Cum vi se pare viata in Japonia? (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rhama spune:

Eli ,se gaseste halva dar nu stiu cum se numeste,cauta l-a departamentele mari poate gasesti acolo.Si eu ce m-ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Eryka sa-ti traiasca fetita este o dulcica .
Sorina am vazut si eu crocobaurii acum in situl ala...groaznic iac!Mie mi-e tare frica de gandaci sau de alte oratanii ,cred as fi murit pe loc daca vedeam unul din ala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Halva!Aoleu!De ce vorbiti de lucruri sfinte?!Care aflati cum se numeste in jap dati de stire sa stiu dupa ce sa ma uit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Eli,chiar n-am vazut deloc halva pe aici,nici macar in magazinele mari din Tokyo,oricum succes ,poate ai noroc

Angi,ce mai faci draguta?Nu ne mai povestesti nimic?Cum va mai distrati,pe le-ai mai plimbat pe fete?

Azi am fost harnica,m-am trezit cu chef de gatit,am facut mazare cu pui si ciorba de dovlecei cu legume

Hai,trezirea,si mai scrieti si voi ceva
Bye

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mey fetelor a vazut careva goblenuri pe aici? Ca astazi chiar ma intreba Nati si eu sincera sa fiu pana acum nu am vazut-dar adevarul e ca nici nu am cautat. Cum se spune la goblen in japo? Care stie ceva va rog sa dea de stire. Un site de pe care s-ar putea face comanda ar fi de mare ajutor.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Eu habar n-am
Fetele mai informate,dozo,dati-ne o mana de ajutor. Adica lui Nati si Ralucai
Kisses

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marinica spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Mey fetelor a vazut careva goblenuri pe aici? Ca astazi chiar ma intreba Nati si eu sincera sa fiu pana acum nu am vazut-dar adevarul e ca nici nu am cautat. Cum se spune la goblen in japo? Care stie ceva va rog sa dea de stire. Un site de pe care s-ar putea face comanda ar fi de mare ajutor.

Ralucami si mie imi plac goblenurile mult de tot dar aici nu se gaseste din cite stiu eu . Eu am incercat sa fac comanda in tara dar ei nu trimit in strainatate doar in tara . Mie imi face comanda mama si mi le trimite . Si scuze pentru cei pe care i-am deranjat cu culoarea rosie dar nu am nici o intentie de cearta sau de altceva . Pur si simplu imi place culoarea rosie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Buna la toata lumea.
Ralucami si Marinica nu stiu cat va sint de folos
dar dar aruncati o privire pe www.crosstich.com.
Sint multe chesti frumoase pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Multzumesc mult pt sugestii. Ma gandeam ca se gasesc goblenuri de vanzare si pe Ebay si daca ai noroc ti le poate trimite si in Jp. O sa ma interesez si o sa va spun ce am rezolvat. Inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

Magazinele din reteaua Tokyu-hands ( http://www.tokyu-hands.co.jp/ )tin tot felul de saracii d-astea ..sa-ti faci singur ,un fel de lucru manual .Am vazut si goblenuri p-acolo iar de mine cel mai aproape este in Yokohama ,iesirea de vest catre HMV si BicuCamera ,tii drept straduta peste pod ,treci de barul de gaijini 'Tavern' si este un magazin mare pe 6-7 nivele ( scrie cu verde pe el...).
Alta varianta ,la Kamata ,pe JR line intre Tokyo-Yokohama sunt 8-9magazine mari din reteaua Yuzawaya (http://www.yuzawaya.co.jp/) tot asa numai pentru handicraft.
Acum sa nu va inchipuiti ca m-am apucat de crosetat ...dar s-a intamplat sa ma care nevasta-mea p-acolo asa ca ma dat in ele cumva ...

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput