mamici din Quebec city

mamici din Quebec city | Autor: Simona26

Link direct la acest mesaj

ceau mamici din Quebec,
sunt o mamica care se muta din Ottawa in Quebec in curand. tare mi-ar placea sa mai cunosc de pe acolo mamici cu pitici si nu numai.
Simona si bebe Letitia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Quebec orasul? Eu, adica noi, suntem in Montreal...

http://community.webshots.com/user/gabrielc2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

quote:
Initial creeata de Simona26

ceau mamici din Quebec,
sunt o mamica care se muta din Ottawa in Quebec in curand. tare mi-ar placea sa mai cunosc de pe acolo mamici cu pitici si nu numai.
Simona si bebe Letitia

Unde te muti? Noi am poposit nu de multa vreme in Hull, dar acum suntem mai aproape de downtown Ottawa :).
Numai bine.
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona26 spune:

alex2004 si antoioiana,
ma mut in Quebec city, departe deci ..., cum spune si titlul subiectului, tare as fi vrut sa ramanem la Ottawa, suntem de patru ani aici dar jobul ne cheama . asta e, e cam departe Quebec-ul ala si inca mai friguros decat Ottawa . l-am vizitat e frumos ca oras, tenta europeana, sotul meu sta acolo de ce vreme. de aia bteam la usa sa vad cine raspunde de pe acolo. oricum mersi fain de raspunsuri, sunteti dragute.
Simona si bebe Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona26 spune:

antoioana,
si noi tot in Hull stam acum, mai inca vreo doua saptamani, eu zic Ottawa la tot ce-i pe aici pe langa rau, am stat inainte in Ottawa Ontario. daca ai nevoie de ceva ajutor, am inteles ca e nou orasul pentu voi, spune-mi.
Simona si bebe Letitia

Mergi la inceput