Copilasi de ian-feb 2003 unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor
Sper ca nu va suparati ca ma tot bag si eu in seama pe aici...dar tinand cont de titlul subiectului...
Ce stiu eu despre administrarea antibioticelor este ca nu e nici o problema daca ora variaza cu 30 min. (in plus sau minus). Asa ca Nicoleta, cred ca si-au facut efectul chiar si asa...
Sper ca sunt mai bine puii vostri si ma gandesc ca o sa scapam curand de stressul virozelor; se pare ca va veni vremea calda...
Noi am fost sambata sa il tundem pe Luca. Aoleuuuu, ce scandal si tragedie....ce n-a vazut Parisul...Pana la urma am fost nevoita sa il tund cheliuta (cu masina de tuns ca la foarfeca nu s-a putut). Acum avem un bec in plus in casa.
Pupici

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alina, sa stii ca noi chiar i-am dat antibioticul la diferente de o ora, o ora si ceva...mai era si noapte, apoi il tineam sa ii dam un pic de mancare...sper ca nu l-am dat aiurea si degeaba!!!!
Acum s-a ivit alta belea pe noi, trebuie sa luam alte medicamente penrtru profilaxia astmului...si nu stiu cum o sa le inghita si pe acealea!
Bine ca am scapat de antibiotic.
Si noi am incercat sa il tundem pe David la frizer, eu ma incapatanez sa il tunda cu foarfeca, caci vreau sa ii facem freza nu sa il tundem ca la armata...dar inafara de breton, frizerita nu a reusit sa ajunga mai departe...asa ca am renuntat si ca urmare David e foarte modern ciuntit acum!!!!
Nicoleta si eu tot cu seringa de Nurofen ii dau medicamentele.
Sa iti povestesc cum: chinul lumii:
Il tin in brate, culcat pe spate (nu de tot) si cu un picior ii tin mainele, apoi ii deschid falcile (bietul meu copil) apasand pe oraji ii pun seringa pe limba in gat, si torn 2.5ml, apoi stau cu seringa pana inghite, daca o scot scuipa tot, si inca o data pentru ceilalti 2.5 ml!!! E nasol, dar altfel nu ia nici o picatura!!! Si dupa ce ii dau e asa haios, ca fuge si striga "am scapat!!!"
Alina, mai spune depsre Luca, cand am timp o sa fac o lista actualizata cu bebelachii din 2003...de fapt la urmatorul capitol, ok?

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hai ca m-ai amuzat cu puiul tau Cred ca e tare caraghios cum fuge el tipand ca a scapat...
Mai, nu vreau sa credeti ca sunt o mama din cele care nu le gasesc cusur copiilor ei dar cred ca sunt de-a dreptul norocoasa cu Luca...Ia orice fel de medicamente cu cea mai mare placere. Va spuneam ca ii dau acum niste capsule de Echinaceea. Ei bine, ca sa nu se inece baiatul cu ele eu desfac capsulele si ii dau praful acela in lingurita, cu putina apa...Are un miros ingrozitor iar la gust...cred ca e tare rau, dar Luca plange ca mai vrea Si nu este singurul exemplu. Eu ii dau Fluorvigantoleten si le rontaie pur si simplu, fara apa, fara nimic. Mie mi-e groaza de orice fel de medicament, sotului meu la fel...nu stiu cu cine o semana Luca.
Cat despre administrarea antibioticelor, soacra mea este asistenta medicala si ea m-a calmat, ca eu eram disperata sa nu cumva sa intarzii ora...Chiar si la diferente de o ora, o ora si ceva nu este nici o problema. Ideea este sa ii dai numarul de doze (2 sau 4) in aprox. 24 de ore.
Sanatate multa la puiuti!

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Alina, mersi de raspuns. Si sa stii ca nu ma mir cu puiul tau, ca si baietelul prietenei mele de 2 ani e innebunit dupa medicamente. Asa cum spui si tu, plange ca mai vrea...
Au si copiii astia niste gusturi
al meu mananca de rupe castraveti murati, varza murata, si lamaie!!!

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Sa va spunem si noi ca am fost azi la medic, ne-a spus sa continuam cu antibioticul pana joi. In rest este bine, ii mai curge nasul putintel lui Stefanel. Tot azi am vazut o potentiala bona. Sa vedem daca poate tine pasul cu Han, ca are probleme cu spatele sau cam asa ceva, nu il poate duce in brate. Incepem probele de joi.
In rest, asteptam venirea primaverii. Care intarzie.
Apropo, noi vrem sa ii luam scaunel de masina. Cel de la Chicco ne asteapta sa il ducem inapoi in Metro, Stefan este mai inalt decat ultima fanta a curelelor... Stiti voi.
Ce scaunele ati luat pentru copiii vostri? Acesta este primul pe care i-l luam, deci nu avem experienta...
Multa sanatate si mai vorbim.
PS Copiii vostri sunt niste dragalasi si da, au la varsta asta niste gusturi!

Mergi la inceput

Nicoleta noi am avut un scaun de la chicco, nu mai stiu cum se numea , am avut un accident de masina si am inteles ca trebuie schimbat, oricum David nu prea mai incapea in el asa ca trebuia schimbat oricum. Apoi am luat chicco race...care ne-a placut f mult si e pana la 5 ani (eu am aproximat maxim 4, ca parca copiii sunt mai dezvoltati decat scriu ei pe instructiuni).
Acum dupa accidentul pe care l-a avut tati cu masina, am vandut-o si suntem pedestrieni...scaunul inca il mai avem...hihi...il tine tata la el in masina!!!
E foarte bun scaunul chicco race, dar eu ti-as recomanda, ca sa nu le schimbi asa de des, acela care nu are spatar, (orice firma) doar sezutul cu manere si folosesti centura masinii. Acela e pana la 8-9 ani...mi se pare cel mai avantajos...

Sinzi si David

Mergi la inceput

Sanzi, cred ca asa este si cel de la Graco, are spatar detasabil si reglabil pe 5 trepte de inaltime, este gen fotoliu (are ceva si pentru sprijinirea mainilor, spatarul se poate da jos si se foloseste doar ca inaltator. Oricum, mai cautam.
Multumim.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Nicoleta, pai pare super cel de la Graco...il poti folosi la greu pana la adanci batraneti...
Eu ma gandesc sa ii iau un scaunel pt bicicleta si sa ma reprofilez pe bicileta...numai ca la noi nu prea sunt drumuri de biciclete si te incurci cu copilul printre masini!!!
Am primti si eu scrisoare intre 4-6 iunie voi fi la examene...si ma simt nepregatatita...radu zice ca imi place sa stau acasa si e o scuza lipsa de timp...poate asa e!!!
Nu prea ma vad iarasi muncind 16 ore si cand ajung acasa nici nu mai stiu care e drumul la baie, dorm inca 16 ore si apoi trebuie sa plec din nou...
Inainte de David imi placea, eram ambitioasa, stateam cat puteam de mult...acum...nu imi mai convine...
Oricum vedem dupa examen...
Acum il pregatim pe David de plecarea lui tati, ii spunem ca tati trebuie sa plece la serviciu, si ca va veni repede acasa, ca il iubeste dar asta e munca lui...nu prea e impresionat copilul nostru si nu prea se sinchiseste deocamtata...nu stiu daca realizeaza sensul a ceea ce ii spunem noi...

Sinzi si David

Mergi la inceput

Sanzi, daca nu sunt prea indiscreta, cu ce te ocupi? Sau cu urmeaza sa te ocupi? Si urmeaza sa lucrezi 16 ore?
Eu am terminat Filologia in Bv si inainte de asta am terminat Liceul Pedagogic. Am ales sa raman pe postul de educatoare pe care il aveam pentru ca este aproape imposibil sa obtii post ca profesor. Iar eu nici nu am avut timp sa ma pregatesc pentru concurs... Este mai comod asa, mai ales ca este la 20 minute de casa. Insa sunt inscrisa si la un master, care nu mai avanseaza... Asta asa, sa nu para ca vreau doar sa aflu ceva, uite ca spun si eu despre mine.
Numai bine. Nicoleta.

Mergi la inceput

Esti educatoare la gradi?? Ce frumos, asta imi place si mie sa fac!!!
Eu am lucrat in uk ca controlor asistent de trafic aerian (la sol), si programul e foarte aglomerat...dupa ce am nascut, am intrat in concediu (6 luni platite, si 6 luni neplatite) apoi mi-am mai scos (hihi, ce nesimtita) concediu pe caz de boala.
DAca vreau postul inapoi trebuie sa dau din nou examenele, f greu de altfel, si pot sa scap de denumirea de "assistant" si sa devin controlor cu norma intreaga...
DAr acum, de cateva luni mi-a dat prin cap sa imi schimb meseria, si acum incerc un fel de teacher la gradi

Sinzi si David

Mergi la inceput