Jocuri cu carte
Raspunsuri - Pagina 4
conchita spune:
quote:
Originally posted by descintec
un tip are revelatia iubirii in studentie, da-i scapa fiindca itele incurcate ale destinului fac sa o afle in iubita prietenului si sora iubitei lui. plateste lasitatea de a nu o inhata printr-o casnicie esuata. la amurg se regasesc.
D.
nu am inteles, poti sa reformulezi?
Authority Zero
descintec spune:
ok, reformulez:
un barbat descopera ca o iubeste pe iubita celui mai bun prieten si sora iubitei lui "oficiale"..nu are curajul sa rupa cercul..perechile raman cum s-au stabilit de la inceput..doua casnicii nu tocmai fericite..relatii de prietenie compromise..cei doi se ragasesc, maturi, schimbati (sau nu? :)), intr-o croaziera pe Nil
D.
descintec spune:
si mai clar: au fost odata doua surori..doi barbati s-au indragostit de ele..de fapt se pare ca doi barbati s-au indragostit de una din ele..dar unul ajunsese cand cea cu care s-ar fi potrivit era deja prinsa in alta relatie..
cred ca ar trebui sa o pun la In unul, in doi... si sa discutam ce ati face daca... :)))
Adela, nu-i Cella Serghi
D.
conchita spune:
quote:
Originally posted by descintec
ok, reformulez:
un barbat descopera ca o iubeste pe iubita celui mai bun prieten si sora iubitei lui "oficiale"..nu are curajul sa rupa cercul..perechile raman cum s-au stabilit de la inceput..doua casnicii nu tocmai fericite..relatii de prietenie compromise..cei doi se ragasesc, maturi, schimbati (sau nu? :)), intr-o croaziera pe Nil
D.
seamana cu pataniile lui Daniel Martin al lui John Fowles...dar poate ca nu e asta :))
Authority Zero
conchita spune:
I se mai spunea si Lopata de Brutarie ca era lungan, canta la santuri, credea ca numai barbatii ar trebui sa primeasca porunci de la Dumnezeu, nu si femeile, a fost si miner printre altele, iar pe patul de moarte a spus ca oamenii ca el ar trebui sa traiasca o mie de ani.
Authority Zero
lilanda spune:
Conchita, sigur n-ai gresit topicul??? Parca pe la generale era tipul barbatului ro, nu??? Sau asta n-o fi roman? Na, ca nu-mi amintesc sa fi citit cartea!!!
conchita spune:
hahaha, nu, nu e roman, dar tot cu sange fierbinte- ca sa dau si un indiciu. precis ai citit cartea, toata lumea a citit-o, sunt convinsa.
Authority Zero