Care este parerea vizavi de plaja topless?

Care este parerea vizavi de plaja topless? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Asadar, hai sa vedem parerea in ansamblu. Putin in spirit de gluma.Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Intrebare sondaj:


Rezultate:
E grozav - si eu fac asta.   [16%] 18 voturi
Lipsa de pudoare.   [12%] 14 voturi
Imi place sa admir sanii pe plaja (sunt barbat)   [6%] 7 voturi
Daca au ce arata, e treaba lor!   [26%] 30 voturi
Jenant.   [9%] 10 voturi
Nevoie de exhibitionism.   [12%] 14 voturi
Asa e si in Africa.   [4%] 5 voturi
As vrea dar am nevoie de sutien totusi.   [14%] 16 voturi


Status sondaj: Inchis  »»   Total Voturi: 114 numarate  »»   Ultimul vot: 20/10/2004 21:55:01 

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

cred ca era bine daca adaugai si varianta "este OK, atita timp cit se face in zonele special amenajate". de ex, eu nu pot sa aleg nici un raspuns, din cele afisate


oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

n-am votat inca, pentru ca nu mi se potriveste perfect vreun raspuns, dar poate ar trebui intrebat ce parere avem despre topless si nudism in general, chiar daca mai mult femeile se dezgolesc pe plaja (si pe strada), iar barbatii cu slip "atza la fund" sunt la fel de goi ca si femeile care au numai slip

eu cred ca ar trebui o sectie de textilisti si una de netextilisti sau semi-, pentru ca fiecare sa se poata duce (si sa-si poata duce copiii) unde se simte mai bine si unde doreste; insa scopul plajei este sa te dezgolesti si sa stai la soare, apoi sa te racoresti in apa. pe de alta parte, conteaza nu numai textila, ci si atitudinea si comportamentul; poti sa fii (mai) dezbracat si sa te porti f. decent, iar lumea aproape nu te va observa, sau poti sa te imbraci si sa faci asa incat sa stie toata lumea ca esti pe acolo

si ca sa raspund la sondaj; da, mi-am dat sutienul jos :D, inainte de a intra in apa, iar cand ieseam il puneam la loc; pentru ca in apa ma incurca si prefer sa il gasesc cald dupa ce inghet in apa; nu am stat la soare fara, pentru ca m-as arde; fac alergie la soare daca stau prea mult sau la orele de varf; nu sunt pudibonda, nici groaznic de urata ca sa n-am nimic de aratat, dar nici nu ma simt bine sa fiu studiata, si am facut asta numai cat am fost la plaja cu sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by aida_o

cred ca era bine daca adaugai si varianta "este OK, atita timp cit se face in zonele special amenajate". de ex, eu nu pot sa aleg nici un raspuns, din cele afisateidem :))) hai ca ne-am ales cu o obsesie pe subiectul asta, azi ma surprinsei la munca gasind noi si noi argumente vs indecenta. :))
as mai include o varianta de raspuns in sondaj: "paine si circ", pentru ca se observa cu ochiul liber ca numai in tarile sub sau in curs de dezvoltare exista excese d'astea de impudoare publica. aia care au paine nu vor circ.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by conchita

... pentru ca se observa cu ochiul liber ca numai in tarile sub sau in curs de dezvoltare exista excese d'astea de impudoare publica. aia care au paine nu vor circ.

Authority Zero
Si acum sade frumos conchita ca de la inaltimea burtii occidentale pline cu piine sa scoti limba la tarile in curs de dezvoltare....
Lovitura sub centura degradanta.
Lipsa piinii nu e o alegere individuala pentru cei subdezvoltati. Pastrarea decentei atunci cind te referi la patria care te-a gazduit si te-a format pina acum ceva ani, este insa.
Pentru copilul de africa (la care tocmai scoteai limba) sinii lasati inseamna lunch (care mai e sau nu in functie de sezonul ploios sau uscat) nu promisiuni perverse.
S-a ajuns, zic eu, pentru un forum care gazduieste romani din toata lumea, la prea multa tolerantza pentru cei carora lipsurile materiale le provoaca dezgust in loc de durere.
Lucrez intr-un mediu international in departamentul nostru sint "reprezentanti" din 18 tari si 4 continente. In nici una din discutiile sincere despre tarile de provenienta n-am vazut atita ura si dispret cit am citit pe acest site in ultimele luni.
Sint unii care lasa Romania si altii care o parasesc.
Nimeni nu uraste mai bine Romania decit cei care au lasat-o si nu-i paraseste...
Andrada
Mergi la inceput