inca sub stare de shoooooooooc!!!:)))))))
Raspunsuri - Pagina 2
korinna spune:
Eu iubesc romania asa controversata cume ea!!!
ma simt bine aici..si nu am de gand sa plec!!Aveam..dar mi-a trecut!
KORINNA mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
Mona_B spune:
Si eu iubesc Romania, asa cu bune si rele;dar tot in strainatate as ramane;in fiecare an petrec in Ro cam o luna, deci nu simt nevoia sa ma repatriez.Cu toate astea, Romania o am in suflet, Germania, nu.Sunt multumita de viata aici, atata tot.
Idora spune:
E frumoasa Romania, o iubesc si acolo ma vad in viitor,acolo ma simt bine.E greu printre straini, oricat de bine ai duce-o!!
Mona_B spune:
quote:Idora, daca as fi in Suedia as alege ca tine...dar Germania imi place.
Originally posted by Idora
E frumoasa Romania, o iubesc si acolo ma vad in viitor,acolo ma simt bine.E greu printre straini, oricat de bine ai duce-o!!
Idora spune:
Mona drept sa-ti spun si mie imi place Germania...dar nu stiu cum ar fi daca as locui acolo.Poate as gandi ca tine!!
Mona_B spune:
quote:iti doresc o viata cat mai usoara atat cat mai ai de rezistat acolo.Si mie mi-a fost cumplit de greu la inceput in Germania cand nu aveam drept de munca initial si trebuia sa-mi umplu cumva timpul; ma topeam de dor dupa ai mei, dupa atmofera de la scolile unde profesam si eram mai tot timpul ocupata;chiar daca salariul mizerabil ma stresa...acum multe s-au schimbat in bine, insa cum spune si sotul meu, cine stie daca neimplinirea sufleteasca nu va avea consecinte negative asupra sanatatii noastre mai tarziu.Oricum Romania nu e definitiv exclusa de pe lista optiunilor noastre de viitor.
Originally posted by Idora
Mona drept sa-ti spun si mie imi place Germania...dar nu stiu cum ar fi daca as locui acolo.Poate as gandi ca tine!!
n/a spune:
Hai, Gandacel! Da cu impresii in noi, nu ne mai fierbe atata!
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ira
Gandacelule, bine ai revenit si...multi pupici buburuzei tale !
Sigur ca Romania e frumoasa , ca si romanii de altfel.
Chiar astazi am primit cadou un album despre Romania si am ramas socata atat frumusetea ei naturala (privita din alt unghi decat cel al excursiilor) cat si de abordarea profesionista - putin cosmetizata - a unor imagini, prezentari si descrieri ale tarii noastre . Mi-a placut mult.
cu drag, Irina
scumpa mea, tu cum ai ajuns in montreal? daca n-ai ajuns inca, te astept la bucuresti sa-mi faci o vizita! daca ai ajuns, atunci promite-mi ca-i pupi pe jeimz & comp din partea mea si spune-le ca nu i-am uitat! nici eu pe ei!
fetele, pe toate va astept sa ma vizitati! iaca, lai numa ce veni in tara si hop! sa ma vaza! pai se poa' sa ma vaz io mai repede cu "peste oceanul" decat cu capitalistele mele?!
merci mult de mesaje... mai, chiar ma topeam de dor, dar nu mai am timpul si netul din canada sa intru acia toata ziua sa strsez lumea! acum am (re-)devenit o mamica virgula cuminte (hihihi!!!)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Donia
Eu vreau mai multe impresii despre Romania si sa ne povestesti cum a fost reintalnirea cu fetita ta.
Bine ai revenit pe forum!
ai sa va povestesc nitel de cum vad eu acuma romanii, dupa experienta canadiana
adica sa lasam sentimentalismele (nu ca nu sa ezista si sentimentalisme, adeca ma bucur acuma de tigani ca-s vii domne de-mi vine sa-i pup cand ii vaz!)
romanii mi se par excesiv de sexuali, ori c-o fi vara de dupe primavara, ori c-or fi ei mai latini decat telenovelele - asta intr-adevar e o chestie care sare la ochi: sunt sexuali si sexualizati excesiv, pana la comic - privirile lor te inconjura cu pofta (nu de alta, ci doar ca sa-ti arate ca ei pot, nu?!) si, de asemenea, cer, mai bine zis cersesc confirmarea ca si ei sunt sexi, prin toata atitudinea lor - sunt comici, in ochii mei, nu "frumosi" si cu atat mai putin "sexi" cum se vor
e o colectiva cand iesi pe strada, domne! si vorbesc de peste 90 de procente dintre ei!
mai e ceva care iar gasesc tragi-comic: daca e vreunul mai de doamne-ajuta imbracat, umbla tantos ca un cucosh si daca are si-un cercel in sau pe unde l-o avea, e un fel de zeu printre oameni - normal ca te umfla rasul cand vii dintr-o tara in care chestiile astea sunt normale, ca si cum as fi eu mandra cand ies pe strada ca am cine stie ce, celulita sa zicem, hm (asta a fost o gluma!)
cu fetita a fost bine, am o gramada de probleme de pus la "parintii intreaba"... ce sa fac oameni buni sa nu mai bata copiii asa, netam-nisam (sau chiar cu motiv?!)
in rest, am "preluat-o" cu bine, s-a bucurat de mine, dar mai tare se bucura de bunici, am dezvatat-o pana acum de adormitul pe picioare cu care o (sau ma) pricopsisie mama soacra... ai va asta e alt topic, va spui io mai incolo!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405