Buna fetelor si mai intai de toate sarbatori fericite si numai bucurii de la copii!!!Fetita mea in varsta de 1 an si 4 luni cred ca are rau de masina deoarece in vara cand am plecat la mare a vomat pe drum de cateva ori dar se cam simtea rau de acasa.Insa azi am plecat in vizita la 0 distanta de 140 de km si a vomat de 3 ori in masina asa din senin.Credeti ca ar trebui sa nu mai plecam cu ea la drum lung?sau pot sa ii dau ceva inainte de a pleca,care sa ii ia din starea de rau?Voi ati patit cumva la fel?Va multumesc din suflet pentru eventualele raspunsuri.BEBE JILL SI MAMA EI!!
Incercati sa mergeti cu viteza constamta sai nu prea mare, 70-80 km/h, iar la viraje sa nu fie bruste, deasemenea frinele sa nu fie dese si bruste, iar inainte sa plecati incerca sa nu-i dai sa manince.
Poti sa-i dai ceva de rontait.
Sa fim fericite
Si fetita mea are rau de masina. Mie mi-a spus pediatrul sa-i dau citeva picaturi de Metoclopramid inainte de a pleca la drum. In ultima vreme nu a mai fost nevoie, nu i-a mai fost rau...
Multam fetelor!Cred ca e buna ideea cu metoclopramidul,desi aveam in casa nici nu mi-a trecut prin cap sa ii dau,iar de mancat chiar nu mancase(bause lapticul cu 1ora inainte)si in masina cativa pufuleti si o napolitana.Sarbatori fericite si pupici pentru bebici!!