copiere de clipuri pe CD-uri... HELP!!!

copiere de clipuri pe CD-uri... HELP!!! | Autor: trandafir

Link direct la acest mesaj

As dori sa-mi copii niste muzica Romaneasca din internet pe CD-uri si nu stiu cum sa procedez. De ex. as dori sa-mi copii muzica cu clipurile de rigoare a celor de la o-zone care se gaseste la adresa:
http://o-zone.shows.it/
Daca puteti va rog tare mult dati-mi cateva sugestii care m-ar putea ajuta. Am incercat cateva variante, dar se pare ca nu am reusit sa fac nimic in sensul acesta (adica sa copii clipurile pe CD).
Va multumesc din suflet foarte mult pentru raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trandafir spune:

Chiar nu este nimeni care sa ma ajute cu o sugestie cat mica? Programistilor ce faceti? Nu ma puteti ajuta cu un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Nu prea inteleg ce vrei sa zici. Mai intai trebuie sa copiezi melodiile respective pe hard, apoi le scrii pe CD, desigur daca ai un cd-writer si un program de scris cd-uri. Ce variante ai incercat??

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

Buna Crisia,
Ma bcur ca mi-ai raspuns. M-am gandit si eu la varianta ca ar trebui intai sa copii melodia pe hard disk. dar, nu am gasit nici o cale de a face asta. M-am tot uitat cam peste tot. Nu stiu cum sa procedez.
Eu, am mers in schimb la file si de acolo la save as si am incercat sa-l salvez pe cd. Dar nu a mers deloc. Plus ca am stricat 2 CD-uri. Nu prea ma pricep la din astea, dar incerc. Daca m-ai putea indruma intr-un fel. Ideea buna ar fi sa-l copii pe hard-disk dar nu stiu cum, pentru ca nu am nici o opotunitate. Sau, poate tot din file? Acum mi-a venit ideea. Voi incerca si varianta asta cum ajung acasa de serviciu. Daca mai aveti si alte idei, va rog tare mult sa mu le tranmiteti.
Va multumesc anticipat si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Din cate am vazut eu pe site-ul care l-ai dat nu exista posibilitatea de a copia video clipurile pe hard, asa ca nu ai cum sa-l copiezi pe CD. Ar fi trebuit sa exosti posibilitatea de downlood pentru a-l copia. Dupa ce era salvat in computer , puteai sa-l copiezei pe CD, in nici un caz nu merge cu save-as pentru a-l copia pe cd.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

deci, din cate inteleg eu nu am nici o sansa sa mi le inregistrez pe un cd. Ce rau imi pare... Mai ales ca zilele viitoare aici la mine la serviciu avem un Cultural Awerness unde eu voi reprezenta ROmania (avand in vedere ca sunt cam singura din Romania aici la mine la serciu) si voiam sa prezint pe calculator acele melodii cat timp cei de acolo se vor delecta cu bunataturile pe care (sper ca voi avea timpul necesa) pe care le voi pregati. Dar asta este. daca nu se poate nu se poate. Alte idei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

dai F3 (cautare pe pc) cu videoclipul mergand
cautzi peste tot (deci si in fisierele system si ascunse) fisierul ce se cheama "video.swf" fara ghilimele.
"video1.swf"
"video3.swf"
"video4.swf"

le dai copy si apoi paste unde vrei.. dupa car epoti sa le pui pe 1 cd.
Spor la treaba.

Cu respect,
Florin

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Florin pentru ajutorul dat. De-abia astept sa ajung acasa ca sa pun in aplicare ce m-ai sfatuit sa fac si maine iti spun daca am reusit. Inca odata multumiri din suflet. As vrea sa fac ceva deosebit la intalnirea pe care o vom avea in curand.
Vineri am fost la centrul cultural de aici din NY si am luat cateva pliante, mai am eu acasa cateva CD-uri cu imagini din Romania si sper sa iasa ceva dragut. La un moment dat imi era asa de ciuda ca toti Indienii de pe aici si-au pus tot felul de afise pe salile astea si eu nu aveam nimic. Acum, am sa umplu peretii cu tot felul de afise (sper sa ma lase).
Cam atat si am sa va povestesc peste cateva zile cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

http://www.marius.rdsor.ro/ozone
Succes!

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Marius, esti un dulce!!! Multi pupici de la mine.
Sper sa iasa ceva frumos la acelCultural Awarness Celebration. Cand termin cu el am sa va povestesc cum a fost.
Inca odata mii de mutumiri.

Mergi la inceput

Wow Marius, ce copii minunati iar sotia este superba!!! Mi-au placut tare mult fotografiile voastre. Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput