Cartea care mi-a schimbat radical modul de gindire

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Sa va spun ca mi-as dori-o foarte mult si eu? Va spun si va rog sa gasim o cale sa o putem citi cit mai multe mamici.

Eu am o bblasa de aproape 1 an, care are deja o "personalitate" foarte bine formata si care cred ca o sa-mi dea mult de furca...

Va multumesc de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeadascalescu spune:

Bana fetelor,
daca nu sunt prea indrazneata as dori sa ma inscriu si eu pe lista...
sunt viitoare mamica, cel mai probabil pe 28 noiembrie...iar experienta lipseste cu desavarsire.
daca mi-ati putea recomanda si alte titluri, eventual referitoare la cresterea si ingrijirea sugarilor v-as fi recunoscatoare.(exceptand caretea dr. spock pe care am achizitionat-o altceva pe piata nu mi-a atras atentia)
andreea

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona26 spune:

pentru fetele din Canada si SUA,
cartea se gaseste la bibliotecile universitatiilor, am dat o cautare la Universitatea din Ottawa si sunt trei examplare! Mai mult ca sigur exista si in alte universitati. Puteti ruga pe cineva student daca nu aveti acces acolo sa o scoata pentru voi. Asa le mai usuram de povara pe fetele care au o au in Romania .
Simona si bebe Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simone spune:

Dragele mele, va rog frumos sa ma inscrieti si pe mine pe listuta.
Eu am o fetita de 5 saptamani si tare as vrea sa pot face fata tuturor reactiilor ei, sa i le inteleg si chiar sa i le anticip.

Va multumesc din suflet.

Simo si Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simona eu am cautat doar la biblioteci care tin de county sau de city. Pentru ca nu am stiut cum au tradus ei in limba engleza, am dat un search pe autoare. Nu am gasit decit un exemplar care din pacate nu pot sa-ti spun cum se numeste...era in coreana
Poti sa-mi spui cum se numeste in engleza? Asa mi-sr fi mult mai usor,sa apelez la cineva care este student la universitate.
Nu ma uita cu raspunsul, plsss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca spune:

Vin si eu din urma!Va rog sa nu uitati si de mine,am un bb de aproape doi ani si cred ca ar veni la fix cartea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu am cartile ei si mi se par toate la fel de bune. Este adevarat ca singura pe care am luat-o cu mine este cea pomenita mai sus, si anume "Cind apare copilul" de Francoise Dolto. O ador! Ati scanat cartea? Daca nu, mai asteptati putintel... sa primesc un raspuns de la colegii mei din Humanitas. Nu pot sa spun prea multe aici, stiti voi treaba cu ©, dar exista o solutie... Voi incerca, de asemenea, sa sensibilizez putin conducerea editurii in legatura cu reeditarea cartii, poate ca le voi trimite chiar mesajele voastre.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Cornelia,
Pe cei de la Humanitas i-am contactat si eu de citeva ori, chiar le-am spus ca nu mi se pare normal sa nu fie reeditata o carte cind exista o cerere asa mare pentru ea. Stiu citeva anticariate din Bucuresti care ar cumpara la orice ora carti de Francoise Dolto si am multe prietene care ar dori sa o cumpere (sa nu mai vorbim de numarul impresionat de doritori din acest forum!).
Daca ai ceva cunostinte acolo, poate sensibilizam pe cineva si se mai gindesc...
Asteptam vesti (sper bune).
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mi-ar place si mie o astfel de carte, ca nu pot sa aplic nici o teorie pe mititelul meu ca rezultatul e mereu invers!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Initial creeata de Pegasis

As vrea sa impartasesc tuturor experienta pe care am avut-o citind o carte de specialitate privind psihologia copilul -- se numeste "Cind apare copilul" de Francoise Dolto.

cartea e de mare exceptie, am citit-o de cateva ori, nu e a mea, recomand in aceeasi gama dolto si "despre educatie in copilarie" (ed. imago cred) pe care o re-re-re.... citesc acuma, e geniala pur
si simplu, mi-a destupat mintea

daca faceti liste cu cartile, le vreau si eu!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput