Ne-a cazut primul dintisor!

Ne-a cazut primul dintisor! | Autor: Nora

Link direct la acest mesaj

Azi lui Andrei al nostru i-a cazut primul dintisor, Are 5 ani si 2 luni! Nu l-a durut deloc, s-a trezit cu el pe limbuta! Acum vreo cateva zile s-a plans ca-l durea dintisorul cu pricina cand a muscat ceva mancarica.

Mie mi se pare un pic prea devreme, oare exagerez? La voi cum a fost?

Are dintisori frumosi si-i place mult sa-i spele.

Pupici!

Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Alexandrei i-a cazut primul dinte la 5 ani si jumtate,la fel de usor,deci asta e varsta"caderii dintilor de lapte"
In 2 saptamanai va aparea in locul liber DINTISORUL CEL NOU,fara nici o durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

A mai fost discutat acest subiect. Lui Vladut i-a cazut primul dinte la 4 ani si jumatate. Acum la aproape 6 ani (peste 2 saptamani) are 6 dinti cazuti: 4 de jos care i-au si crescut si 2 de sus (unul a inceput sa creasca, unul se intrezareste). Dintii de sus cresc mai greu.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Andrei al meu, la 5ani si 11luni, are trei dinti noi, am fost cu el la dentist pentru ca cei noi erau mai lati decat cei care cazusera. Dentista i-a pilit putin dintii vecini si acum cei noi s-au indreptat. Nu ma asteptam sa stea cuminte la dentist, dar doctora noastra este foarte draguta, cu rabdare si tact asa ca totul a decurs bine. Si pe cel mic, de 4 ani jumate l-am dus la dentist pentru o carie si un dintisor spart, si cred ca s-a indragostit de doctorita!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

m-ati terminat! eu credeam ca in jurul varstei de sapte ani incepe faza cu picatul dintilor...ptiu! nici nu nasc bine si trebuie sa iau in consideratie ca rares al meu va trece prin faza asta...trebuie sa il pregatesc ,de fapt cred ca el mi-a spus ceva de un coleg de la gradinita caruia i-a picat un dinte insa nu am fost prea atenta si am profitat sa ii explic ca pustiul respectiv nu s-a spalat pe dinti...no , uite...invatat de minte sa imi fie!...
pup la voi mamici de baieti mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Multumesc pentru raspunsuri, ne-am mai linistit. Azi s-a dus la gradi' cu gura larg deschisa, ca sa vada toti colegii lui ce baiat mare este!

Atata l-am ametit ca e un semn ca a crescut, ca a uitat de suparare. Aseara si-a pus dintisorul sub perna si a gasit in locul lui o cartica, cadou de la zana maseluta! A fost fericit.

Oricum, dupa ce ne intoarcem din concediu( maine plecam in Spania pentru 2 saptamani. Uraaaaaaaaaaaaaaaaa!) o sa merg cu el la un stomatolog. La doua case de noi, are cabinet o doctorita romanca, de care am auzit numai de bine. Ce bine, nu? Sunt curioasa daca o gasi ceva prin gurita lui, cum am vazut eu dintii par albi si sanatosi, dar caderea acestui dintisor parca mi-a dat impresia ca timpul trece prea repede...

Multa sanatate, mamici si pitici!

Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Si noua ne-a cazut primul dintisor acum doua saptamini.Ne-a luat oarecum prin surprindere, ptr ca nu dadea semne ca s-ar clatina prea tare......Chiar si zina dintilor de lapte a fost "prinsa pe picior gresit", neavind timp sa ii faca un adevarat cadou, ci o bancnota.A fost haios ca maestrul infuleca de zor sushi, cind imi spune:mami, mi-a cazut un dinte!Scoate tot din gura si cauta de zor printre boabele lunguiete de orez, dintisorul fermecat!Si, va asigur ca a trebuit sa-mi sterg bine ochelarii si sa ma concentrez " la max", ca sa il gasesc!Totusi zina a avut amabilitatea sa ne lase dintisorul, astfel ca este acum la loc de cinste, intr-o cutiuta,asteptindu-si " prietenii", care nu vor intirzia sa il urmeze.
Am uitat sa mentionez ca Justin are 6 ani si 5 luni.

Mergi la inceput