M-am hotarat.....(adoptie)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Flory,din suflet felicitari pentru o decizie atat de inteleapta!
Dumnezeu sa va aiba in paza!Sa va ajute Maica Domnului sa va gasiti copilasul care sa va faca fericiti si sa fiti o familie unita si fericita.
Multa sanatate si tot ce va doriti,aveti o inima curata si mare


Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Da, iti trebuie recomandare si de la locul de munca si de la vecini (sau asociatie-administratie). Nu este ceva standard, incerc sa fac rost de una luni.
Nu am inteles exact care este problema ta cu apartamentul si masina. Chiar daca nu esti pe rol la Circa Financiara, presupun ca ai deja Contractul de vanzare-cumparare; este suficienta o copie de pe contract. Masina nu este relevanta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Mihai,

Chiar te rog sa imi trimiti un exemplu de astfel de scrisoare pe email. Esti sigur de chestia cu masina ca in cazul asta ma pot apuca de adeverinte si de celelalte acte necesare sa nu mai intarziem nici macar un minut. Mie imi era teama sa nu ne gaseasca cumva cu datorii la circa financiara si sa avem probleme.

Multutmesc mult din suflet pentru tot,

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Flory, te felicit pentru decizia luata! Si eu am un mare respect pentru cei care aleg aceasta cale de a avea copilasul mult visat!

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 2 luni) si Ramona (2 ani si 1 luna)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Felicitari pentru decizia luata!
Dar ati gasit deja un copilas sau decat ati demarat procedurile!
Este bine sa va orientati si spre copil, ca procedurile dureaza destul, pentru atestat merge repede, dar apoi sunt destul de multi pasi pana ajungeti la momentul final!
Dar acel moment este de o bucurie maxima si de o fericire fara cuvinte!!!
Va spun din experienta proprie si va doresc un copil atat de reusit ca al meu!

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna draga mea Florypop,noi ne cunoastem destul de bine ,te admir si te apreciez din anumite puncte de vedere....Dar nu dispera sunt sigura ca tu vei avea un copil stiu ca acest lucru ca se poate la tine si vei reusi,tu stii ca eu am merg pe 35 de ani si inca mai sper si stiu ca voi reusi anul asta ....ai sa vezi stiu care e problema mea si nici tu nu esti pe departe de a rezolva problema ta stiu ca te-au las puterile dar nu uita ca esti tinara si se poate rezolva multe la virsta ta desi tu ai si un pas in plus fata de mine si anume virsta ta ,tu esti cu un pas inaintea mea...Nu comentez nimic la decizia ta infiaza un copil dar si tu vei avea unul al tau mi-a soptit mie o pasarica iubita.....In rest mult succes in tot ce i-ti propui tu sa se implineasca...Cu drag te pupic

Fabya

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Flory,
Ai email cu scrisoarea.
Dosarul respectiv (si mai ales ancheta sociala) are rolul sa arate ca sunteti capabili sa cresteti un copil, inclusiv material. Faptul ca aveti rate de platit nu este relevant (din cate stiu, ratele nu se pot intinde peste jumatate din salariu). Dar acest lucru nu trebuie scos neaparat in evidenta.
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Flory ! Sanatate si implinirea tuturor dorintelor !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum, iar astazi cand, in sfarsit am facut-o, eram decisa sa postez un subiect prin care sa rog fetele sa ma ajute cu informatii despre adoptie!!
Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca subiectul era deja acolo!!! Cred ca suntem in aceeasi situatie!! Am 31 de ani si sunt departe de a fi renuntat la speranta de a avea un copil al meu!! Cu toate astea ... si copilul infiat tot al meu va fi!!! Sunt convinsa ca Dumnezeu cand il trimite pe pamant ca sa se nasca il trimite pentru mine si pentru sotul meu - ca sa ne umple viata. La fel va fi si cu tine si sotul tau!!! Copii astia sunt deja ai nostri!! Numai ca noi creem legatura spirituala cu ei fara sa o avem si pe cea fizica, la inceput. Dupa parerea mea este singura diferenta fata de mamele care isi nasc copii.
Nu stiu daca reusesc cu adevarat sa transmit ceea ce simt ...
Te rog tine-ma la curent cu ceea ce faci si promit ca voi face acelasi lucru.
Eu vreau sa infiez un nou nascut: nu vreau sa pierd nici o clipa din viata copilului meu; nici colici, nici nopti nedormite, nimic. Credeti ca este posibil sa infiezi un copil de 2 sau 3 zile??

Oana Melinte-Moraru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna Oana,
in principiu ai putea sa iei acasa un copil de cateva zile acasa daca vei gasi o mama decisa sa renunte la el dar vei sta cam 3 luni cu frica ca ea isi va schimba parerea si il va cere inapoi.Problema este ca un copil devine adoptabil la ceva timp dupa ce renunta mama la el.cam greu de realizat ce iti doresti stiu asta pentru ca si eu am pornit cu aceeasi idee si am renuntat cand am vazut cum sta treaba .Oricum succes!!

Mergi la inceput