Simona din nou probleme!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Anina_n spune:
Of, Doamne ! Mititica de ea, prin cate trebuie sa treaca ! Sanatate si putere, atat ei cat si parintilor, sa treaca cu bine si peste acest hop !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
antoioana spune:
Doamne...daca mie mi-e sufletul greu cand aud prin ce trece micutza Simona, ma intreb cum mai rezista parintii ei. Si cata durere la asa pui mic...:( Multa, multa putere! Si sa auzim de bine, SPER!
anto
adrianangi spune:
Acum 2 minutre am vorbit cu prof. Buruiana. E un om tare de treaba. Il citez: "nu-mi place deloc cum arata fetita, dar nu e dracu' chiar asa de negru". Pe scurt, din cauza intubatiei prelungite, fetita a facut o stenoza a laringelui, destul de grava pentru un copil de virsta ei. Profesorul incearca tratament cu medicamente, pentru a evita o noua interventie chirurgicala. Problema e ca aceasta strimtare a laringelui poate recidiva oricind.
In fine, l-am rugat sa aiba mare grija de COPIL si m-a asigurat ca asa va face.
PS. Voi mai reveni cu un telefon la spital, sa vedem care e stare micutei pe luni-marti...
ruxi spune:
Of, imi pare atat de rau de Simona, am zis ca nu mai intru pe astfel de subiecte pentru ca pur si simplu ma darama. Ii tin pumnii Simonei si parintilor ei, sa treaca totul cu bine!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Cornelia Horoiu spune:
Adriana, multumim de vesti. In cele din urma tu ai preluat "stafeta" in tara.
Imi propusem si eu sa il sun pe Cristi Moanta, dar stiind deja stirile nu am mai gasit potrivit sa il fac sa imi repete si mie ca Simona nu e bine...
Poate totusi voi indrazni mai mult in WE...
vick spune:
Ruxi, stiu ca-i deprimant cand vezi cati copii sufera dar sa stii ca este atat de bine cand stii ca ai atatia prieteni. Nici nu-ti imaginezi cata forta iti da numai faptul ca stii ca nu esti singur. Poate nu ajutam cu mare lucru (material chiar foarte putin) dar ii putem intari spiritual pe cei ce sunt in suferinta. Hai sa nu-i parasim. Doar impreuna suntem o forta de neinvins.
Fiecare caz are durerea lui, dar cu o vorba buna putem alina macar un pic aceasta durere. Eu am fost alaturi de parintii Teodorei. Fiecare telefon, fiecare mail, fiecare incurajare care venea le dadea putere. Sunt sigura ca toti avem nevoie la un moment dat de o incurajare si cu atat mai mult intr-o situatie critica.
Simona a indurat multe dar poate va reusi (este pe maini bune din cate am inteles). Sa ne rugam si pentru ea si pentru toti acei micuti care se afla in suferinta. Ruga noastra va fi ascultata, sunt sigura de asta.
Doamne ajuta !
Cu drag, Vicky
Anina_n spune:
Prin gandurile noastre bune catre cei suferinzi, le transmitem o energie pozitiva, nu ?
Simona, fii tare, suntem cu gandul si ruga la tine !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
sinzi_ana spune:
Doamne!! Bine ca se poate rezolva in timp si cu rabdare!!! Multa sanatate si sa fie un copil vesel si sanatos cat mai curand!!!
Sinzi
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana