Eczema pruriginoasa?
Fetitei mele i-a iesit de mai cateva luni o eczema urata la minuta, pe care am tratat-o cu Elocom. O perioada i-a trecut, desi in zona respectiva a avut si o depigmentare, dupa care i-a reaparut. Nu mai vreau s-o tratez cu Elocom, as incerca ceva naturist.Am incercat si cu Propoderm, fara rezultat. Cred ca o mananca f. tare, pt ca uneori se musca de bubita, si tot timpul o scarpina. E uscata la aspect, si are niste punctulete mai rosii, uneori e toata rosie.
Voi ati avut probleme de-astea? Si daca da, cum le-ati rezolvat, ca sunt tare necajita.
Multam fain.
Alina
Raspunsuri
Gabriella spune:
Buna!Incearca si cu unguent Neobacin sau Nidoflor.Spala locul inainte de aplicare si unge-o dimineata si seara.Mult noroc!!Bebe Jill si mami...
iris spune:
draga alina, fetita sorei mele a avut o eczema pruriginoasa care a ramas practic fara diagnostic clar dupa multe analize si consultari; a incercat multe unguente, uneori se vindeca, raminea pielea depigmentata si in primavara urmatoare reaparea;
a incercat in cele din urma si o crema cu extract de plante dar si cu ceva special gen " incarcata cu bioenergie" - (nu ride de mine) stiu ca trebuia sa folosesca o spatula de unica folosinta de cite ori ungea - chestie legata de bioenergie- si sora mea a ris la inceput dar...,
nu stiu exact cum se numea si de unde si-a procurat-o, au trecut citiva ani de atunci insa si eczema nu a reaparut; am sa o intreb si iti scriu miine;
iris spune:
draga raluca, crema respectiva se numeste BIONET, e fabricata si coemrcializata in ungaria, dar ajunge si in romania, cel putin in arad, prin sistemul gen oriflame; e o crema incaracta cu bioenergei, are uns set de lopatele pt uns ; medicul s-a opus dar sora-mea era disperata asa ca a folosit-o; in plus a inceput sa foloseasca atunci sapunul din gama eucerin ; daca te hotarasti o pun pe sora mea sa caute bionetul prin arad, nu-i nici o problema
ralucab spune:
Multumesc frumos Iris!
Nu, nu e nevoie s-o caute sora ta, o sa ma descurc.
In plus, maine o sa vina si o doctorita dermatoloaga pe la noi, sa o vada, si in cazul in care ce-i va prescrie se va dovedi inutil, voi incerca si varianta cu bionetul. Pana atunci o sa incerc cu sapunul de care mi-ai scris.
Inca o data multumesc.
Alina