Cultural Awarness Celebration

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Trandafir,

Daca vrei Power Point-ul, te rog da-mi pe PM emailul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Trandafir, poti sa zici doua vorbe si despre Nadia, americanii o cunosc si o iubesc...bafta la proiect

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Eu iti dau doar 2 site-uri ale unui fotograf roman extra....cu imagini superbe despre locuri, oameni, peisaje, chiar industrie parca, personalitati, sunt tare multe, nu stiu cat o sa ai timp sa le vezi, si sa le folosesti, dar prind bine si pentru placerea proprie. Succes mult, suntem langa tine!
Si vizionare placuta tuturor!
http://www.fotografu.ro/perswork/
http://www.fotografu.ro/first/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trandafir spune:

Angela ti-am trimis PM. Eu acum, sunt la serviciu si am sa-ti scriu din nou cand ajung acasa.
Numai bine la toate fetele - sunteti minunate - si va iubesc din tot sufletul.
Multi pupici si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

uite si aici poze cu ce mi-e drag mie.
http://fp.tm.tue.nl/medewerk/a.b.dragut/RomanianLinks.htm
Am si doua filmuletze..unul cu o valtoare de spalat rufele si unul primit cu imagini din Maramu pe fond de toaca.
Sunt si link-uri la alte pagini cu poze din .ro

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Multumesc Andreea pentru site. este intr-adevar nemaipomenit. Am sa ma inspir putin si din el.
Multi pupici si multe de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Trandafir eu ma bucur ca mai sunt si romani ca si tine care pot, vor si au ocazia sa prezinte o imagine frumoasa despre Romania.
.Numai asta am vrut sa zic si sa te felicit!

Alina.

Mergi la inceput

Tare-mi sunteti dragi fetelor. Va iubesc din tot sufletul si va multumesc la toate pentru toate ideile si pentru tot ajutorul oferit. Zilele acestera voi avea ceva treaba pentru a-mi pune la puncr prezentarea. Daca intre timp mai aveti ceva idei le astept cu mare interes.
Va doresc la toate tot binele din lume voua si familiei voastre si o gramada de din partea mea care sa va lumineze zilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mie nu mi se pare ca ar trebui sa te legi prea mult de Nadia.
eu cred ca ar trebui sa prezinti lucruri necunoscute despre Romania. sa-i faci aware de ele ....

de aia Nadia , Ceuasescu si Dracula sunt cele trei personaje asociate cu Romania.
iar chestia cu Maramuresul de multe ori mi se pare ca ne arata intr-o lumina de popor inapoiat cu femei cu basmale si ritualuri invechite. parerea mea...

eu cred ca un Peles , muntii romanesti , Bucuresti , oameni deosebiti ai Romaniei , istorie , cam de asta ar trebui sa-i facem aware.

Mergi la inceput

Fetelor, tocmai am terminat cu prezentarea. A fost superb... cred eu. Au fost acolo cel putin 100 de oameni care m-au audiat. Din nefericire, unul din flimele pe care le-am avut nu a mers. Asa ca am prezentat doar un filmulet pe care-l aveam eu pe CD si prezentari in powerPoint pe care mi le-a trimis Angela. Vreau sa-i multumesc din suflet pentru ajutorul pe care mi l-a dat. Multumirile mele din suflet
de asemenea vreau acum tot pe aceasta cale sa-i multumesc din suflet si lui Anda (lilanda) pentru tot ajutorul acordat. Este o fata nemaipomenita. De asemenea, draga Anda, mii de multumiri .
Si voua, tututror fetelor care a-ti fost alaturi de mine, care mi-ati dat cele mai grozave idei si care m-ati sustinut din umbra, mii de multumiri . Va multumesc din suflet la toate pentru ajutorul acordat.
Oricum, va pot spune ca a fost un succes. Toata lumea a venit la mine sa ma felicite si le-a placut si placinta dobrogeana pe care le-am dus-o, la nebunie. Multi dintre ei, mi-au cerut adresa patiseriei de unde am cumparat-o. Oricum, sunt foarte multumita ca am putut sa le arat o parte din frumusetile Romaniei.

Multumiri din suflet pentru toate femeile acestei comunitati grozave

Cu dragoste pentru toate fetele,
Corina

Mergi la inceput