si nu mai misca. Casca ochii mari si ...facea ca bufnita...buhuhu-buhiuhu. Scumpa foc! Sunt curioasa Bibi cum va reactiona la plaja.
Crixia-socrelu' nu poate fi operat ca e prea batran si nu-si asuma riscul cei de la Bacau.Are piciorul fracturat de la genunchi in sus si-i f. umflat ca nici in ghips nu l-au pus inca. Nu am reusit sa vorbim cu el ca nepotu' cu mobilul nu a mai trecut pi la el.Tinem legatura cu soacra-mea insa.
Ati reusit sa va intalniti azi? Poate reusiti maine ! We placut si spor la treaba ...celor care au!
dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)
sinzi_ana spune:
. Anomis (Simona) – Andreea – 23.01.2000
2. Cali – 25 sapt. Dr. Tica
3. Caty (Catalina)– Dinu - 15.10.2003
4. Cornelia – Maria 2.07.2003
5. Crixia (Cristina)– Alexia - 22.07.2003
6. Dady68 (Tania)– Anduta 8ani si Bianca 3.5 luni
7. Galarina (Cristina)– 33 sapt. dr. Rusa
8. Ione (Ionela)– Maria & Elena - 26.05.2003
9. July (Julide)– Teodora – 15.10.2002
10. Larular (Raluca)– Andra - 24.11.2003
11. Laura111 (Laura Tatiana)– Vlad – 15.02.2000
12. Layla (Carmen)– Daniel-Alexandru - 29.12.2003
13. Liris (Simona)
14. Lizuca (Gabi)– Alisia 05.09.2002
15. Marlen_b – 23 sapt. dr.Rusa
16. Narcisa – Patrick 29.02.2002 si Vivien 27.01.2004
17. Oana (Ioana Corina)– Paul 3.07.2002
18. Roxanaz – 33 saptamani dr Tomescu
19. Tatianas – 35 saptamani dr. Peteanu
Si eu:
20: Sinziana - David 16 luni 04.02.2003 (temporar in C-ta din pacate:(()
CRIXIA spune:
Buna, Sanziana! Chiar si temporar esti binevenita! Ce face David? Merge bine? Ce spune? Cum se simte loa Constanta?
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
sinzi_ana spune:
Ii place aici, care de fapt pentru el inseamna acasa, mai ales ca parcul e atat de aproape si am inceput sa facem plaja!!!
Chiar acum am venit din parc, David doarme frant, eu imi trag putin sufletul si e tare liniste!!!
Voi iesiti cu cei mici in parcul Tabacariei? Poate ne intalnim.
Sinzi si David
roxanaz spune:
buna dimineatza la mamici.
ce ati facut in week end?
buna Sinziana....cit stai in cta?
va astept la o vorba,
pupicei,
Rox
Oana spune:
quote:
Originally posted by Cornelia
Meteorologul de serviciu si-a facut datoria.
Cornelia, stii, adevarul este ca eu nu sunt meteorologul de serviciu, niste colegi de ai mei de la biroul de prognoza se numesc in acest fel, (si care au program de ture), eu sunt intr-un birou la 8 ore si ma ocup de statistici despre ceea ce a fost deja (stocare de date). Dar mai pot sa ma informez despre prognoze de la colegii mei.
Week-endul asta s-a mai intilnit cineva ? Ca eu nu am putut. Am vorbit cu Laura vineri dar din pacate am fost cam ocupata si nu am putut sa ajung la intalnire.
Roxi, ce v-a mai ramas de facut la casa?
Sinziana, welcome, am vazut ca esti f. activa pe forum, cat stati in Cta? Si noi tot in Tabacarie ne plimbam.
Tatianas, ai mai fost la dr.? Celelalte gravidute cum va mai simtiti pe caldurile astea?
Cristina cum a fost la mot? V-ati distrat?
Hai mai povestiti si voi cate ceva.
sinzi_ana spune:
Cred ca vom fi in C-ta pana prin sept, sau nov, depinde cand imi incep eu serviciul si cand vine tati din voiaj!!!
Pana atunci profit la maxim de concediul de crestere si ma plimb toata ziua in parc, la plaja, la munte...la brat cu baietelul nostru DAvid, un rasfatat si jumatate!!!
Noi avem program de tabacariei dimineata 9-12, si dupa-amiaza (15) 16-20!!! Depinde daca mergem sau nu si la plaja...
Sinzi si David
CRIXIA spune:
Buna dimineata!
Ce matinala esti Rox! N-a fost vorba sa dormi cat mai mult, acum cat ai timp?! Cum e bucataria? La ce firma ai comandat-o? Si cat te-a costat? In functie de ce a stabilit pretul? Sa bag si eu la cap pentru urmatorii 5 ani.
Sanziana, noi dam o intalnire sambata la ora 18-18.30, la care speram sa ajunga cat mai multe mamici si burtici, ca sa ne cunoastem si sa palavragim mai mult. Eu sambata asta am ratat, poate ne spun alte fete cum a fost.
Aproape de parcul Tabacarie sta Oana, cu ea ai putea sa te vezi mai des, caci restul mamicilor facem drumuri cam lungi(gen Inel, Far, Km 4-5 sau chiar Eforie).
Mamici, eu am fost la mot sambata, cum va spuneam, de altfel. Adevarat a prezis meteorologul nostru de servici, Oana, ca ultima ploicica a dat-o cand am ajuns, pe la 12.30, dupa care ne-am prajit.
Fetita a fost super pregatita de nasa ei. A imbracat-o foarte modern, ca o adevarata domnisoara, cu o rochita dreapta, mai lunga intr-o parta( adica cu colt) cu franjuri. Rochita era dintr-un in, sau ceva moale de vara, avea bretele subtiri, iar pe sub ea, o bluzita alba gen tricou. Deasupra o jachetica tricotata rar, ca sa se vada prin ea, cadae putin de pe umeri, ce sa va mai spun, era mai mult o domnisoara decat un copil mic. Deja a renuntat la rochite cu volanase, pamponase. Sa stiti ca ii statea bine, si incaltarile erau asortate. Cele care stiti magazinul Orhideea, cred ca de acolo le-a cumparat.
Cand a venit momentul "tavii" pot spune ca a luat oglinda, bani si carte(astea s-au lipit, le-a luat deodata), si Pix( de care nu s-a dezlipit vreo doua ore).
Vreau sa va spun ca inainte de incepere am pus-o pe Alexia in fata tavii si mare mi-a fost mirarea, caci nu a atins nimic din tava. Intindea mana, ramanea cu ea deasupra tavii si ridica privirea la noi, parca cerea voie, noi cei prezenti o incurajam, iar ea tragea mana. Am incercat de mai multe ori si nu a luat nimic. Stia ca nu-i vremea ei inca, ca acuma era randul altei fete si de ce sa se baga in tava ei.
Cam asta a fost motul. Despre meniu, pot sa va spun ca a fost un fel de picnic pentru ca s-a facut gratar in curte( motul nu l-a facut in apartament, ci la birou, care avea o curticica tocmai buna de gratar). Tortul era cu fructe, si a fost bun, tareeee bun!
Nu v-am spus ca fii-mea care sta si analizeaza fiecare persoana, acuma ranjea la toata lumea si mai presus de toate exact cand a taiat motul a inceput sa chiuie, parca era la nunta. se bucura pentru vecinica ei, sau facea haz de necaz.
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
laura111 spune:
'Neata fetelor !
Oana , ce-ai facut vineri, ti-ai gasit mobila, ceva care sa-ti faca cu ochiul ?
Vineri nu ne-am mai intalnit, nici vremea n-a fost prea buna, dar eu totusi am trecut pe la Mac pt. ca oricum aveam intalnire acolo cu o fosta colega de-a mea de facultate.
Sambata n-am fost in parc pt. ca ne-am plimbat la Mamaia , in zona dintre Iaki si Club Med. Mi se pare f. frumos amenajata si portiunea aceea de promenada, cu flori, pavele, fantana arteziana. Noi am inchiriat o bicicleta dubla si-am dat la pedale o ora, drept pt. care acum am febra musculara. Dar vestea buna pe care mi-a dat-o cantarul meu azi dimineata e ca am reusit la scad la 55 de kg. Ura !!! Am slabit 10 kg in 4 luni ! Bravo mie !
Iei am stat 4 ore la plaja si suntem toti 3 ca racii fierti. Adi a inotat in mare un sfert de ora, eu nici picioarele n-am putut sa mi le bag.
Sanzi, noi stam peste drum de parcul Tabacarie, chiar azi iesim pe la jocurile din Tara Piticilor, pe la 18.30. Daca esti pe acolo, suna-ma sa ne gasim la cofetarie in fata. Nr. meu e cel postat de Oana.
Dady, curaj mult Andutei ! Partea buna la injectabile e ca nu ataca stomacul si sunt si mai eficiente ca tabletele.
Multumiri lui Costin pt. ca s-a oferit cu TV-ul, dar sa stii ca l-am reparat, nu era mare lucru, l-am dus la un nene care ni l-a facut pe loc.
Roxi, baga poze cu bucataria ! Tu acum stai acasa nu mai mergi la serviciu nu-i asa ?
Fetelor gravidoantelor, care din voi "rastoarna caruta" prima ?
Sa ne dati de stire cand plecati la spital, da ?
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
roxanaz spune:
Crix, is matinala mama....ca nu pot sa dorm de la 6, in general. ma dor miinile de mor, asa ca...asta e. mobila e de la mobexpert, aranjata pe dimensiunile bucatariei noastre si noi ne-am incadrat in 1350 euro (ptr ca asa am vrut noi, ca daca ne aruncam in accesorii....era si 2000). asta fara electrocasnice, care au fost cam 40 milioane (cuptor si plita incastrabile, hota si combina frigorifica). azi fac poze, promit!!
Laura mama nu ma avem nimic de facut la casa, acu' asteptam mobila, ultima transa vine lunea-martea viitoare. pina atunci vrem sa mutam cam tot.
gagici eu nu sufar de caldura....imi place fff mult si imi pare tare rau ca nici ieri nu am ajuns la plaja...am stat sa facem curatenie si in casuta asta ca o cam lasasem de izbeliste saracutza.. dar asta e, acum am rezolvat-o si pe asta.
eu promit s anu fiu prima.....asta ca sa fac in ciuda la unele personaje si sa si cistig pariul....
ma duc sa intind rufele si vorbim later, ok?
pupicei la toata lumea!