Cartea care mi-a schimbat radical modul de gindire
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Scuze... ieri cind va citeam mesajele (nu mai putin de 37!), am pierdut legatura cu DC si pina astazi dimineata, de cite ori am vrut sa intru primeam acelasi raspuns: imposibil de gasit serverul si de afisat pagina respectiva. Acum incep sa trimit, atasamentul respectiv va fi o arhiva, cine are probleme cu desfacerea ei sa-mi scrie si o rezolvam. In arhiva va fi un document in format PDF, unul in word si fontul TimesNewRoman (a se citi roman cu i din a!), mai ales pentru fetele care nu locuiesc in Romania si poate ca nu au fonturi romanizate pe calculator. Lectura placuta si bafta in educarea micilor razvratiti si razvratite.
Cornelia, mamica Agatei
karmen spune:
E o sursa utila de informatii. Am si eu nevoie de ea. Te rog...
Ti-am scris un PM.
Carmen
nelia spune:
Tot eu sint! Am bagat toate adresele voastre in Adressbook-ul contului meu de pe Yahoo in ideea ca va trimit la toate odata, economisind astfel timp si nervi, pentru ca nu am hot vitese si merge destul de greu internetul meu. In acel moment mi-am dat seama ca, daca procedez asa, s-ar putea ca pe fiecare mesaj sa fie inregistrate toate adresele voastre de e-mail si nu pot face asta decit daca va cer permisiunea. Astept raspunsurile voastre si cine nu vrea asa, ii trimit separat. Cu drag,
Cornelia, mamica Agatei
nelia spune:
OK... deja am primit niste raspunsuri... negative. Chiar daca va dura o saptamina, va voi trimite separat, adresa de e-mail este confidentiala si nu vreau eu sa incalc eu aceasta regula. Nu se stie niciodata! In concluzie, veti primi pe rind, in ordine alfabetica, ca asa va am in Adressebook. Nici nu pot sa o pun undeva pe net si voi sa o luati, pentru ca... © Nu pot sa scriu la toata lumea si mesaj, ar dura prea mult, daca am primit sau nu mesajul vostru cu adresa de e-mail, va rog doar sa-mi scrie cine nu primeste nimic de la mine in urmatoarele zile... va fi fi sigur din greseala.
Cornelia, mamica Agatei
ralu spune:
Nelia, ti-am trimis si eu azi un PM, sper sa-l fi primit.
Iti multumesc mult, mult!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei si a Mariei
alinamoro spune:
Nelia,pt.mine nu e nici o problema ca-mi vad fetele adresa de mail.
Multumim pt.efortul care-l faci pt.noi.
alina
helbi spune:
Nici pt mine nu e nici o pb.cu adresa de e-mail
te pup si multumesc mult!
Ralu
PS Cornelia, daca trimiti de pe yahoo si la TO treci fetele care nuu au pb cu adresa de E-mail, sau o treci pe a ta, iar in BCC pe restul (cele care au cerut sa nu le fie facuta publica adresa de e-mail), aztunci ai rezolvat usor, pt ca adresele lor nu se vad.
Daca gresesc cu ceva, rog sa fiu corectata.
floarea_soarelui spune:
Nelia, ti-am trimis si eu azi PM. Multam fain si numai bine si frumos
Dana ...mama biberoanei Ioana
floarea soarelui
anca tanasica spune:
Nici pt.mine nu este o problema sa imi vada altii adresa de mail. La urma urmei este declarata si pe pag.personala de pe forum...deci nu e deloc secreta!!!
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
nelia spune:
Am avut ceva probleme cu netul dimineata, iar acum trebuie sa plec la gradinita dupa Agata. Abia dupa ce o adorm voi incepe iar sa trimit. Rugamintea mea este sa faceti loc in Inbox fisierul respectiv are 1,019K si mi s-au intors mesaje ca nu a avut loc unde sa-l puna. Si va mai rog sa-mi confirmati cele care primiti si sa tipati cele care nu primiti pina la sfirsitul saptaminii.
Si mai am o surpriza pentru voi, pentru cei care vor sa o primeasca si sa mai ajute sa o duc la bun sfirsit. De-a lungul timpului am tot adunat povesti, povestiri, poezii, unele mai dragute decit altele si acum, printre picaturi, lucrez sa le aranjez frumos intr-o carticica frumoasa pentru toti puiutii, toate mamicile si toti taticii de pe acest forum. Cu ajutorul vsotru poate ducem la capat acest proiect. Rugamintea mea este sa-mi trimiteti si voi daca aveti ceva scris (in format word, ca sa nu mai fiu nevoita sa culeg eu textul). Am cules deja citeva povesti de pe Forum, voi cere permisiunea celor care le-au scris sa le pun in aceasta carte (in format electronic deocamdata si pentru uz intern!). Sau daca printre noi exista buni desenatori, indiferent de virsta, scanati si trimiteti-mi in format tif cu rezolutie buna (250-300DPI)... Daca ne unim fortele am putea avea toti un cadou frumos de Craciun. Eu am acum adunate toate povestile clasice, citeva povestiri si poezii. M-ar interesa foarte mult daca mi-ati putea trimite poezii romanesti, cele pe care le-am invatat noi cind eram mici, proverbe, zicatori... O facem pentru noi si pentru aceasta minunata limba romana. Eu traiesc in Canada si stiu cum e sa adun carti in limba romana pentru puiutul meu. Dar cred ca nici celor din Romania nu le-ar strica sa aiba o asemenea culegere facuta de noi si pentru noi. Si mai aveam o idee: sint atit de legata de acest forum si mi-am facut atitia priteni cu ajutorul lui incit ma gindeam ca ar fi frumos daca i-as si v-as darui ceva din timpul si din sufletul meu ca sa pun in pagina un album cu membrii lui (cei care sint de acord sa participe, bineinteles). As face o pagina sau chiar doua pentru fiecare membru, in care sa pun ce vrea el: poze, citeva rinduri, desene orice... eu doar le-as aranja in pagina. Nefiind dedicat tiparirii, ci doar delectarii ochisorilor nostri, acest album ar putea avea n pagini si s-ar putea completa mereu, nu costa decit putin (sau mai mult!) timp si multa munca. Ce ziceti?
Cornelia, mamica Agatei